Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Medvedev zegt dat Zelensky niet het doelwit was van aanval vlakbij in Odessa: “Dan zouden ze niet gemist hebben”

07/03/2024 - 16:10
"Rusland zegt dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn delegatie niet het doelwit waren van een aanval in Odessa gisteren. De Oekraïense president bezocht de havenstad met de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis, toen in de buurt een raket insloeg."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Medvedev zegt dat Zelensky niet het doelwit was van aanval vlakbij in Odessa: “Dan zouden ze niet gemist hebben” (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rusland zegt dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn delegatie niet het doelwit waren van een aanval in Odessa gisteren. De Oekraïense president bezocht de havenstad met de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis, toen in de buurt een raket insloeg. [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Commandant Oekraïense grondtroepen: “Later dit jaar nieuw tegenoffensief” - Zelensky niet het doelwit van aanval in Odesa, zegt Medvedev (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne bereidt zich voor op een nieuw tegenoffensief dat later dit jaar zal starten. Dat beweert Oleksander Pavljoek (53), de nieuwe commandant van de Oekraïense grondtroepen. Moskou meldt dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn delegatie niet het doelwit waren van een aanval in de Oekraïense stad Odesa gisteren. Zelensky bezocht de havenstad met de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis, toen in de buurt een raket insloeg. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


3. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Russische ex-president Medvedev roept op tot "fysieke eliminatie van Zelensky en zijn kliek” (03/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Russische ex-president Dmitri Medvedev heeft op berichtendienst Telegram opgeroepen om de Oekraïense president Volodymyr Zelensky te elimineren. Hij deed dat in reactie op het opduiken van beelden die tonen hoe verschillende drones ontploffen boven het Kremlin in Moskou. [naar artikel]


5. Zelensky niet onder de indruk van oproep Russische ex-president Medvedev om hem te elimineren (04/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft tijdens een persconferentie in het Nederlandse Den Haag laten uitschijnen dat hij niet onder de indruk is van de doodsbedreiging die Russisch oud-president Dmitri Medvedev gisteren uitte aan zijn adres. [naar artikel]


6. Live - Oekraïne belooft wraak na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Zelensky na dodelijke aanval op bloedtransfusiecentrum: ‘Het zijn beesten’ • Russische aanval met zeventig raketten en drones (06/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Oekraïense president Zelensky: "Russische saboteurs zijn Kiev binnengedrongen. Ik ben doelwit nummer 1" (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft even na middernacht een videoboodschap verspreid waarin hij vertelt dat “Russische saboteurs” de hoofdstad Kiev binnen zijn gedrongen. “Volgens de inlichtingen die ik ter beschikking heb, hebben ze mij gemarkeerd als doelwit nummer 1 en mijn familie als doelwit nummer 2”, klonk het. [naar artikel]


9. Invasie is gericht op het afzetten van president Zelensky: wat als ‘doelwit nummer 1’ uit de weg is geruimd? (26/02/2022 - De Morgen)

Poetin scheldt de Oekraïense president Zelensky uit voor nazi. Hij wil hem vervangen door een Moskouse zetbaas, en zo ‘Oekraïne denazificeren’. Daarop is de invasie volgens hem vooral gericht. De vraag is echter hoe het verder gaat als Zelensky uit de weg is geruimd. Wat in ieder geval blijft, is het verzet van de Oekraïners. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!