Kuifje trok destijds onder andere naar Amerika, Afrika,Tibet en zelfs naar de maan. Maar Japan liet hij aan Sergio Herman (53). De Zeeuwse topchef beleefde de voorbije maand een intens culinair avontuur in de hoofdstad Tokio, waar hij een Japanse variant van het Antwerpse restaurant Le Pristine opende. “Er is best wel wat op ons paadje gekomen vooraleer we de eerste bouillon op de kachel konden zetten. Dat maakt het eens zo emotioneel”, zegt hij vanuit Tokio. [naar artikel]
Een goed jaar na de opening van Le Pristine heeft Sergio Herman (51) opnieuw plannen voor een restaurant in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. De sterrenchef opent er een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand, al zal het concept iets anders zijn dan in Nederland. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was. [naar artikel]
“Mijn roots zal ik nooit verloochen.” En dus is Le Pristine, nummer 9 in het lekkere imperium van Sergio Herman, géén Italiaans restaurant. “De keuken van Zeeland met een Italiaanse touch”, zegt hij zelf. “Ze passen heerlijk samen.” [naar artikel]
Sergio Herman opent volgende week zijn nieuwe restaurant in hartje Antwerpen. Op vraag van de familie Dheedene stapt hij mee in Le Pristine, waar mode en eten hand in hand gaan. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Het lijkt erop dat Sergio Herman (52) met zijn sterrenrestaurant Le Pristine naar Singapore trekt. “Samen met Grand Hyatt Singapore open ik er mijn eerste restaurant in Azië’, laat de Nederlandse chef-kok weten op zijn Instagramaccount. De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]
Sergio Herman maakt woensdag zijn debuut in Azië met de opening van ‘Le Pristine Tokyo’. In het nieuw ontwikkelde stadsgebied, in het hart van de Japanse hoofdstad, bestaat Le Pristine zoals zijn evenknie in Antwerpen uit een restaurant en een cafégedeelte. Dat meldt de Sergio Herman Group in een persbericht. [naar artikel]
Gault&Millau roept Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, uit tot Dé Nieuwkomer van het Jaar. “Sergio speelt in een aparte liga”, klinkt het bij de restaurantgids. “Pure rock-’n-roll, maar met de klasse van Mozart.” [naar artikel]
Om 11 uur start de bekendmaking welke chefs dit jaar de zo begeerde Michelinsterren op hun naam mogen schrijven. U kan de uitreiking van de sterren in het Waalse Bergen hier live volgen. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.