Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“In dit restaurant in het kleinste stadje van België vier ik elk jaar mijn verjaardag”: dit zijn de 7 favoriete eetadressen van Dina Tersago

10/03/2024 - 12:10
"Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ is weer van start gegaan op VTM. Presentatrice Dina Tersago schuift naast die opnames en haar televisiewerk graag de voetjes onder tafel op restaurant. “Ik vind uit eten gaan leuk, maar als werkende moeder is het niet altijd evident om daar tijd voor vrij te maken”, vertelt het televisiegezicht. Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “In dit restaurant in het kleinste stadje van België vier ik elk jaar mijn verjaardag”: dit zijn de 7 favoriete eetadressen van Dina Tersago (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ is weer van start gegaan op VTM. Presentatrice Dina Tersago schuift naast die opnames en haar televisiewerk graag de voetjes onder tafel op restaurant. “Ik vind uit eten gaan leuk, maar als werkende moeder is het niet altijd evident om daar tijd voor vrij te maken”, vertelt het televisiegezicht. Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen. [naar artikel]


2. De 7 favoriete eetadressen van zanger Metejoor: “Als je in dit restaurant op het toilet zit, stroomt er een waterval uit het plafond” (14/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Metejoor zie je momenteel bezig in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’, maar zijn liefde voor eten is alvast ook aanwezig. “Weet je wat typisch is voor mensen uit de Kempen? Dat eten niet héél lekker hoeft te zijn, zolang het maar heel veel is”, lacht zanger Metejoor (32). Ook naast het podium is hij een echte levensgenieter. Dat doet hij het liefst in één van zijn zeven favoriete culinaire hotspots in ons land. [naar artikel]


3. “Ik voel me als een kind in Disneyland in dat restaurant.” De 7 favoriete eetadressen van Bockie De Repper (31/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

We kennen hem van ‘Dat eet dan gelukkig zijn’ en ‘Snackmasters’. Noem Bockie De Repper (39) dus gerust een foodie, met een voorsmaak voor vettig, verrassend en, jawel, toch ook verfijnd. Hij vond dé adressen die zijn vereisten vervullen op een unieke manier. “Steak tartaar op een mergpijp, een croissant met een Wagyuburger, foie gras en zwarte truffel: gek genoeg is dat hier betaalbaar.” [naar artikel]


4. De 7 favoriete eetadressen van patissier Roger van Damme: “De gewone steak hier is eenvoudig maar superlekker” (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook een toppatissier zoals Roger van Damme wil wel eens ergens anders een taart of koffiekoeken halen om op te smullen in het weekend. “In deze patisserie zijn de smaken van de taarten echt niet te evenaren", vertelt de 50-jarige chef. “Ik heb hier veel aangeklopt voor goede raad vroeger.” Die patisserie is één van de zeven eetadresjes die hij deelt in ‘s-Gravenwezel, Lommel, Damme, Schoten, Waterloo, Antwerpen of Madrid. [naar artikel]


5. De 7 favoriete eetadressen van Dagny Ros: “Ik wil mijn steak saignant, en die maken ze hier altijd perfect klaar” (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Als MSC-ambassadeur voor duurzame vis lust chef Dagny Ros Asmundsdottir zéker graag iets lekkers uit de zee. “Hier maakt de chef vis klaar op een manier die je echt nergens anders proeft", vertelt ze. “De makreel die nu op de kaart staat is heerlijk." Ze deelt 7 van haar favoriete eetadressen in Brugge, Antwerpen, Zoersel en Schilde. [naar artikel]


6. De 7 favoriete eetadressen van barbecuechef Peter De Clercq: “Rond het vuur genieten van de gerechten, hier beleef je écht het outdoor-gevoel” (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voormalig wereldkampioen in barbecue Peter De Clercq heeft - niet zo onverwacht - een voorkeur voor licht rokerige toetsen in zijn gerechten. “In dit restaurant gaan ze op een rebelse manier om met fine dining, zo at ik er bijvoorbeeld een langoustine op de grill. Heerlijk.” Waar snuift hij dat oudoor-gevoel het liefst op als hij niet bezig is met restaurant Elckerlijc of zijn winkel Soto? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Marke, Koksijde en (Knokke)-Heist. [naar artikel]


7. De 7 favoriete eetadressen van barbecuechef Peter De Clercq: “Hier beleef je rond het vuur écht het outdoor-gevoel in de zomer” (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voormalig wereldkampioen in barbecue Peter De Clercq heeft - niet zo onverwacht - een voorkeur voor licht rokerige toetsen in zijn gerechten. “In dit restaurant gaan ze op een rebelse manier om met barbecue, zo at ik er bijvoorbeeld een langoustine op de grill. Heerlijk.” Waar snuift hij dat outdoor-gevoel het liefst op als hij niet bezig is met restaurant Elckerlijc of zijn winkel Soto? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Marke, Koksijde en (Knokke)-Heist. [naar artikel]


8. “Als ik hoor dat de cinnamon buns van deze bakker op de kaart staan, bestel ik er altijd één”: de 7 favoriete eetadressen van foodblogger Karolien Olaerts (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van een Bourgondische chef zoals Piet Huysentruyt tot een gezondere kok zoals Sandra Bekkari: elke week deelt een Vlaamse culinaire topper zijn of haar favoriete eetadressen ter inspiratie. Vandaag duiken we met Karolien Olaerts in de foodbloggerwereld. Waar tafelt ze het liefst in haar vrije tijd? “Hier ligt de focus op de smaak van het eten, zonder allures, zoals het hoort.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in o.a. Gent en Sint-Gillis. [naar artikel]


9. De 7 favoriete eetadressen van kersvers driesterrenchef Tim Boury: “Ik ga ook gewoon naar een frituur of koffiebar hoor” (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Tim Boury sleepte eind vorige maand zijn derde Michelinster in de wacht, maar dat betekent zeker niet dat hij in zijn vrije tijd alleen in sterrenrestaurants gaat eten. “In de frituur bestel ik altijd mijn frietjes met saus apart én met een heerlijke brochette en hamburger erbij", verklapt hij. Waar hij die meestal gaat eten, deelt hij samen met nog 6 andere van zijn favoriete eetadressen in Antwerpen, Roeselaere, Brugge, Kruisem, Kortrijk en Brussel. [naar artikel]


10. De 7 favoriete eetadressen van kersvers driesterrenchef Tim Boury: “Hier kom ik voor de legendarische vol-au-vent” (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Tim Boury sleepte eind vorige maand zijn derde Michelinster in de wacht, maar dat betekent zeker niet dat hij in zijn vrije tijd alleen in sterrenrestaurants gaat eten. “In de frituur bestel ik altijd mijn frietjes met saus apart én met een heerlijke brochette en hamburger erbij", verklapt hij. Waar hij die meestal gaat eten, deelt hij samen met nog 6 andere van zijn favoriete eetadressen in Antwerpen, Roeselaere, Brugge, Kruisem, Kortrijk en Brussel. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!