29/01/2024 - 22:40
"Winnen deed hij niet, maar Lionel Messi (36) opende zijn 2024 wel met een goal en assist op amper twee minuutjes tijd. Eerst een penalty quasi in de winkelhaak, een seconde of zestig later een prachtige doorsteekpass. Inter Miami verloor de oefenmatch tegen Al-Hilal - de club die hem in mei jaarlijks 400 miljoen euro voorschotelde. Donderdag wacht allicht Cristiano Ronaldo."

1. Dé perfecte penalty en geweldige dieptepass: Lionel Messi scoort en deelt assist uit binnen dezelfde minuut (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Winnen deed hij niet, maar Lionel Messi (36) opende zijn 2024 wel met een goal en assist op amper twee minuutjes tijd. Eerst een penalty quasi in de winkelhaak, een seconde of zestig later een prachtige doorsteekpass. Inter Miami verloor de oefenmatch tegen Al-Hilal - de club die hem in mei jaarlijks 400 miljoen euro voorschotelde. Donderdag wacht allicht Cristiano Ronaldo. [naar artikel]

2. Dé perfecte penalty en geweldige dieptepass: Lionel Messi scoort en deelt assist uit op twee minuutjes tijd (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO. Assist van Kevin De Bruyne doet weer monden openvallen: de perfect aangesneden dieptepass voor Manchester City-spits Alvarez (19/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is weer onhoudbaar dezer dagen. Erling Haaland maakte er zaterdagavond in de kwartfinale van de FA Cup tegen Burnley (6-0) weer drie, Kevin De Bruyne gaf twee assists. Vooral de tweede mocht er zijn: een perfect gemeten pass in de loop van Julian Alvarez. En de afwerking van de Argentijnse spits mocht er ook zijn. [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. Dezelfde coltrui, dezelfde koppigheid, dezelfde visie: dit is de Japanse Steve Jobs (13/11/2017 - De Morgen)

Hij draagt zwarte coltruien en ijsbeert enthousiast over het podium. En daar houden de overeenkomsten tussen de Japanse Masayoshi Son en zijn idool Steve Jobs niet op. Wie is de man die een miljard in taxibedrijf Uber investeert? [naar artikel]

7. “Is Sarah hier?”: geweldige beelden tonen hoe compleet uitgetelde Van Aert z’n geweldige triomf viert (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een triomf van Wout van Aert in de Strade Bianche! De kopman van Jumbo-Visma kwam na een late aanval solo aan in Siena en was compleet... [naar artikel]

8. Wat een geweldige derby, maar wel eentje die Jan Vertonghen zo snel mogelijk vergeten wil: hij veroorzaakt penalty en pakt rood (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

De scalp van de buren, dat wou Arsenal deze namiddag. Na een meer dan felbevochten partij hadden ze die te pakken: 4-2, ondanks 1-2 achter bij de... [naar artikel]

9. LIVE. City wordt penalty ontnomen na geweldige pass De Bruyne (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag Premier League • Aftrap: 14u30 • John Smith’s Stadium • Het Huddersfield van Depoitre en Mbenza staat allerlaatste, City moet... [naar artikel]

10. LIVE. Fabinho scoort op geweldige wijze vanop afstand, maar moest Man City penalty krijgen? (10/11/2019 - Het Laatste Nieuws)