Er is niks lekkerder dan een grote portie fishsticks met je favoriete puree. Wat denk je ervan om ze zelf te maken? Het is helemaal niet moeilijk [naar artikel]
Last van pijnlijke schouders? Grote kans dat dit komt door een te zware handtas. Zoveel mag je handtas maximum wegen en zo maak je ze lichter! [naar artikel]
Vrijwel iedere laptopfabrikant heeft vandaag mooie, dunne, strakke, aluminium modellen in de lineup, en ze worden lichter en lichter. Op [naar artikel]
Veel mensen zweren in de ochtend bij havermoutpap. Het is zo gemaakt, kost niets en het vult ook nog eens erg goed. Bovendien kan je er zo creatief mee zijn als je zelf wil door specerijen, fruit of speciale melk toe te voegen. Maar er is een trucje waardoor je ontbijt, gratis en voor niets, […] Het bericht LIFEHACK. Zo maak je je havermout helemaal gratis nog lekkerder verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Niet dat we graag slecht nieuws brengen, maar de sausjes die de barbecue nog net dat beetje lekkerder maken, zitten boordevol suiker. Dat blijkt uit een test van de Nederlandse consumentenorganisatie Foodwatch. [naar artikel]
Met een vaatwasser in huis maak je het huishoudelijk werk weer wat lichter. Zoals bij alle huishoudelektro zijn er tal van elementen om op te... [naar artikel]
Het weekend staat voor de deur en misschien bestel je ergens een gin-tonic, of maak je hem gewoon zelf. Maar wist je dat we de cocktail eigenlijk verkeerd drinken? Experts verklappen een simpele tip die het drankje nog net dat beetje extra geeft. [naar artikel]
Mayonaise, ketchup, andalouse... Iedereen heeft wel een favoriet sausje voor bij de frietjes. Gelukkig maar voor de frituristen, want het is op die sausjes dat ze heel wat winst maken. Tot bijna 400 procent winst, zo blijkt uit een rondvraag van de Franstalige Sudpresse-kranten. [naar artikel]
Met spiesjes kan je eindeloos variëren. Je kies namelijk zelf wat je erop schuift. Deze aardappelbrochettes kan je de dag voor de BBQ maken. Lekker handig, want zo heb je de dag zelf tijd om je op het grillen te concentreren en op het maken van heerlijke sausjes. [naar artikel]
Zaterdagavond werd een vrouw erg kwaad aan de McDonald's in Burcht omdat ze haar sausjes niet zou meegekregen hebben. Het filmpje ging al vlug viraal en Robby van frituur ’t Patatje in Beveren speelde daar snel op in met een gevatte grap. Hij liet een T-shirt drukken met het opschrift ‘De saus zit in uw zakje, hoor’ en stond zo afgelopen zondag achter de toog van zijn frituur. “Er worden zelfs nog T-shirts bijgedrukt.” [naar artikel]
Voor een uitgebreide picknick, een stevige wandeltocht of een tussenstop op een parking langs de route du soleil? Zelfgemaakte broodjes zijn áltijd lekkerder dan een gekocht smoske of broodje boulet. [naar artikel]
Wetmatigheid bij BBQ: je hebt altijd te veel. Maar beter te veel dan gasten met honger, niet? Alleen jammer om die lekkere sausjes en vleesjes [naar artikel]
Je eigen brood bakken is dé ideale manier om je kinderen bezig te houden tijdens de krokusvakantie als de zon het laat afweten. Maar wie het écht goed wil aanpakken, laat die de dure broodbakmachines voor wat ze zijn. Een handgemaakt brood is zoveel lekkerder en gezonder. Met de negen tips van topbakker Toon De Klerck lukt het iedereen. En hij geeft ook drie heerlijke recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]
Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te zitten? Wij hebben de oplossing: vervang de normale Italiaanse deegwaren door sliertjes courgette. Je gerecht wordt dan lichter, gezonder en je hebt al een groot deel van je dagelijkse portie groenten binnen. Wij zijn fan van courgetti! [naar artikel]
Op maandag 1 oktober is het Wereldkoffiedag: het ideale moment om de nieuwe werkweek te starten met enkele kopjes. Maar hoe haal je nu het beste uit de smaak zonder dat je er veel voor hoeft te doen? Valentine Wanders, beste barista van België in 2017 en eigenares van koffiebar Het Moment in Gent, geeft tips. [naar artikel]
Je houdt van een goede steak maar wil die weleens in een lichter gerechtje integreren? Maak dan tagliata, een Italiaanse schotel waarbij het vlees... [naar artikel]
Honger is de beste saus. Deze drie sausjes buiten beschouwing gelaten. Zij tillen je gerecht naar een hoger niveau. Aan de slag! [naar artikel]
Bij de vestiging van Little Bun in Antwerpen aan het MAS maken ze tegenwoordig een gerecht met krekels. Volgens chef Huibrecht Berends zijn ze niet alleen een duurzame eiwitbron, de tsjirpende insecten zouden ook veel lekkerder smaken dan je denkt. Zouden ze ooit even normaal kunnen worden als pakweg een grijs garnaaltje? [naar artikel]
18:17 De portefeuille van Sofina is over het eerste halfjaar 1,2 miljard euro lichter geworden. Die daling weerspiegelt de fors afgetopte waarde van veel technologiebedrijven. [naar artikel]
“Het beste aannemersbedrijf voor een eerlijke prijs.” Zo prijst de Nederlandse aannemer C. zichzelf aan op zijn website. Alleen blijkt hij zelf niet zo eerlijk te zijn, want in Arendonk maakte de Nederlander drie bedrijven van bouwmaterialen en een drankenhandel voor vele duizenden euro‘s lichter. [naar artikel]
Sinds dinsdag mag Thomas Timmermans (23), barman bij Belroy’s Bijou in Antwerpen, zich de beste barman van het land noemen. Hij haalde de prestigieuze titel binnen dankzij zijn ‘The Bee Sanctuary’-cocktail tijdens de Belgische Diageo World Class in het Nederlandse Schiedam. Maar wat zijn zijn favoriete zomercocktails - en hoe maak je ze zelf? Met zijn tips maak je indruk op elk tuinfeest. [naar artikel]
Wie aan Midden-Oosterse gerechten denkt, komt automatisch uit bij de intussen ingeburgerde pita- en falafelzaken, maar de échte Israëlische keuken zet veel meer in op smaak en beleving. Zijn er daarin opvallende gelijkenissen of verschillen met de Belgische keuken? En hoe maak je zelf een lekkere shakshuka of hummus? Lori Dardikman en Tom Sas van Boker Tov delen vier recepten en hun beste tips. “Het geheime ingrediënt van hummus is tijd. Dat kan je niet ‘rap rap' maken.” [naar artikel]
Verse kruiden zijn helemaal ingeburgerd én onmisbaar in de keuken. Want zonder dille tover je toch geen lekkere zalmsaus op tafel? En met basilicum maak je pesto die tien keer lekkerder is dan de versie uit een potje. Maar wanneer gebruik je welke kruiden? En wat is de beste bewaarmethode om die plantjes zolang mogelijk te laten meegaan? “Deze kruiden verliezen hun smaak als je ze verwarmt.” [naar artikel]
Lees dit artikel: Zo maak je zelf je eigen website Geschreven met input van Combell Wil je voor professionele doeleinden zelf je eigen website maken, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Geen nood, want het is eenvoudiger dan je misschien denkt. Met de volgende drie tips in het achterhoofd staat je eigen website in no time online! Ga op zoek naar een […] Lees dit artikel: Zo maak je zelf je eigen website [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.