Sporza

LIVE: Slappe tweede helft

11/02/2024 - 20:10
"Door het puntenverlies van leider Union krijgt Anderlecht een uitgelezen kans om weer wat dichter te sluipen bij de stadsgenoot. Daarvoor moet het wel voorbij Charleroi. Wat kan paars-wit op Mambourg? Volg het hier live vanaf 18.30 uur."

1. Genkse beloften pakken ondanks slappe tweede helft achtste zege op rij (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Met 24 op 24 blijven de Genkse beloften het perfecte traject richting 1B afleggen. Nochtans schoot de thuisploeg zichzelf bijna in de voet in een slappe tweede helft tegen Zulte Waregem (4-2). [naar artikel]

2. LIVE: Vazquez luistert slappe tweede helft op met wereldgoal (11/02/2024 - Sporza)

Door het puntenverlies van leider Union krijgt Anderlecht een uitgelezen kans om weer wat dichter te sluipen bij de stadsgenoot. Daarvoor moet het wel voorbij Charleroi. Wat kan paars-wit op Mambourg? Volg het hier live vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

3. LIVE: Slappe tweede helft, scheids Lambrechts verdwijnt even na bal tegen hoofd (11/02/2024 - Sporza)

4. De Rossi toont geen genade voor Lukaku na slappe eerste helft: “Azmoun was voor mij beter” (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dat kon er nog bij voor Romelu Lukaku. Zijn trainer bij AS Roma, Daniele De Rossi, toonde geen genade voor ‘Big Rom’ na een slappe eerste helft tegen Frosinone. [naar artikel]

5. Leko: "Waarom begonnen we zo slaperig? Geen duels, geen power..." (26/10/2017 - Sporza)

Club Brugge liep in Genk tegen een tweede competitienederlaag aan, na een slappe eerste helft. "Qua mentaliteit was het onze slechtste helft in de competitie", zei coach Ivan Leko. [naar artikel]

6. ONS OORDEEL. Wisselvallige debutanten, enkele jongens grijpen hun kans niet en uitblinker KDB (16/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Rode Duivels, die al zeker waren van het WK in Qatar in 2022, hebben dinsdagavond 1-1 gelijkgespeeld bij Wales op de slotspeeldag van de kwalificaties in groep E. De Duivels speelden een degelijke eerste helft en een slappe tweede helft: Kevin De Bruyne maakte het Belgische doelpunt en krijgt de beste punten, voor de rest was het niet echt overtuigend. [naar artikel]

7. ONZE PUNTEN. Slappe tweede helft van KRC Genk, doelman is de uitblinker (01/12/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk verloor donderdag op de vijfde speeldag van de groepsfase van de Conference League met 2-1 op het veld van het Italiaanse Fiorentina. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

8. Hendrik Van Crombrugge blij met betere tweede helft van Anderlecht: “Bij de rust namen we ons voor om geduldig te blijven” (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Zelf had hij nauwelijks werk, maar daar zat hij niet mee in. Hendrik Van Crombrugge was als aanvoerder van Anderlecht vooral blij dat er na een slappe eerste helft alsnog drie punten uit de bus kwamen tegen Silkeborg. “Het was superbelangrijk om hier te starten met een overwinning.” [naar artikel]

9. LIVE. Lukaku op de bank, komen Chelsea en West Ham tot scoren in de tweede helft? (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

We trappen de tweede helft op gang met een 0-0-tussenstand. Chelsea probeerde een opening te zoeken maar kon de defensie van West Ham niet ontwrichten. Romelu Lukaku zit op de bank en moet hopen op een invalbeurt. Kunnen the Blues het laken naar zich toe trekken in de tweede helft of gaat West Ham met de drie punten naar huis? [naar artikel]

10. Anderlecht peuzelt KV Mechelen van Vrancken helemaal op en boekt monsterzege (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst in 555 dagen zat het Lotto Park nog eens helemaal vol en dat hebben ze bij Anderlecht gevierd met een stevig feestje. Het won met 7-2 van KV Mechelen na een slappe eerste helft een beresterke tweede helft. Christian Kouamé, voor het eerst aan de aftrap bij paars-wit, blonk uit met twee doelpunten. Voor Anderlecht, dat eindelijk weg is uit de kelder van het klassement, was het de grootste competitiezege in meer dan anderhalf jaar. [naar artikel]

11. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

12. LIVE. Westerlo en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht na kansarme eerste helft (0-0). Wie forceert een doorbraak in de tweede helft? (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• ‘t Kuipke [naar artikel]

13. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

14. LIVE. Anderlecht en Antwerp rusten bij 0-0 na al bij al slappe eerste helft (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (13u30) • Ref: Jan Boterberg • Eerste basisplaats voor Lawrence bij Anderlecht, ook Amuzu start • Ivan Leko brengt Buta, Birger Verstraete en Ampomah aan de aftrap, rust voor Haroun [naar artikel]

15. Cercle en Lokeren schieten met scherp (11/04/2019 - De Morgen)

Cercle Brugge kon zich gisteren uitleven tegen derdeklasser Sint-Gillis-Waas. Na een goede eerste en een slappe tweede helft won het met 1-7. Lokeren blies derdeklasser Sint-Eloois-Winkel weg: 6-0. [naar artikel]

16. LIVE JAPAN-COSTA RICA. Tweede helft start veelbelovend: Navas pareert meteen na rust schot van Morita (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase op het WK • 0-0 na kansarme eerste helft • Ahmed bin Ali Stadium • Japan stuntte tegen Duitsland [naar artikel]

17. Donderpreek leidt Lommelse comeback in (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Onherkenbaar in de eerste helft en efficiënt in de tweede helft. Groen-wit keek aan de rust tegen een dubbele achterstand aan, maar zette dat in de tweede helft alsnog verrassend recht. [naar artikel]

18. LIVE UNION-EUPEN. Komt Union nog in de problemen in de tweede helft? (20/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Koploper Union lijkt bij de rust z'n schaapjes al op het droge te hebben tegen Eupen. Komen de Brusselaars nog in de problemen? Volg de tweede helft op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

19. "Alsof er flashbacks door onze hoofden flitsten": Flames zoeken naar antwoorden na slappe start (09/04/2024 - Sporza)

Een valse start die veel vraagtekens opriep. Na de 0-7-opdoffer tegen Spanje konden de Red Flames zich in een bijzonder slappe eerste helft tegen Denemarken niet herpakken. Opeens lijkt de euforie van de Nations League-campagne - met stuntzeges tegen Nederland en Engeland - ver weg. "We moeten met de druk leren ongaan", was interim-bondscoach Van Der Haegen eerlijk. [naar artikel]

20. LIVE ARSENAL-MAN CITY. Gunners herstellen evenwicht in tweede helft, kan invaller Doku weer het verschil maken? (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League-topper tussen Arsenal en Manchester City staat garant voor sprankelend voetbal. De bezoekers waren de beste ploeg in de eerste helft en lieten enkele grote kansen liggen. Leandro Trossard mocht starten van Arteta, maar werd bij aanvang van de tweede helft gewisseld. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

21. LIVE. GOAL! Rodrigues zet tweede strafschop om, Gent wacht een lange tweede helft (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

22. LIVE. Yaremchuk verdubbelt de voorsprong, McGinn mist aansluitingstreffer (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft tussen Schotland en Oekraïne is op gang getrapt met een 0-1-tussenstand op het bord. Yarmolenko opende na een halfuur spelen de score met een mooie lob over de Schotse doelman Gordon. De assist kwam van Ruslan Malinovskiy (ex-Racing Genk). Kan Schotland in de tweede helft de situatie nog omkeren of speelt Oekraïne in de finale van de play-offs tegen het Wales van Gareth Bale voor een WK-ticket? Volg het hier live op deze pagina. [naar artikel]

23. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

24. LIVE (20u). Na de mist als spelbreker: komt Union in tweede helft tegen Seraing nog in de problemen? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog. [naar artikel]

25. LIVE. Richarlison brengt Everton op voorsprong, kan Chelsea, met Lukaku op de bank, reageren? (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aan het begin van de tweede helft scoort Richarlison de 1-0. Lukaku start op de bank tegen zijn ex-ploeg en moet hopen op een invalbeurt in de tweede helft. The Blues strijden voor een plekje in de top vier, The Toffees kunnen alle punten gebruiken om degradatie te vermijden. Kan Chelsea de achterstand nog ongedaan maken of houdt de ploeg van Frank Lampard de drie punten thuis? Volg het hier LIVE! [naar artikel]