29/01/2024 - 22:30
"Winnen deed hij niet, maar Lionel Messi (36) opende zijn 2024 wel met een goal en assist op amper twee minuutjes tijd. Eerst een penalty quasi in de winkelhaak, een seconde of zestig later een prachtige doorsteekpass. Inter Miami verloor de oefenmatch tegen Al-Hilal - de club die hem in mei jaarlijks 400 miljoen euro voorschotelde. Donderdag wacht allicht Cristiano Ronaldo."

1. Dé perfecte penalty en geweldige dieptepass: Lionel Messi scoort en deelt assist uit op twee minuutjes tijd (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Winnen deed hij niet, maar Lionel Messi (36) opende zijn 2024 wel met een goal en assist op amper twee minuutjes tijd. Eerst een penalty quasi in de winkelhaak, een seconde of zestig later een prachtige doorsteekpass. Inter Miami verloor de oefenmatch tegen Al-Hilal - de club die hem in mei jaarlijks 400 miljoen euro voorschotelde. Donderdag wacht allicht Cristiano Ronaldo. [naar artikel]

2. Dé perfecte penalty en geweldige dieptepass: Lionel Messi scoort en deelt assist uit binnen dezelfde minuut (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO. Assist van Kevin De Bruyne doet weer monden openvallen: de perfect aangesneden dieptepass voor Manchester City-spits Alvarez (19/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is weer onhoudbaar dezer dagen. Erling Haaland maakte er zaterdagavond in de kwartfinale van de FA Cup tegen Burnley (6-0) weer drie, Kevin De Bruyne gaf twee assists. Vooral de tweede mocht er zijn: een perfect gemeten pass in de loop van Julian Alvarez. En de afwerking van de Argentijnse spits mocht er ook zijn. [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. “Is Sarah hier?”: geweldige beelden tonen hoe compleet uitgetelde Van Aert z’n geweldige triomf viert (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een triomf van Wout van Aert in de Strade Bianche! De kopman van Jumbo-Visma kwam na een late aanval solo aan in Siena en was compleet... [naar artikel]

7. Theuns: "Gisteren twintig minuutjes gefietst op de hometrainer" (01/08/2016 - Sporza)

Edward Theuns onderging twee weken geleden in Gent een operatie aan zijn gebroken ruggenwervel die hij opliep in de tijdrit van de Tour. Op de site van Trek-Segafredo spreekt hij over zijn herstel. [naar artikel]

8. Leerlingen vijf uur onderweg voor veertig minuutjes toneel (11/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Vanuit de busstelplaats in Broechem vertrok gisteren slechts een kwart van de bussen. Na de middag waren dat er nog minder. Onder meer de kinderen van het Annuncia Instituut in Ranst die naar een theatervoorstelling in CC De Mol in Lier moesten, waren de dupe. [naar artikel]

9. Miniseks, telefoonflirten en de reset: het geheim van een gelukkige relatie zit in 5 minuutjes per dag (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Een relatie goed en spannend houden is soms best lastig. Zeker als je allebei een fulltimebaan hebt, een sociaal leven wilt onderhouden, wellicht... [naar artikel]

10. "Ze verdienen geen genade": Irak veroordeelt IS-bruiden in tien minuutjes tot de dood (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Buitenlandse vrouwen van IS-strijders smeken wanhopig om hun leven wanneer ze voor de rechtbank in Bagdad verschijnen. Ze vertellen dat ze het... [naar artikel]