Deze zoetzure verleidelijke cocktail laat zich niet vastpinnen qua smaak. Maak hem met iets meer amaretto voor een zoetere versie. Voor meer pit gebruik je citroen in plaats van limoen en als je hem liever wat bitter hebt doe het dan met pompelmoes. De rum en vermouth balanceren altijd alles perfect uit. Heerlijk verfrissend! [naar artikel]
Als 17-jarige kun je de wereld veroveren, maar dat gaat nooit zonder slag of stoot. Billie Eilish (19) geeft via haar documentairefilm ‘The world’s a little blurry’ een magnifiek inkijkje in haar leven. Haar kracht, haar zwaktes, haar twijfels, haar worstelingen. Hoe ze geplaagd wordt door aanvallen van Gilles de la Tourette en hoe haar ouders moeite hebben om hun jongste dochter los te laten. Alles komt voorbij in een ongekend open document. [naar artikel]
“Je wil niet weten hoeveel brieven ik vorig jaar heb gekregen van mensen die schreven: dank u, Jonas, dat we onze miserie even konden vergeten.” Miserie uit de wereld helpen doet Jonas Van Geel (31) met zijn show ‘Jonas & Van Geel’ niet, ze kortstondig wegtoveren wel. Vanavond is hij terug met het tweede seizoen. [naar artikel]
Met Kerstmis en Nieuwjaar die eraan zitten te komen, zal de gin ongetwijfeld weer rijkelijk vloeien. Het mixdrankje met tonic en allerlei botanicals is en blijft populair. We lezen op het internet echter dat je je geliefkoosde gin & tonic beter in een copa de balon schenkt in plaats van een longdrinkglas, maar is dat wel zo? [naar artikel]
Het aftellen naar kerstmis is begonnen, en dat betekent dat we stilaan ook mogen beginnen uitkijken naar het feestmaal. Inclusief dessert. Wie [naar artikel]
Wat doen bekende chefs tijdens de feestdagen en wat zetten ze op tafel? Wij schotelden zes chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag is het de beurt aan Roger Van Damme, chef van 'Het Gebaar' en sinds dit jaar ook van nieuwe kiprestaurant 'Toque Tok' . Nog meer tips van Roger krijg je vrijdagavond in het nieuwe programma 'Het Perfecte Feestmenu' op zender njam!, waar hij toont hoe je zelf een lekker en haalbaar driegangenmenu in elkaar steekt. [naar artikel]
Tijdens het aperitief wil je als gastvrouw of gastheer natuurlijk ook graag gezellig bij de familie zitten. Met dit recept is dat geen probleem! [naar artikel]
Je hoeft je kids echt niet alleen oer-Belgische kost voor te schotelen. Meer nog: het is zelfs aangewezen om ze van jongs af aan al te laten... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.