Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Na hectische maand in nieuwe Le Pristine in Tokio is Sergio Herman weer thuis: “Dat ze mijn naam er niet kennen, maakt het eens zo leuk”

16/12/2023 - 20:01
"Kuifje trok destijds onder andere naar Amerika, Afrika,Tibet en zelfs naar de maan. Maar Japan liet hij aan Sergio Herman (53). De Zeeuwse topchef beleefde de voorbije maand een intens culinair avontuur in de hoofdstad Tokio, waar hij een Japanse variant van het Antwerpse restaurant Le Pristine opende. “Er is best wel wat op ons paadje gekomen vooraleer we de eerste bouillon op de kachel konden zetten. Dat maakt het eens zo emotioneel”, zegt hij vanuit Tokio."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na hectische maand in nieuwe Le Pristine in Tokio is Sergio Herman weer thuis: “Dat ze mijn naam er niet kennen, maakt het eens zo leuk” (16/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Kuifje trok destijds onder andere naar Amerika, Afrika,Tibet en zelfs naar de maan. Maar Japan liet hij aan Sergio Herman (53). De Zeeuwse topchef beleefde de voorbije maand een intens culinair avontuur in de hoofdstad Tokio, waar hij een Japanse variant van het Antwerpse restaurant Le Pristine opende. “Er is best wel wat op ons paadje gekomen vooraleer we de eerste bouillon op de kachel konden zetten. Dat maakt het eens zo emotioneel”, zegt hij vanuit Tokio. [naar artikel]


2. Sergio Herman opent nieuwe zaak in Antwerpen, naast Le Pristine (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een goed jaar na de opening van Le Pristine heeft Sergio Herman (51) opnieuw plannen voor een restaurant in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. De sterrenchef opent er een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand, al zal het concept iets anders zijn dan in Nederland. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was. [naar artikel]


3. Sergio Herman speelt met twee werelden in nieuw restaurant Le Pristine: “Zeeland en Italië zijn de beste vrienden” (06/07/2020 - Het Nieuwsblad)

“Mijn roots zal ik nooit verloochen.” En dus is Le Pristine, nummer 9 in het lekkere imperium van Sergio Herman, géén Italiaans restaurant. “De keuken van Zeeland met een Italiaanse touch”, zegt hij zelf. “Ze passen heerlijk samen.” [naar artikel]


4. Sergio Herman opent Le Pristine, een Zeeuws restaurant met Italiaanse flair (06/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Sergio Herman opent volgende week zijn nieuwe restaurant in hartje Antwerpen. Op vraag van de familie Dheedene stapt hij mee in Le Pristine, waar mode en eten hand in hand gaan. [naar artikel]


5. Bestel eens een gerechtje van Sergio Herman aan huis: sterrenchef achter Le Pristine start samenwerking met Deliveroo (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]


6. Le Pristine van Sergio Herman opent in de zomer van 2023 de deuren in Singapore: “Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen” (10/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het lijkt erop dat Sergio Herman (52) met zijn sterrenrestaurant Le Pristine naar Singapore trekt. “Samen met Grand Hyatt Singapore open ik er mijn eerste restaurant in Azië’, laat de Nederlandse chef-kok weten op zijn Instagramaccount. De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]


7. Sergio Herman zet met ‘Le Pristine Tokyo’ stap naar Azië (06/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Sergio Herman maakt woensdag zijn debuut in Azië met de opening van ‘Le Pristine Tokyo’. In het nieuw ontwikkelde stadsgebied, in het hart van de Japanse hoofdstad, bestaat Le Pristine zoals zijn evenknie in Antwerpen uit een restaurant en een cafégedeelte. Dat meldt de Sergio Herman Group in een persbericht. [naar artikel]


8. Le Pristine in Antwerpen hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Rock-’n-roll met klasse” (24/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

Gault&Millau roept Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, uit tot Dé Nieuwkomer van het Jaar. “Sergio speelt in een aparte liga”, klinkt het bij de restaurantgids. “Pure rock-’n-roll, maar met de klasse van Mozart.” [naar artikel]


9. LIVE. Eerste ster voor Willem Hiele en Le Pristine, Michelin reikt voor het eerst Green Star uit aan duurzame restaurants (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Om 11 uur start de bekendmaking welke chefs dit jaar de zo begeerde Michelinsterren op hun naam mogen schrijven. U kan de uitreiking van de sterren in het Waalse Bergen hier live volgen. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!