Sporza

LIVE: Madsen schenkt Westerlo in zeven minuten dubbele voorsprong tegen Eupen

15/12/2023 - 23:01
"De eerste opdracht van Rik De Mil als nieuwe coach van Westerlo is meteen van groot belang: thuis tegen Eupen, dat met 1 punt meer op de eerste veilige plaats staat. Bij winst komt Westerlo zelfs naast Charleroi op plek 12. Volg hier wat het wordt."

1. LIVE: Madsen schenkt Westerlo in zeven minuten dubbele voorsprong tegen Eupen (15/12/2023 - Sporza)

De eerste opdracht van Rik De Mil als nieuwe coach van Westerlo is meteen van groot belang: thuis tegen Eupen, dat met 1 punt meer op de eerste veilige plaats staat. Bij winst komt Westerlo zelfs naast Charleroi op plek 12. Volg hier wat het wordt. [naar artikel]

2. LIVE. Deschacht schenkt Lokeren de dubbele voorsprong tegen Cercle (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Jupiler Pro League • Alle matchen om 18u • Daknam • Lokeren speelt volgend seizoen in 1B [naar artikel]

3. LIVE. Lazare schenkt Union dubbele voorsprong, Charleroi ondermaats (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • Kan leider Union na tik tegen STVV opnieuw aanknopen met zege? [naar artikel]

4. LIVE: Mrabti schenkt KV Mechelen een comfortabele dubbele voorsprong (20/12/2023 - Sporza)

KV Mechelen krijgt met Standard een derde klepper op een rij tegenover zich. Tegen Club Brugge werd het 0-0, op Union 1-0, vanavond wil nieuwe coach Besnik Hasi graag een tweede zege, na de 0-3 op Kortrijk eind november. Standard wisselde een goede uitmatch op Anderlecht (2-2) af met een nonthuismatch tegen Charleroi (0-0). Bij winst komt KVM naast Standard. Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

5. LIVE: Daar is nummer 2! Skoras schenkt Brugge dubbele voorsprong (14/04/2024 - Sporza)

Club Brugge lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Blauw-zwart won deze week nog zijn Europese duel tegen PAOK en is ook in de reguliere competitie aan de weg naar boven bezig. Met vandaag ook Anderlecht-Union zou de ploeg van Nicky Hayen tegen Antwerp een gouden zaak kunnen doen. Volg de wedstrijd op deze pagina vanaf 13.30 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

6. LIVEBLOG MECHELEN-WESTERLO. Twee goals in twee minuten en rood voor Vermant: Westerlo gaat met tien man de rust in (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Geen al te verre verplaatsing voor Westerlo deze speeldag. Ze trekken naar het AFAS Stadion Achter de Kazerne in Mechelen. De Kakkers wonnen de eerste wedstrijd van de play-offs, maar gingen vorige week de boot in tegen STVV. Westerlo kon daarentegen nog geen punten pakken deze play-offs. Slagen ze hier dit keer wel in? Volg het op de voet in de liveblog. [naar artikel]

7. LIVE. Geen dubbele voorsprong voor Westerlo tegen Cercle: buitenspel van Foster (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 21u • Ref: Wesli De Cremer [naar artikel]

8. Sint-Truiden geeft dubbele voorsprong uit handen, maar pakt toch de volle buit tegen Westerlo na late treffer van Hayashi (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden heeft op bezoek bij KVC Westerlo de volle buit gepakt. De Truienaars gaven een 0-2-voorsprong helemaal uit handen, maar dankzij een doelpunt van Hayashi pakten de Kanaries toch de drie punten. [naar artikel]

9. LIVE. Westerlo in de problemen. Gonzalez brengt OHL plots op dubbele voorsprong: 0-2! (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 20u45 • Het Kuipje [naar artikel]

10. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]