Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE GAZA. Duizenden mensen demonstreren in Israël voor vrijlating gijzelaars en tegen Netanyahu

17/03/2024 - 02:00
"Hoewel naar schatting de helft van de inwoners van Gaza zich momenteel in Rafah bevindt, heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de goedkeuring gegeven aan zijn leger om de zuidelijke stad binnen te vallen. Eerder had Hamas een tijdelijke wapenstilstand voorgesteld. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE GAZA. Duizenden demonstreren in Israël voor vrijlating gijzelaars en tegen Netanyahu (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben zaterdag aanvallen uitgevoerd op achttien doelen van Houthi-rebellen. Dat meldt het Pentagon. Ondertussen wordt in verschillende Israëlische steden gedemonstreerd voor vrijlating van de gijzelaars in de Gazastrook en tegen de regering-Netanyahu. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. Live - ‘Israël wil in Qatar verder praten over wapenstilstand’ • Duizenden demonstreren in Israël voor vrijlating gijzelaars en tegen Netanyahu (25/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. LIVE GAZA. Duizenden mensen demonstreren in Israël voor vrijlating gijzelaars en tegen Netanyahu (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel naar schatting de helft van de inwoners van Gaza zich momenteel in Rafah bevindt, heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de goedkeuring gegeven aan zijn leger om de zuidelijke stad binnen te vallen. Eerder had Hamas een tijdelijke wapenstilstand voorgesteld. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


4. Live - Duizenden mensen demonstreren in Israël voor vrijlating gijzelaars en tegen Netanyahu (17/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Duizenden Israëli’s demonstreren in Tel Aviv voor vrijlating van gijzelaars (23/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Duizenden Israëli's op straat voor vrijlating gijzelaars Hamas, ze eisen ontslag premier Netanyahu (11/02/2024 - VRT NWS)

Duizenden Israëli's zijn gisteravond in Tel Aviv op straat gekomen om de vrijlating van de gijzelaars te eisen. Familieleden van de gijzelaars verwijten de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de lopende onderhandelingen met Hamas te torpederen. [naar artikel]


7. Duizenden Israëli's betogen in Tel Aviv en Jeruzalem tegen regering-Netanyahu en voor vrijlating gijzelaars (23/03/2024 - VRT NWS)

In Israël hebben vanavond weer duizenden mensen betoogd tegen de regering van premier Benjamin Netanyahu en voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars in de Gazastrook. Er waren betogingen in de steden Tel Aviv en Jeruzalem. De betogers blokkeerden verschillende straten en het kwam ook tot botsingen met de politie. [naar artikel]


8. Hillary Clinton tegen familieleden gijzelaars: “Netanyahu focust meer op persoonlijke overleving dan vrijheid gijzelaars” (22/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hillary Clinton heeft naar verluidt familieleden van gijzelaars van Hamas verteld dat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu meer gericht is op zijn politieke en persoonlijke overleving dan op het bevrijden van hun geliefden in Gaza. [naar artikel]


9. Live - Nog twee gijzelaars vrijgelaten • ‘Onderhandelingen over vrijlating vijftig gijzelaars in serieus stadium’ (23/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. LIVE ISRAËL. Hamas laat opnieuw twee gijzelaars vrij - Biden: “Pas staakt-het-vuren na vrijlating alle gijzelaars” (23/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens een nieuwe balans zijn in de voorbije 24 uur nu al 436 doden gevallen bij Israëlische bombardementen op de Gazastrook. Dat meldt het lokale ministerie van Volksgezondheid, dat onder controle staat van Hamas, op maandag. Vooral een vluchtelingenkamp werd zwaar getroffen, maar ook een moskee behoorde tot de doelwitten. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!