Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Fien Germijns is bijna klaar voor haar striptease voor Kom op tegen Kanker: “Eén keer en dan nooit meer, da’s heel duidelijk”

25/03/2024 - 15:50
"Fien Germijns (29) gaat dinsdag volledig uit de kleren voor een vol Kursaal in Oostende, geflankeerd door zeven al even moedige bekende dames. Met een sensuele slash ludieke striptease wakkeren ze het gesprek over borstkanker aan. “We hebben elkaar voor de gelegenheid bijnamen gegeven, zoals Geile Gerda en Bronstige Brenda.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Fien Germijns is bijna klaar voor haar striptease voor Kom op tegen Kanker: “Eén keer en dan nooit meer, da’s heel duidelijk” (25/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Fien Germijns (29) gaat dinsdag volledig uit de kleren voor een vol Kursaal in Oostende, geflankeerd door zeven al even moedige bekende dames. Met een sensuele slash ludieke striptease wakkeren ze het gesprek over borstkanker aan. “We hebben elkaar voor de gelegenheid bijnamen gegeven, zoals Geile Gerda en Bronstige Brenda.” [naar artikel]


2. Fien Germijns is bijna klaar voor haar striptease: “Eén keer en dan nooit meer, da’s heel duidelijk” (25/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Fien Germijns (29) toont dinsdag haar borsten aan een vol Kursaal in Oostende, geflankeerd door zeven al even moedige bekende dames. Met een sensuele slash ludieke striptease wakkeren ze het gesprek over borstkanker aan. “We hebben elkaar voor de gelegenheid bijnamen gegeven, zoals geile Gerda en bronstige Brenda.” [naar artikel]


3. Experten laaiend enthousiast over VRT-debutante Fien Germijns: “Dat hoge loon? Een duidelijk signaal naar de concurrentie” (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Als de grote baas van de VRT je “een nieuwe leading lady” noemt, betekent dat zowel een pluim op je hoed als druk op je schouders. Fien Germijns (27) lijkt er echter allerminst onder gebukt te gaan, en moeiteloos haar vuurdoop als presentatrice van ‘Switch’ te doorstaan. En dat vinden ook de experten. “Ik buig mijn hoofd zeer eerbiedig voor wat ik zie”, zegt presentatiecoach Jo De Poorter in ‘Dag Allemaal’. [naar artikel]


4. Fien Germijns, Marleen Merckx en 6 andere BV’s gaan uit de kleren in tweede seizoen van ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’ (09/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er komt een vervolg op de driedelige VRT-serie ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Dat kondigden Niels Destadsbader en Dieter Coppens kondigden deze morgen aan op Studio Brussel. In dit seizoen gaan acht vrouwelijke BV’s, waaronder de nieuwe presentatrice Fien Germijns en ‘Thuis’-actrice Marleen Merckx, uit de kleren om aandacht te vragen voor borstkanker. [naar artikel]


5. Presentatrice Fien Germijns en 7 bekende vrouwen gaan uit de kleren voor borstkanker in nieuw seizoen van "Kom op tegen kanker, alles in de strijd" (09/10/2023 - VRT NWS)

Radio- en tv-presentatrice Fien Germijns gaat volgend jaar uit de kleren om aandacht te vragen voor borstkanker. In een nieuw seizoen van "Kom op tegen kanker, alles in de strijd" op VRT 1 gaat ze op zoek naar 7 bekende vrouwen die willen meedoen. Fien Germijns neemt zo de fakkel over van Niels Destadsbader en Dieter Coppens die vorig jaar geld inzamelden voor prostaatkanker. Germijns heeft ook al een eerste naam bekendgemaakt: Thuis-actrice Marleen Merckx. [naar artikel]


6. Fien Germijns (en zeven andere BV’s) uit de kleren voor ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’ (10/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Tine Embrechts, Zita Wauters en co. gaan samen met Fien Germijns uit de kleren voor ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’ (08/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


8. Vandaag is het Dag tegen Kanker. Voor zij die kanker hebben is het elke dag een dag tegen kanker (15/10/2020 - De Morgen)

Mark Coenen is columnist. [naar artikel]


9. Fien Germijns: ‘Het geld is bij Switch bijna bijzaak. Hier ontstaan in eerste instantie nieuwe vriendschappen’ (21/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Fien Germijns, Zita Wauters, Julie Vermeire en co. stripten voor bijna één miljoen kijkers, De Ronde van Vlaanderen deed het minder dan vorig jaar (05/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!