Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Rechtbank verbiedt blokkade Antwerpse haven

13/03/2024 - 19:10
"De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen heeft een verbod uitgesproken om de toegangswegen tot de Antwerpse haven te versperren, op straffe van dwangsommen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rechtbank verbiedt blokkade Antwerpse haven (13/03/2024 - De Standaard)

De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen heeft een verbod uitgesproken om de toegangswegen tot de Antwerpse haven te versperren, op straffe van dwangsommen. [naar artikel]


2. Rechtbank verbiedt blokkade van Antwerpse haven na aankondiging van nieuw boerenprotest (13/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Rechtbank verbiedt blokkade van Antwerpse haven door boerenprotest: “Dwangsom van 1.000 euro per persoon per uur” (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de aankondiging van nieuwe boerenprotestacties op 14 maart, heeft de haven van Antwerpen juridische stappen genomen. De rechtbank heeft intussen een verbod uitgesproken om de toegangswegen tot de haven te versperren, op straffe van dwangsommen. Elke vastgestelde inbreuk leidt tot een dwangsom van 1.000 euro per persoon per uur. [naar artikel]


4. Brugse Rechtbank verbiedt blokkade van Zeebrugse haven door boerenprotest: “Dwangsom van 1.000 euro per persoon per uur” (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Apzi-Voka, de vereniging van Zeebrugse havenbedrijven, heeft ook voor Zeebrugge een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank van Brugge naar aanleiding van de aangekondigde boerenprotesten op 14 maart. De rechtbank keurde dat goed. [naar artikel]


5. Ook Brugse Rechtbank verbiedt blokkade van Zeebrugse haven door boerenprotest: “Dwangsom van 1.000 euro per persoon per uur” (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Apzi-Voka, de vereniging van Zeebrugse havenbedrijven, heeft ook voor Zeebrugge een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank van Brugge naar aanleiding van de aangekondigde boerenprotesten op 14 maart. De rechtbank keurde dat goed. Eerder vandaag kwam ook de rechtbank in Antwerpen met een verbod op blokkades van boze boeren in de haven. [naar artikel]


6. Rechtbank verbiedt blokkade van havens Antwerpen en Zeebrugge na aankondiging van nieuw boerenprotest (13/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Blokkade in haven van Baltimore zal hoogstens beperkte impact hebben op haven van Antwerpen (27/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Naast de menselijke tragedie en de enorme infrastructurele schade, bestaat ook de vrees voor een economische impact door de instorting van de Francis Scott Key brug in de haven van Baltimore. Bij de havens van Antwerpen en Zeebrugge maken ze zich sterk dat ze zelfs een wekenlange stopzetting van de activiteiten in de haven in de VS hoogstens beperkt zullen voelen. [naar artikel]


8. Live - Strengere Europese landbouwregels met jaar uitgesteld • Nog steeds blokkade op E40 in Aalter, ook hinder in Antwerpse haven (31/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Nog steeds blokkade op E40 in Aalter, ook hinder in Antwerpse haven • Boeren plannen donderdag acties in en rond Gent (31/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!