10/01/2024 - 22:50
"Charles De Ketelaere staat voor zijn terugkeer naar San Siro. In de kwartfinales van de Coppa Italia treft de Rode Duivel zijn moederclub AC Milan. Kan De Ketelaere indruk maken in Milaan? Volg het op de voet in onze liveblog!"

1. LIVE AC MILAN-ATALANTA. De Ketelaere naar de kant gehaald, kunnen de bezoekers krappe voorsprong vasthouden? (10/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere staat voor zijn terugkeer naar San Siro. In de kwartfinales van de Coppa Italia treft de Rode Duivel zijn moederclub AC Milan. Kan De Ketelaere indruk maken in Milaan? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVE EUPEN-RWDM. Abe brengt de bezoekers op voorsprong, kunnen ze die vasthouden tot het einde? (11/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eupen ontvangt RWDM op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League. Wie pakt de zege? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

3. LIVE HELLAS VERONA-ATALANTA. De Ketelaere zit op de bank - Koopmeiners zet bezoekers op voorsprong (27/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere herleeft bij Atalanta. De Rode Duivel lukte al 2 goals en 2 assists bij zijn nieuwe werkgever. Vanavond trekt De Ketelaere met Atalanta naar Hellas Verona, maar Gasperini zet onze landgenoot niet in de basis. Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG GENOA - ATALANTA. Wat een goal van ‘CDK’: De Ketelaere wipt bal op en pegelt leer prachtig in de hoek, bezoekers op dubbele voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In zijn vorige wedstrijd, tegen Lazio, kon De Ketelaere twee keer scoren. Lukt het hem om ook tegen Genoa te schitteren? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. Deze dierentuin helpt bezoekers van hun spinnenfobie af door hen grote spinnen te laten vasthouden (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wie een angst voor spinnen heeft, kan voortaan terecht in de London Zoo. Daar helpen ze mensen van hun spinnenfobie af. [naar artikel]

6. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest bij AA Gent (21/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie. [naar artikel]

7. Charleroi kan 3-0 voorsprong maar nipt vasthouden (26/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Charleroi heeft in eigen huis de openingswedstrijd van de vijfde speeldag gewonnen: de Zebra’s klopten de Panda’s uit Eupen met 3-2. Willems en Pollet (2) bezorgden de Carolo’s nog voor rust een ruime voorsprong, maar de bezoekers maakten er met één doelpunt net voor en één net na de rust toch een wedstrijd van. Charleroi pakt zo voorlopig de leiding in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

8. Club Brugge kan vroege voorsprong niet vasthouden tegen Porto: 1-2 (18/10/2016 - Knack)

Een vroege, mooie goal van Jelle Vossen gaf Club Brugge tegen FC Porto hoop. Maar Porto maakte gelijk via Miguel Layun en verloor uiteindelijk na een late strafschop. Brugge blijft na 3 wedstrijden puntenloos in de Champions League. [naar artikel]

9. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest van Club Brugge (17/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het leek er lang op dat Club Brugge ook op het veld van Westerlo de drie punten niet richting meenemen, maar dankzij een sterke Hans Vanaken lukte dat toch. Ganvoula zorgde na een kwartier voor de Westelse 1-0, maar na de rust liep het veel beter. Club won met 1-2 na twee doelpunten van Vanaken in het slotkwartier. [naar artikel]

10. Genk kan voorsprong niet vasthouden tegen Charleroi (19/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Genk en Charleroi hebben de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel tegen Charleroi. Genk kwam nochtans op voorsprong met nog zeven minuten op de klok na een penalty van Trossard, maar nog geen drie minuten later jaste Marinos de gelijkmaker binnen. Genk doet een slechte zaak in de strijd om Play-off 1, mits winst had het namelijk over Charleroi naar een zesde plaats gesprongen. [naar artikel]