Op oudejaarsavond moest Jeroen Meus zijn broer afgeven. Hans Meus overleed na een zware strijd tegen kanker. De tv-kok is intussen bezig met een tv-programma rond hem, vertelt hij in 'Humo’. “Het gemis is ontzettend.” [naar artikel]
Verscheidene tv-programma's, een eigen restaurant, ettelijke kookboeken, actes de présence... Jeroen Meus deed het jarenlang allemaal. Tot hij [naar artikel]
Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]
Een restaurant beginnen in het pand waar Jeroen Meus het niet kon waarmaken met Würst. Dat is durven. Karel De Clercq (24) gelooft keihard in het pand én in de buurt. “Je kan in de Nederkouter al alles eten, van slaatjes over pizza tot burgers en veggie. Maar een écht restaurant waar je gaat zitten voor een lunch of een diner, dat ontbrak hier nog.” [naar artikel]
Op professioneel vlak leek het Jeroen Meus steevast mee te zitten, maar in zijn persoonlijk leven moest hij de voorbije jaren wel enkele moeilijke periodes doorworstelen. Daarover spreekt hij deze week openlijk in Humo. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus praat tijdens “Dagelijkse kost” niet langer tegen Kathryn. Vorige zomer besloot Kathryn Cops na 7 jaar te stoppen, omdat het naar eigen zeggen tijd was voor iets anders. Meus praat nu enkel nog tegen de kijker. “Al sluit ik niet uit dat er in de toekomst iemand anders komt, want ik mis het wel”, vertelde hij vanochtend in “Goeiemorgen morgen!”. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij gezegd in een gesprek op ROB-tv. "Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken", zegt Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok als eerste Belg bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]
Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]
Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]
Pieter Dumon zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: de niet zo ideale schoonzoon in Jeroen Meus. [naar artikel]
In 2017 wil Jeroen Meus zich ten volle focussen op zijn zoontje Georges. “Ik heb me voorgenomen om alle schoolvakanties vrij te nemen.” Een tweede kindje zal er naar alle waarschijnlijkheid niet komen. “We hebben lang geprobeerd, ook via ivf, maar het lukt niet,” vertelt de kok openhartig aan Het Laatste Nieuws . [naar artikel]
Picknick op het kerkhof. Wij spraken met zoontjes Eddie (6), Mon (4) en mama Klara (37), bij het graf van papa Wim. Wim Meus (44) - broer van - overleed op 31 december aan darmkanker. “Mijn papa stierf toen ik elf was. Ik weet dat het goedkomt. Met mij is het ook goed gekomen”, zegt Klara De Wilde. Vanaf 25 januari praat broer Jeroen Meus openhartig over het overlijden van zijn broer in VRT-programma ‘Dagen zonder broer’. Er verschijnen drie afleveringen waarin hij het thema van rouwen verkent. [naar artikel]
Een tv-programma maken als therapie. Dat is wat Jeroen Meus (44) doet in ‘Dagen zonder broer’. Omdat verdriet delen kan helpen, gaat hij in zijn docureeks te rade bij getuigen die net als hij een dierbare verloren. Maar hij laat ook in zijn eigen hart kijken. “Hij is hier net minder dicht bij mij”, vertelt hij aan het graf van zijn broer Wim. [naar artikel]
Joods restaurant Hoffy’s raakte bekend door het programma Goed Volk van Jeroen Meus. Het moderniseert het uitgeleefde pand nu grondig. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus opent over enkele weken een nieuw Würst-restaurant in Antwerpen. Het is na Leuven en Gent al de derde vestiging van het [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]
“Nog wekelijks droom ik over Wim, telkens is hij daarin genezen.” Dat het verdriet over zijn broer ooit zal verdwijnen is een illusie voor Jeroen Meus (45). Maar twee jaar na Wims heeft de tv-chef “een vernieuwde drive in het leven”. Getuige daarvan zijn een dartele nieuwe reisreeks en een hoofd vol plannen. “Ik heb afgezien van het faillissement van Würst, maar ik mis een eigen zaak.” [naar artikel]
Eind vorig jaar verloor Jeroen Meus zijn broer Wim. De man leed aan kanker en is 3,5 jaar ziek geweest. “We hebben altijd geloofd in een doorbraak”, vertelt de tv-kok in ‘De tafel van vier’. Maar dat mocht niet zijn. Het was een moeilijke periode voor Meus die er binnenkort een programma over maakt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.