Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Trends

Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin”

20/02/2024 - 22:10
"Volgende week worden in Antwerpen de Michelinsterren uitgedeeld. Trends Style tipt elke dag een chef die een grote kans maakt om die eerste ster binnen te halen. Vandaag: Martin Volkaerts van restaurant L’ Amandier in Genval. The post Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin” appeared first on Trends."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin” (20/02/2024 - Trends)

Volgende week worden in Antwerpen de Michelinsterren uitgedeeld. Trends Style tipt elke dag een chef die een grote kans maakt om die eerste ster binnen te halen. Vandaag: Martin Volkaerts van restaurant L’ Amandier in Genval. The post Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin” appeared first on Trends. [naar artikel]


2. Michelin selecteert de “crème de la crème” onder de hotels, de Michelin Keys (08/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Michelin heeft maandag voor het eerst een hotelgids uitgebracht, met 189 hotels in elke regio van Frankrijk. De bedoeling is hetzelfde te doen als met de wereldberoemde restaurantgids, niet met sterren, maar met sleutels. [naar artikel]


3. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


4. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


5. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


6. Medeoprichter restaurantgids GaultMillau overleden (07/08/2017 - De Redactie)

Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


7. Mede-oprichter restaurantgids GaultMillau overleden (08/08/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


8. GaultMillau stelt in Hasselt Restaurantgids voor Kids voor (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]


9. GaultMillau: leve de jeugd en de Chinezen (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!