Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Julie had nog geleefd als justitie die fouten niet had gemaakt’: waarom de familie van vermoorde Julie Van Espen de strijd verderzet

10/11/2023 - 20:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Julie had nog geleefd als justitie die fouten niet had gemaakt’: waarom de familie van vermoorde Julie Van Espen de strijd verderzet (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Als we in haar naam deze strijd voeren, kan ze verder leven’: waarom de familie van vermoorde Julie Van Espen de strijd verderzet (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Ouders vermoorde Julie Van Espen in open brief aan Justitie: “Ze had nog geleefd als iedereen verantwoordelijkheid had genomen” (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De ouders en familie van de vermoorde studente Julie Van Espen richten zich in een open brief aan alle bevoegde ministers en partijvoorzitters. De brief maakt een stand van zaken op vier jaar na de moord op Julie en bevat zowel positieve punten als werkpunten. [naar artikel]


4. Ouders van vermoorde Julie Van Espen in open brief aan Justitie: ‘Ze had nog geleefd als iedereen verantwoordelijkheid had genomen’ (28/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Kurt Van Eeghem: ‘Ik heb geleefd. Ik heb écht geleefd. En ik leef nog’ (21/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Nóg twee jaar: waarom Dries Mertens zijn droomhuwelijk met Napoli verderzet (17/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

De deal is rond: Dries Mertens verlengde zijn contract bij Napoli met twee jaar plus optie. Il matrimonio da sogno (het droomhuwelijk) tussen de 33-jarige Belg en de Italiaanse topclub blijft dus maar duren. Hoe dat komt, leest u hier. [naar artikel]


7. Als het Westen zijn kruistocht tegen Rusland verderzet met dezelfde naïviteit als het voorbije jaar, spelen we Russische roulette (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Waarom de stad Antwerpen haar culinaire opmars verderzet, terwijl de rest van de provincie sterren verliest bij Michelin (13/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

De sterrenregen blijft over de stad Antwerpen neerdalen. Na een forse sprong voorwaarts vorig jaar kwamen er met Misera en Glass weer twee nieuwe Antwerpse zaken met een Michelinster bij. “Er is geen maand voorbijgegaan waarin ik niet in Antwerpen moest zijn om te gaan proeven. De stad doet het goed”, beaamt hoofdinspecteur Werner Loens. In de rest van de provincie, buiten de stad, waren er geen winnaars te vinden. [naar artikel]


9. Familie Van Espen klaagt de overheid aan: ‘Als justitie correct had gehandeld, dan had Julie nog geleefd’ (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Ouders van vermoorde Julie Van Espen in brief: "Ze had nog geleefd als gerecht verantwoordelijkheid opgenomen had" (11/02/2020 - VRT NWS)

De ouders van de vermoorde Julie Van Espen hebben een brief gestuurd naar de koning en de belangrijkste politici van ons land. Dat schrijft Het Nieuwsblad en ook onze redactie kon die brief inkijken. Ze vragen maatregelen aan de politiek: "Laat haar dood niet tevergeefs geweest zijn". [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!