Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Pro-Russische regio in Moldavië vraagt Moskou om 'bescherming'

28/02/2024 - 19:00
"18:50 In Moldavië lopen de spanningen op nu de separatistische regio Transnistrië de 'bescherming' van Rusland ingeroepen heeft. Is het verzoek een opstapje naar de inlijving van de pro-Russische enclave do..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Separatistische regio Transnistrië vraagt officieel ‘bescherming’ tegen Moldavië, Moskou noemt veiligheid inwoners ‘prioriteit’ (28/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Pro-Russische regio in Moldavië vraagt Moskou om 'bescherming' (28/02/2024 - De Tijd)

18:50 In Moldavië lopen de spanningen op nu de separatistische regio Transnistrië de 'bescherming' van Rusland ingeroepen heeft. Is het verzoek een opstapje naar de inlijving van de pro-Russische enclave do... [naar artikel]


3. Prorussische betoging in Servië (05/03/2022 - Knack)

Duizenden betogers kwamen in Belgrado op straat om hun steun aan Rusland en Vladimir Poetin te betuigen. [naar artikel]


4. Russische raketten over Roemenië en Moldavië gevlogen, Moldavië veroordeelt “schending van ons luchtruim” (10/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee Russische raketten zijn op weg naar Oekraïne door het luchtruim van Moldavië en NAVO-lidstaat Roemenië gevlogen. Dat heeft een Oekraïense generaal beweerd en wordt bevestigd door de Moldavische regering. [naar artikel]


5. Pro-Russische regio Transnistrië in Moldavië vraagt Rusland officieel om bescherming (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De pro-Russische regio Transnistrië in het uiterste oosten van Moldavië heeft Rusland officieel om bescherming gevraagd tegen “militaire en economische druk” van de Moldavische regering. [naar artikel]


6. Live - Joelia Navalnaja: ‘Poetin is een monster’ • Transnistrië vraagt ‘bescherming’ van Rusland tegen Moldavië (28/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Rusland zegt dat troepen Robotyne binnengetrokken zijn • Transnistrië vraagt officieel ‘bescherming’ tegen Moldavië (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Separatisten van Transnistrië vragen Rusland om "bescherming" tegen Moldavië (28/02/2024 - VRT NWS)

In Transnistrië, de pro-Russische separatistische regio van Moldavië, hebben de machthebbers een resolutie goedgekeurd waarin ze "bescherming" vragen van Rusland. Volgens Moldavische media heeft het parlement daarover gestemd. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!