Eupen wil match tegen Zulte Waregem laten herspelen na fel betwiste penalty

10/08/2016 - 15:33
"AS Eupen heeft beroep aangetekend bij de Scheidsrechterscommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) tegen de strafschop die aan"

1. Eupen wil match tegen Zulte Waregem laten herspelen na fel betwiste penalty (10/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

AS Eupen heeft beroep aangetekend bij de Scheidsrechterscommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) tegen de strafschop die aan [naar artikel]

2. Eupen wil wedstrijd tegen Zulte Waregem laten herspelen na betwiste strafschop (10/08/2016 - Sporza)

Eupen heeft bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) beroep aangetekend tegen een strafschop die aan Zulte Waregem werd gegeven op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

3. Marc Coucke reageert cynisch op beslissing om match tegen Genk te herspelen: “Is er al datum om Standard-Anderlecht te herspelen?” (26/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht-eigenaar Marc Coucke heeft op X cynisch gereageerd op de beslissing van de Disciplinaire Raad om de wedstrijd Anderlecht-Genk te laten herspelen. [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. Ref Serge Gumienny over betwiste beslissing van videoref in STVV-Zulte Waregem: “Bezus leek niet verrast door rood” (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)

“De vraag die ik me bij de fase van Bezus stel: moest de videoref hier ingrijpen? Want dan ging hij er van uit dat ref Lardot de fase niet gezien had en dat de overtreding een duidelijke rode kaart verdiende. [naar artikel]

7. “Penalty moest hernomen worden”, oordeelt Referee Department - Onze huisref Tim Pots spreekt over dwaling en herspelen Anderlecht - RC Genk (24/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Moet Anderlecht - RC Genk herspeeld worden? De kans is alvast groot dat RC Genk klacht indient, nadat ook het Professional Referee Department snel na de match toegeeft dat de penalty van Genk opnieuw moest getrapt worden. Scheidsrechter Verboomen gaf dat ook aan, maar werd na een interventie van de VAR teruggefloten. Onze huisref Tim Pots: “Bij een foutieve spelherneming gaat het om een dwaling en moet de match herspeeld worden.” [naar artikel]

8. Penalty in blessuretijd veroordeelt Seraing tot voorlaatste plaats (2-2), KV Oostende, Zulte Waregem en Eupen zijn gered (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Een thriller van jewelste in de Diaz Arena: KV Oostende heeft zich via het allerkleinste gaatje van het behoud verzekerd. Tot minuut 90 leek het alsof Seraing zou winnen aan zee, maar een penalty van Gueye (2-2) in de blessuretijd zorgde voor een Oostends delirium. Zo zijn Eupen en Zulte Waregem ook meteen gered. [naar artikel]

9. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]