Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus openhartig over het gemis naar eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet”

05/03/2024 - 07:30
"Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus werkt aan programma rond overleden broer: “Ik zal het nooit helemaal te boven komen” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op oudejaarsavond moest Jeroen Meus zijn broer afgeven. Hans Meus overleed na een zware strijd tegen kanker. De tv-kok is intussen bezig met een tv-programma rond hem, vertelt hij in 'Humo’. “Het gemis is ontzettend.” [naar artikel]


2. Jeroen Meus ging door zware periode: "Ik wist zelfs niet waar de melk stond thuis" (04/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Verscheidene tv-programma's, een eigen restaurant, ettelijke kookboeken, actes de présence... Jeroen Meus deed het jarenlang allemaal. Tot hij [naar artikel]


3. Jeroen Meus wint als eerste Belg de prestigieuze Johannes van Damprijs: “Klanten vragen zelfs om het vlees te snijden zoals Jeroen” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]


4. Karel (24) opent nieuwe zaak waar Jeroen Meus zijn Würst bakte: “Deze straat mist nog een écht restaurant” (24/06/2019 - Het Nieuwsblad)

Een restaurant beginnen in het pand waar Jeroen Meus het niet kon waarmaken met Würst. Dat is durven. Karel De Clercq (24) gelooft keihard in het pand én in de buurt. “Je kan in de Neder­kouter al alles eten, van slaatjes over pizza tot burgers en veggie. Maar een écht restaurant waar je gaat zitten voor een lunch of een diner, dat ontbrak hier nog.” [naar artikel]


5. Jeroen Meus openhartig over dreigende scheiding: “Respecteer mijn vrouw nu meer dan 5 jaar geleden” (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Op professioneel vlak leek het Jeroen Meus steevast mee te zitten, maar in zijn persoonlijk leven moest hij de voorbije jaren wel enkele moeilijke periodes doorworstelen. Daarover spreekt hij deze week openlijk in Humo. [naar artikel]


6. Jeroen Meus kookt weer alleen: "Na 7 jaar heeft Kathryn andere horizonten opgezocht" (12/10/2023 - VRT NWS)

Tv-kok Jeroen Meus praat tijdens “Dagelijkse kost” niet langer tegen Kathryn. Vorige zomer besloot Kathryn Cops na 7 jaar te stoppen, omdat het naar eigen zeggen tijd was voor iets anders. Meus praat nu enkel nog tegen de kijker. “Al sluit ik niet uit dat er in de toekomst iemand anders komt, want ik mis het wel”, vertelde hij vanochtend in “Goeiemorgen morgen!”. [naar artikel]


7. Jeroen Meus wil eigen bier op de markt brengen (24/11/2017 - VRT NWS)

Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij gezegd in een gesprek op ROB-tv. "Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken", zegt Meus. [naar artikel]


8. Jeroen Meus wint prestigieuze Nederlandse prijs: “Het is simpel: wat hij in zijn stoverij draait, wordt telkens meer verkocht” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok als eerste Belg bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]


9. Jeroen Meus wint prestigieuze Johannes van Damprijs: “Het is simpel: wat hij in zijn stoverij draait, wordt telkens meer verkocht” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]


10. Jeroen Meus: "Ik heb het moeten beloven aan mijn vrouw: nooit meer een eigen restaurant" (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]


11. Misschien moet Jeroen Meus wat meer vloeken. Kijk maar eens naar Gordon Ramsay (20/06/2019 - De Morgen)

Pieter Dumon zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: de niet zo ideale schoonzoon in Jeroen Meus. [naar artikel]


12. Geen tweede kindje voor Jeroen Meus: “Ik ben heel droevig geweest” (18/03/2017 - Het Belang van Limburg)

In 2017 wil Jeroen Meus zich ten volle focussen op zijn zoontje Georges. “Ik heb me voorgenomen om alle schoolvakanties vrij te nemen.” Een tweede kindje zal er naar alle waarschijnlijkheid niet komen. “We hebben lang geprobeerd, ook via ivf, maar het lukt niet,” vertelt de kok openhartig aan Het Laatste Nieuws . [naar artikel]


13. Broer Jeroen Meus overleed aan darmkanker: “Mon heeft Wim nog vastgepakt, gevoeld, kusjes gegeven” (23/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Picknick op het kerkhof. Wij spraken met zoontjes Eddie (6), Mon (4) en mama Klara (37), bij het graf van papa Wim. Wim Meus (44) - broer van - overleed op 31 december aan darmkanker. “Mijn papa stierf toen ik elf was. Ik weet dat het goedkomt. Met mij is het ook goed gekomen”, zegt Klara De Wilde. Vanaf 25 januari praat broer Jeroen Meus openhartig over het overlijden van zijn broer in VRT-programma ‘Dagen zonder broer’. Er verschijnen drie afleveringen waarin hij het thema van rouwen verkent. [naar artikel]


14. Emotionele Jeroen Meus rouwt aan het graf van zijn broer: “Deze plek brengt nog geen rust voor mij” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een tv-programma maken als therapie. Dat is wat Jeroen Meus (44) doet in ‘Dagen zonder broer’. Omdat verdriet delen kan helpen, gaat hij in zijn docureeks te rade bij getuigen die net als hij een dierbare verloren. Maar hij laat ook in zijn eigen hart kijken. “Hij is hier net minder dicht bij mij”, vertelt hij aan het graf van zijn broer Wim. [naar artikel]


15. Na passage Jeroen Meus: Joods restaurant Hoffy’s moderniseert (11/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Joods restaurant Hoffy’s raakte bekend door het programma Goed Volk van Jeroen Meus. Het moderniseert het uitgeleefde pand nu grondig. [naar artikel]


16. Jeroen Meus trekt met Würst nu ook naar Antwerpen (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tv-kok Jeroen Meus opent over enkele weken een nieuw Würst-restaurant in Antwerpen. Het is na Leuven en Gent al de derde vestiging van het [naar artikel]


17. Jeroen Meus gaat bier brouwen (23/11/2017 - Het Nieuwsblad)

Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]


18. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Ik wil tegen de kijker zeggen: kom, efkes 50 minuten escapisme” (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


19. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Opgelegde dennenappels uit Georgië, dat smaakt verrassend goed” (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


20. Twee jaar na de dood van zijn broer Wim, klaart de lucht weer op voor Jeroen Meus: “Ik heb omarmd dat ik deels ongelukkig ben” (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Nog wekelijks droom ik over Wim, telkens is hij daarin genezen.” Dat het verdriet over zijn broer ooit zal verdwijnen is een illusie voor Jeroen Meus (45). Maar twee jaar na Wims heeft de tv-chef “een vernieuwde drive in het leven”. Getuige daarvan zijn een dartele nieuwe reisreeks en een hoofd vol plannen. “Ik heb afgezien van het faillissement van Würst, maar ik mis een eigen zaak.” [naar artikel]


21. Jeroen Meus over overlijden broer: “Hij was chronisch ziek, ik heb nu chronisch verdriet” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Eind vorig jaar verloor Jeroen Meus zijn broer Wim. De man leed aan kanker en is 3,5 jaar ziek geweest. “We hebben altijd geloofd in een doorbraak”, vertelt de tv-kok in ‘De tafel van vier’. Maar dat mocht niet zijn. Het was een moeilijke periode voor Meus die er binnenkort een programma over maakt. [naar artikel]


22. Loïc Van Impe geeft Jeroen Meus een ‘stoofvleesje van eigen deeg’ (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!