Steeds meer bakkers doen het licht uit tijdens de eindejaarsperiode. Vroeger was dat hoogstens even tussen Kerstmis en Nieuwjaar, nu nemen ze vlot twee tot zelfs drie weken. Hoe komt dat? [naar artikel]
De Limburgse bakkers zijn zo trots als een pauw, want hun vlaaien zijn door Europa erkend als streekproduct. Voortaan mag de naam ‘Limburgse vlaai’ enkel nog gebruikt worden voor baksels die aan zéér strenge voorwaarden voldoen. Maar wat maakt een Limburgse vlaai nu zo uniek? We vroegen het aan bakkerszoon Peter Nulens uit Hasselt. [naar artikel]
Pieter Dumon zet de blik op oneindig. Vandaag: over het trieste lot van Hakim Chatar. [naar artikel]
Een goede maand geleden zag de toekomst er nog rooskleurig uit voor Bahman Heydari (39). Hij had toen net broodjeszaak Baguetel aan het Stationsplein in Geel overgenomen. Maar daarmee veranderde zijn statuut van werknemer, in dienst bij een bouwbedrijf, in zaakvoerder. “En daarom krijg ik nu plots geen verlenging van mijn tijdelijke verblijfsvergunning meer en moet ik het land uit”, zucht Bahman. [naar artikel]
In Andermans Zaken op Eén probeert comedian Kamal ‘den boekhouder’ Kharmach een onderneming in moeilijkheden van de ondergang te redden. De docent bedrijfseconomie start in Varsenare bij bakkerij Laurens waar een helpende hand broodnodig is. Komt voor de bakker, zou je denken? Niet als het aan bakkersvrouw Melissa ligt… [naar artikel]
Steeds meer bakkers doen het licht uit tijdens de eindejaarsperiode. Vroeger was dat hoogstens even tussen Kerstmis en Nieuwjaar, nu nemen ze vlot twee tot zelfs drie weken. Hoe komt dat? [naar artikel]
Vroeger sloten bakkers hoogstens even tussen kerst en nieuw, nu nemen ze vlot twee tot drie weken vakantie. Maar zijn dit niet net de meest lucratieve dagen van het jaar? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.