Sporza

LIVE: Standard moet achtervolgen na dramatische eerste helft

20/12/2023 - 22:01
"KV Mechelen krijgt met Standard een derde klepper op een rij tegenover zich. Tegen Club Brugge werd het 0-0, op Union 1-0, vanavond wil nieuwe coach Besnik Hasi graag een tweede zege, na de 0-3 op Kortrijk eind november. Standard wisselde een goede uitmatch op Anderlecht (2-2) af met een nonthuismatch tegen Charleroi (0-0). Bij winst komt KVM naast Standard. Volg het hier of op Radio 1."

1. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

2. LIVE: Tissoudali verzilvert Gents overwicht, Standard moet achtervolgen (29/10/2023 - Sporza)

Standard holt van de ene naar de andere topper in de Jupiler Pro League. Vorig weekend klopte het Anderlecht op Sclessin, vanavond bezoekt het KAA Gent. Standard heeft de smaak dus te pakken, de thuisploeg moet iets rechtzetten nadat het een week geleden zijn eerste nederlaag van het seizoen had geslikt. Aftrap: 18.30 u. [naar artikel]

3. Geen doelpunten in leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren. [naar artikel]

4. Geen winnaar in een leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. AA Gent pakt nog zege na alweer dramatische eerste helft (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede keer op rij maakte AA Gent het zichzelf moeilijk met een dramatische eerste helft. Waasland Beveren leek lange tijd een goeie zaak... [naar artikel]

6. LIVE: Trossard breekt de ban vanop de stip! Standard moet achtervolgen in Genk (1-0) (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Luminus Arena Ref: Bram van Driessche Genk kon al acht matchen niet winnen van Standard [naar artikel]

7. Patro verliest na dramatische eerste helft: “Te nonchalant” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Patro zag in een dramatische eerste helft al alle winstkansen wegsmelten. Arénate deed na rust de hoop nog even oplaaien, maar tevergeefs. Sint-Eloois-Winkel won met 3-1. [naar artikel]

8. VIDEO: Club Brugge sleept punt uit de brand na dramatische eerste helft (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge is vanavond niet verder gekomen dan 2-2 op het veld van Eupen. Blauw-zwart speelde een dramatische eerste helft en keek al snel tegen... [naar artikel]

9. LIVE. Standard moet achtervolgen in Luikse derby na snelle openingsgoal Seraing (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League, speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • Sclessin • Boekt Standard vijfde zege op rij? [naar artikel]

10. LIVE. Harbaoui prikt een tweede keer, Standard moet achtervolgen aan de Gaverbeek! (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Regenboogstadion • Standard wil zich steviger in top zes nestelen, Zulte Waregem wil weg... [naar artikel]

11. LIVE. Zadelt Standard Anderlecht op met 2 op 18? (01/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard trekt vanavond naar het Lotto Park voor de clash tegen RSC Anderlecht. Pakken de Rouches de drie punten en zadelen ze paars-wit zo op met een dramatische 2 op 18? Of kan Anderlecht, zonder de geblesseerde Vincent Kompany, een eerste zege van het seizoen pakken? Volg het hier live vanaf 18 uur. [naar artikel]

12. LIVE: Madsen stuurt Bodart vanop elf meter foute kant uit, Standard moet achtervolgen op Westerlo (16/02/2024 - Sporza)

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League opent vanavond met een duel tussen Westerlo en Standard. Standard zet zijn 10e plaats in de rangschikking op het spel, want bij winst van Westerlo wipt de thuisploeg over de Luikenaars. Volg de match hier straks fase per fase vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

13. LIVE. Standard moet halfweg achtervolgen, Koffi houdt Moeskroen vlak voor rust recht! (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin (18u15) [naar artikel]

14. Boeken toe na dramatische eerste helft (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een erg zwakke eerste helft stond Koersel 0-4 achter na een hattrick van Colman. In een betere tweede helft kon Putzeys enkel de eer redden. Resultaat 1 op 15. [naar artikel]

15. LIVE: Doelpunt Bandé doet Mechelen dromen in kansrijke eerste helft tegen Standard (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

16. LIVE. Standard geeft in aangename eerste helft twee keer voorsprong uit handen (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Standard telt net als Lech Poznan 3 op 12, Rangers net als Benfica 8 op 12 • Rouches zonder gekwetsten Vanheusden, Amallah, Cimirot • Geen Covid-19 meer bij Standard • Scheidsrechter: Bojan Pandži? (Zwe) [naar artikel]

17. Ongelukkig Standard incasseert in het slot nog wereldgoal en moet meerdere erkennen in Rangers (22/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft tegen Rangers FC zijn eerste wedstrijd dit seizoen in de Europa League verloren. Gavory gaf in de eerste helft een penalty weg aan Rangers. Tavernier trapte de 0-1 op het bord vanop de stip. Daarna trof Standard tweemaal de lat, maar tegenscoren lukte niet. Op het einde scoorden de bezoekers nog een wereldgoal vanop de eigen helft. Zo maakte Rangers FC met 0-2 een einde aan de ongeslagen reeks van Standard van vijftien Europese wedstrijden in eigen huis. [naar artikel]

18. LIVE. GOAAAAL! AA Gent meteen op rozen: Kums fusilleert Henkinet, Standard moet meteen achtervolgen (1-0) (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • AA Gent-Standard [naar artikel]

19. LIVE BREDENE KOKSIJDE CLASSIC. Topfavoriet Merlier moet achtervolgen na pech - Opgave Campenaerts na zware val (17/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl de ene helft van het peloton zich voorbereidt op het eerste Monument van het voorjaar, trekt de andere helft naar West-Vlaanderen voor de Bredene Koksijde Classic. Een nieuw kolfje naar de hand van Tim Merlier? Of gooien de Moeren roet in het eten? [naar artikel]

20. LIVE. Standard moet achtervolgen na ongelukkig hands, Tavernier trapt elfmeter voorbij Bodart (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Groep D • Sclessin • Raskin, Balikwisha en Sissako testten positief [naar artikel]

21. Met dank aan Kums: tienkoppig AA Gent sleept zich na dramatische eerste helft op pure wilskracht voorbij Eupen en is alleen leider (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Sven Kums. De kapitein viel in bij rust en reanimeerde AA Gent na een dramatische eerste helft én een rode kaart van Gift Orban. Dankzij de felbevochten comeback tegen Eupen staan de Buffalo’s nu alleen aan de leiding. [naar artikel]

22. LIVE: Simon trapt de 1-0 binnen na vlijmscherpe counter! Anderlecht moet achtervolgen (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de strijd om de tweede plaats heeft Anderlecht het na de thuisnederlaag tegen Standard niet meer in eigen handen. Paars-wit moet meer dan... [naar artikel]

23. LIVE. Standard en Charleroi rusten bij 2-1 na boeiende eerste helft (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Standard onder Leye bezig aan opmars • Carolo’s verloren al vier keer op rij en hebben kopzorgen achterin [naar artikel]

24. LIVE CLUB-STANDARD. Domper voor Club Brugge, dat in zwakke eerste helft Mata verliest met nieuwe blessure (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel, waar Club Brugge vanmiddag Standard ontvangt. Met het mes op de keel, want bij een nederlaag springen de Rouches over Club naar de top vier. In een weinig spectaculaire eerste helft vielen weinig kansen te noteren, maar Club verloor wel Clinton Mata met een blessure. Op deze pagina zit u op de eerste rij voor de topper. [naar artikel]

25. LIVE STANDARD-KV MECHELEN. Rouches leiden na kansrijke eerste helft tegen Malinwa, Kawabe scoorde (05/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het draait vierkant bij KV Mechelen, dat deze week afscheid nam van Steven Defour. Duwt Standard - waar ook assistent Yaya Touré vertrekt - Malinwa nog wat dieper in de put? Volg hieronder de wedstrijd LIVE. [naar artikel]