Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Netanyahu: 'Ook na einde oorlog moet Israël veiligheid in Gazastrook controleren'

23/02/2024 - 16:40
"16:36 De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft donderdag aan het veiligheidskabinet van de Israëlische regering uit de doeken gedaan wat hij van plan is met de Gazastrook na het einde van de oorlog. ..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Netanyahu: 'Ook na einde oorlog moet Israël veiligheid in Gazastrook controleren' (23/02/2024 - De Tijd)

16:36 De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft donderdag aan het veiligheidskabinet van de Israëlische regering uit de doeken gedaan wat hij van plan is met de Gazastrook na het einde van de oorlog. ... [naar artikel]


2. Netanyahu: Israël gaat verantwoordelijk zijn voor veiligheid op Gazastrook na oorlog (07/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag verklaard dat zijn land “de globale verantwoordelijkheid zou dragen voor de veiligheid” in de Gazastrook nadat de oorlog met de extremistische Palestijnse groepering Hamas voorbij is. Hij herhaalde ook opnieuw dat er geen staakt-het-vuren komt. [naar artikel]


3. Live - Nog 136 gijzelaars in Gazastrook, zegt Israëlisch leger • ‘Palestijnen krijgen na oorlog leiding over Gazastrook’ (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Netanyahu: Israël zal Gazastrook besturen na oorlog - Rechter Italië laat beslag leggen op 779 miljoen euro van Airbnb (07/11/2023 - De Standaard)

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag. [naar artikel]


5. Israël vindt drie overleden gijzelaars terug in Gazastrook, Netanyahu wil oorlog verderzetten "tot de overwinning" (15/12/2023 - VRT NWS)

Het Israëlische leger heeft de lichamen van drie gijzelaars ontdekt tijdens de militaire grondoperatie in de Gazastrook. Sinds het einde van het tijdelijke bestand op 1 december heeft het Palestijnse Hamas geen gijzelaars meer vrijgelaten. De Israëli's die nog familieleden in Gaza hebben, smeken de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om werk te maken van hun vrijlating. Maar de bereidheid tot nieuwe gesprekken met Hamas is bitter klein. [naar artikel]


6. Live - ICRC: ‘Stop vernietiging ziekenhuizen in Gaza’ • Israëlisch leger moet na oorlog Gaza controleren, zegt Netanyahu (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Premier Netanyahu: "Israël blijft verantwoordelijk voor veiligheid in Gaza na oorlog, geen sprake van staakt-het-vuren" (07/11/2023 - VRT NWS)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dat zijn land na het einde van de oorlog met Hamas verantwoordelijk zal blijven voor de algemene veiligheid in de Gazastrook. "Je ziet wat er gebeurt als wij die verantwoordelijkheid niet hebben", zegt hij aan ABC News. Hij verwerpt nogmaals de oproepen tot een staakt-het-vuren. Volg de belangrijkste ontwikkelingen in deze blog. [naar artikel]


8. LIVE ISRAËL. Netanyahu: staakt-het-vuren komt er voorlopig niet, Israël blijft verantwoordelijk voor veiligheid in Gaza na oorlog (07/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Israëlische leger heeft de Gazastrook in tweeën gedeeld: er is nu “een Noord-Gaza en een Zuid-Gaza”, aldus IDF-woordvoerder Daniel Hagari. Hoewel het leger zich voornamelijk op het noorden richt, wordt ook het zuiden bestookt. Het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA) waarschuwt dan ook dat het op geen enkele plaats in de Gazastrook meer veilig is. De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft vandaag opnieuw raketten afgevuurd op Israël, maar daarbij vielen voor zover bekend geen slachtoffers. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


9. Live - Netanyahu: ‘Israël blijft verantwoordelijk voor veiligheid in Gaza na oorlog’ (07/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Wat mogen we verwachten van toespraak van Hezbollah-topman over oorlog in Gazastrook? “Als ze een totale oorlog wilden, waren ze die al gestart” (03/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Om 14 uur zullen alle ogen in Israël – en ver daarbuiten – even van de Gazastrook naar Beiroet zwenken, als Hezbollah-topman Hassan Nasrallah zijn stilzwijgen over het conflict doorbreekt. Als de man daar de open oorlog verklaart aan de aartsvijand, dreigt een complete escalatie in het Midden-Oosten. Wat kunnen we verwachten van de toespraak van Nasrallah? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!