Hazard scoort en schittert, Batshuayi geeft in slotminuut assist voor 2-1 zege

15/08/2016 - 23:00
"Conte heeft zijn eerste wedstrijd als coach van Chelsea afgesloten met een zege. Het werd 2-1 nadat Collins de treffer van Hazard eerst uitwiste."

1. Hazard scoort en schittert, Batshuayi geeft in slotminuut assist voor 2-1 zege (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Conte heeft zijn eerste wedstrijd als coach van Chelsea afgesloten met een zege. Het werd 2-1 nadat Collins de treffer van Hazard eerst uitwiste. [naar artikel]

2. HERBELEEF. Hazard en Real ten onder tegen PSG, Meunier scoort - City moeiteloos voorbij Shakhtar - Juve slikt gelijkmaker in slotminuut (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel Rode Duivels in actie vanavond in de Champions League. Eden Hazard en Thomas Meunier strijden in de clash tussen PSG en Real Madrid. De Bruyne... [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Batshuayi schittert bij Dortmund, supersub Januzaj scoort voor Sociedad (15/02/2018 - Metro)

In de 1/16 finales van de Europa League heeft Michy Batshuayi zijn club Dortmund donderdagavond eigenhandig aan winst geholpen tegen Atalanta Bergamo (3-2). De Rode Duivel scoorde tweemaal en had ook een voet in het eerste doelpunt. Adnan Januzaj scoorde voor Real Sociedad uit een vrije trap in het duel tegen Red Bull Salzburg (2-2). […] [naar artikel]

4. Michy Batshuayi en Besiktas gaan in slotminuut onderuit bij Konyaspor (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Kampioen Besiktas heeft maandag op de negentiende speeldag in de Turkse Süper Lig een nieuwe nederlaag geleden. Konyaspor verzekerde zich dankzij een goal van invaller Koka in de slotminuut van een 1-0 zege. [naar artikel]

5. Hazard scoort in laatste oefenmatch van Chelsea, Batshuayi geeft assist (07/08/2016 - Sporza)

Chelsea heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen gewonnen met 2-4. Eden Hazard scoorde na zeven minuten de 0-1. [naar artikel]

6. MULTILIVE: Bailey scoort tegen Thorgan Hazard en 'Gladbach, eindelijk nog eens minuten voor Meunier en Batshuayi (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma - Torino Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen Chelsea en Manchester United aan het werk in de League Cup Ook AS Monaco en Paris... [naar artikel]

7. Batshuayi scoort voor Chelsea, dat strafschoppen (en Hazard) nodig heeft om tweedeklasser uit FA Cup te knikkeren (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft flink wat moeite gekost, maar Chelsea stoot toch door naar de vierde ronde van de FA Cup. De 'Blues' moesten vanavond een replay spelen... [naar artikel]

8. Batshuayi scoort maar Chelsea wint pas van tweedeklasser dankzij Hazard in strafschoppen (17/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Chelsea stoot door naar de vierde ronde in de FA Cup maar daar had het tegen tweedeklasser Norwich City wel strafschoppen voor nodig. Michy Batshuayi had The Blues nochtans verlost met het eerste doelpunt na drie wedstrijden op rij die waren geëindigd op 0-0, een clubrecord. Door de 1-1-gelijkmaker van de bezoekers in de 90e minuut kwamen er echter nog verlengingen op Stamford Bridge. Daarin werd echter niet gescoord en dus moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Caballero stopte de eerste elfmeter van Norwich waarna Hazard de beslissende strafschop binnen trapte: 5-4! [naar artikel]

9. MULTILIVE buitenland: Geen Courtois in doel Chelsea, maar Hazard scoort al snel en assist Batshuayi (0-2) (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat bijzonder snel in het zuiden van Engeland. Terwijl de thuisploeg opbouwend niets voorstelt, pakken de Blues uit met een geweldige aanval.... [naar artikel]

10. MULTILIVE buitenland: Geen Courtois (enkel) in doel Chelsea, maar Hazard scoort al snel en assist Batshuayi (0-2) (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)