Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘De verliezen van de vijand zijn gigantisch’: 9 niet te missen artikels over de oorlog in Oekraïne

10/03/2024 - 10:40
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘De verliezen van de vijand zijn gigantisch’: 9 niet te missen artikels over de oorlog in Oekraïne (10/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘De verliezen van de vijand zijn gigantisch’: Oekraïne wil na stabilisering front opnieuw initiatief in handen nemen (07/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘De vijand van mijn vijand is mijn vriend, zelfs die logica is in het Midden-Oosten te hoog gegrepen’ (08/12/2022 - Knack)

De vijand van mijn vijand is mijn vriend – zelfs die logica is te hoog gegrepen. The post ‘De vijand van mijn vijand is mijn vriend, zelfs die logica is in het Midden-Oosten te hoog gegrepen’ appeared first on Knack. [naar artikel]


4. ‘Rusland is bereid om verliezen te incasseren. Wij niet’: 8 artikels over de oorlog in Oekraïne van deze week (28/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Oprichter Cardano: “Bitcoin is z’n eigen grootste vijand en zal de strijd tegen Ethereum verliezen” (21/06/2021 - Express)

Lees dit artikel: Oprichter Cardano: “Bitcoin is z’n eigen grootste vijand en zal de strijd tegen Ethereum verliezen” Charles Hoskinson, de oprichter van de cryptomunt Cardano (ADA), is niet bepaald optimistisch over de toekomst van Bitcoin (BTC). Hij verwacht dat de grootste cryptomunt op de markt uiteindelijk de duimen zal leggen voor Ethereum (ETH), de tweede grootste cryptomunt. Als we kijken naar de marktwaarde van de cryptomunten zien we dat Bitcoin met een […] Lees dit artikel: Oprichter Cardano: “Bitcoin is z’n eigen grootste vijand en zal de strijd tegen Ethereum verliezen” [naar artikel]


6. Oekraïens leger: “Tegenoffensief gelanceerd, vijand lijdt zware verliezen” (16/03/2022 - Het Belang van Limburg)

De generale staf van het Oekraïense leger zegt dat het een tegenoffensief heeft gelanceerd dat vrij succesvol blijkt. “De vijand heeft de afgelopen 24 uur zware verliezen geleden, nadat het Oekraïense leger een tegenoffensief heeft gelanceerd in bepaalde gebieden”, klinkt het in een update. [naar artikel]


7. Er wordt weer gevochten in Bachmoet: “De vijand heeft voorbij 24 uur 197 keer aangevallen, maar veel verliezen geleden” (31/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Er wordt opnieuw een hevige strijd gevoerd in Bachmoet, in het oosten van Oekraïne. Het Oekraïense leger doet er naar eigen zeggen alles aan om de Russen het hoofd te bieden. Rusland claimt dan weer een stadje in de buurt veroverd te hebben. [naar artikel]


8. OEKRAÏNE LIVE. Kiev claimt bescheiden succes in zuiden en nabij Bachmoet: “De vijand heeft belangrijke verliezen geleden” (04/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïense troepen hebben zeventien Russische drones neergehaald in het zuiden van Odesa. Rusland heeft op zijn beurt vier militaire boten vernietigd die Oekraïense landingstroepen transporteerden naar de Krim. En de Oekraïense minister van Defensie Oleksi Reznikov heeft zijn ontslagbrief ingediend. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog. [naar artikel]


9. ? Live - ‘We verliezen gigantisch veel tijd’; volg hier de coronacommissie in het Vlaams Parlement (17/07/2020 - De Morgen)

Volg hieronder de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. Elke ochtend vindt u de recentste Belgische cijfers op deze pagina. [naar artikel]


10. Russische soldaten beschrijven hoe ze door hun commandanten als kanonnenvoer werden ingezet: ‘Onze verliezen waren gigantisch’ (15/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!