Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ecolo-minister Gilkinet tegen Dedecker: “Ik ga akkoord met u. Dit is te gek voor woorden”

12/01/2024 - 19:10
"Opvallend moment in de Kamer afgelopen donderdag: onafhankelijk parlementslid Jean-Marie Dedecker en Ecolo-minister Georges Gilkinet konden het met elkaar vinden. Dedecker en Gilkinet kunnen in werkelijkheid amper door één deur, maar een gebeurtenis in Middelkerke zorgde voor een kortstondige bromance."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ecolo-minister Gilkinet tegen Dedecker: “Ik ga akkoord met u. Dit is te gek voor woorden” (12/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend moment in de Kamer afgelopen donderdag: onafhankelijk parlementslid Jean-Marie Dedecker en Ecolo-minister Georges Gilkinet konden het met elkaar vinden. Dedecker en Gilkinet kunnen in werkelijkheid amper door één deur, maar een gebeurtenis in Middelkerke zorgde voor een kortstondige bromance. [naar artikel]


2. Gilkinet tegen Dedecker: “Dit is te gek voor woorden. We zijn het eens’ (12/01/2024 - De Standaard)

Wie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek. [naar artikel]


3. ‘Snel op zoek naar nieuwe boegbeelden’Lijst Dedecker hoopte de kaap van de 10 procent te halen, maar strandde uiteindelijk op 7,6 procent. Volgens voorzitter Jean-Marie Dedecker heeft Antwerpen de partij de das omgedaan. ‘We moeten dringend op zoek naar ni (29/03/2019 - De Morgen)

De LDD-voorman maakte overigens bekend niét in het Vlaams Parlement te gaan zetelen. Hij blijft liever in de Kamer en geeft zijn zitje door aan opvolger Ivan Sabbe. Dedecker breekt daarmee zijn belofte om ‘zeker zijn mandaat van de kiezers op te nemen.’ [naar artikel]


4. Daar is Lijst Dedecker weer: Jean-Marie Dedecker wil z'n oude partij herlanceren (07/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Lijst Dedecker staat voor comeback: Jean-Marie Dedecker is klaar om zijn rekening met Open Vld te vereffenen (07/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. “Jean-Marie Dedecker werkt aan terugkeer van Lijst Dedecker” (07/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Jean-Marie Dedecker (71) werkt aan een terugkeer van de politieke partij Lijst Dedecker. Dat schrijft De Morgen. [naar artikel]


7. Jean-Marie Dedecker overweegt om Lijst Dedecker nieuw leven in te blazen (07/07/2023 - VRT NWS)

Kamerlid Jean-Marie Dedecker overweegt sterk om weer kandidaat te zijn bij de verkiezingen van volgend jaar en daarvoor Lijst Dedecker (LDD) nieuw leven in te blazen. Hij heeft eerdere berichten daarover in verschillende kranten bevestigd aan VRT NWS. Hij onderzoekt nog of het loont om lijsten in te dienen voor de Kamer en het Vlaams Parlement. [naar artikel]


8. Dedecker reanimeert Lijst Dedecker: ‘Tussen Vlaams Belang en de rest zit een gat in de markt voor ons’ (10/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Wat softer dan zijn vader’: wie is Dimitri Dedecker die klaarstaat om Lijst Dedecker nieuw leven in te blazen? (24/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!