Jongeren die tegen een verlaagde prijs eens goed kunnen gaan eten in een toprestaurant van een jonge chef. Dat is het simpele maar razend populaire concept van Jong Keukengeweld, dat voor tienduizenden extra reservaties per jaar zorgt. Helaas valt de overheidssteun weg en zal bijgevolg de editie voor het voorjaar van 2024 niet doorgaan. Horeca Vlaanderen wil het succesvolle concept ook zonder subsidies laten verdergaan en hoopt binnenkort goed nieuws te kunnen brengen over een Jong Keukengeweld versie 2.0. In afwachting zijn er al chefs die op eigen houtje jongeren uitnodigen. [naar artikel]
Jong Keukengeweld lokte in oktober meer dan 21.000 Vlaamse jongeren naar het restaurant van een jonge chef. Dat zijn er 2.000 meer dan bij de oktobereditie van vorig jaar. Een team van jeugdige ‘Smaakpupillen’ gaat de chefs van Jong Keukengeweld nu nog eens op creatieve wijze recenseren. [naar artikel]
Jongeren van 18 tot en met 30 jaar kunnen volgende maand opnieuw tegen een scherpe prijs gaan eten in het restaurant van een jonge Belgische chef. De reserveringen voor de actie “Jong Keukengeweld” starten morgen, woensdag om 8.00 uur. Dat meldt organisator Toerisme Vlaanderen. [naar artikel]
Met de actie Jong Keukengeweld konden jongeren voordelig gaan eten bij jonge topchefs. Dat deden ze elk jaar ook massaal. Toch besliste Toerisme Vlaanderen om de financiering stop te zetten. De missie is volbracht, klinkt het. “Maar zonder verlaagd tarief komen jongeren niet naar hier.” [naar artikel]
De jongerenactie Jong Keukengeweld van Toerisme Vlaanderen heeft in oktober meer dan 21.000 Vlaamse jongeren naar het restaurant van een jonge chef gelokt. Dat zijn er 2.000 meer dan bij de oktobereditie van vorig jaar, meldt het kabinet van Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts (N-VA) zondag. Een team van jeugdige ‘smaakpupillen’ gaat de chefs van Jong Keukengeweld nu nog eens op creatieve wijze recenseren. [naar artikel]
Jongeren van 18 tot en met 30 jaar kunnen volgende maand opnieuw tegen een scherpe prijs gaan eten in het restaurant van een jonge Belgische chef. De reserveringen voor de actie “Jong Keukengeweld” starten woensdag om 8.00 uur, zo meldt organisator Toerisme Vlaanderen. [naar artikel]
Een recordaantal van 24.000 jongeren zijn in oktober op restaurant gegaan tijdens Jong Keukengeweld. Aan de actie namen 64 jonge Vlaamse chefs deel, onder wie tien uit Limburg. [naar artikel]
Jong Keukengeweld biedt jongeren weer de kans om een sterrenrestaurant te bezoeken vanaf 59 euro. Het is een initiatief van Toerisme Vlaanderen dat jonge chefs en jonge fijnproevers wil verbinden. [naar artikel]
Het startschot is gegeven voor de nieuwe campagne van Jong Keukengeweld. Voor deze 8ste editie van de imagocampagne zullen 54 jonge topchefs [naar artikel]
Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen hebben maandag de nieuwe lichting chefs voorgesteld van Jong Keukengeweld. Bij deze 54 jonge topchefs, waarvan 11 uit de provincie Antwerpen, kunnen jongeren tot 30 jaar op een financieel laagdrempelige manier kennismaken met topgastronomie. De jonge koks zien hun leeftijdsgenoten maar al te graag komen. “De winst is niet enorm, maar het is de beste investering in de toekomst”, klinkt het. [naar artikel]
In maart en oktober kunnen jongeren tussen 18 en 30 jaar weer aan een voordeeltarief dineren bij jonge topchefs tijdens Jong Keukengeweld. Voor 59 euro serveren de 54 geselecteerde chefs, onder wie tien Limburgers, een driegangenmenu inclusief aangepaste dranken. [naar artikel]
In Limburg gaan ze dat tikkeltje verder om hun horecapersoneel aan boord te houden. Horeca-uitbater Dimitri Beckers (54) gaf zijn trouwe chef-koks en zaalverantwoordelijken een BMW cadeau. Een ongebruikelijke incentive in de sector. “Onze jobs zijn ondergewaardeerd. Dat moet veranderen. Laat ons een voorbeeld zijn voor de rest van Vlaanderen”, reageert de uitbater. [naar artikel]
In Meise, Vlaams-Brabant, is de 10 de editie van de jongerenactie ‘Jong keukengeweld’ gelanceerd. Het biedt jongeren opnieuw de kans om een sterrenrestaurant te bezoeken voor 59 euro. Met dit initiatief wil Toerisme Vlaanderen jongeren kennis laten maken met jonge chefs en hun topgastronomie. [naar artikel]
Zaterdagvoormiddag stonden heel wat jonge chef-koks achter het fornuis in de keuken van zaal De Bammerd. [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
De imagocampagne Jong Keukengeweld is in de prijzen gevallen, de actie waarbij jongeren tegen een voordelig prijsje in toprestaurants kunnen [naar artikel]
Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen zijn samen met de provinciale toeristische diensten en de steden op zoek naar een nieuwe lichting Jong Keukengeweld. Jonge chefs die op 1 oktober 2018 niet ouder zijn dan 35 jaar, kunnen zich tot en met 31 maart kandidaat stellen. [naar artikel]
Zaterdag start het nieuwe seizoen van Loïc Tussen 2 Vuren. Deze keer laat de VTM-kok de uitdaging echter over aan twee veelbelovende jonge chef-koks. De twee koks nemen het in de keuken van Loïc tegen elkaar op in de strijd om het lievelingsgerecht te maken van een Bekende Vlaming. Deze week gaan Chiara (12) en Sam (12) de uitdaging aan om de lekkerste Haute Dog te maken. Het lievelingsgerecht van Maureen Vanherberghen (34). HLN geeft een exclusieve kijk in de gerechten van de kandidaten. [naar artikel]
Jong Keukengeweld hoopt de jongerenactie in juli te laten doorgaan, en neemt al reservaties aan. “Het is natuurlijk afwachten hoe de situatie zal evolueren.” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
Dat de liefde van de jonge Vlaming door de maag gaat, is nog maar eens bewezen: 17.523 jongeren hebben de voorbije maand maart geboekt bij een van de 53 Jong Keukengeweld-chefs. Dat meldt Toerisme Vlaanderen. Samengeteld met de cijfers van 2017 gaat het om een nieuw record voor de actie, zegt de organisatie vrijdag. [naar artikel]
Ooit zaten duizenden jongeren tegelijk klaar om een tafeltje te kunnen boeken. Maar nu gaat de stekker – voorlopig – uit Jong Keukengeweld. De actie, waarbij 18- tot 30-jarigen goedkoper bij jonge topchefs konden gaan eten, krijgt alleszins dit voorjaar geen vervolg. [naar artikel]
Jong Keukengeweld bestaat 10 jaar en heeft om dat te vieren een recordaantal chefs gestrikt. De formule blijft hetzelfde: in oktober en maart... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.