Daan Heerma van Voss is een Nederlandse schrijver. [naar artikel]
Filmliefhebbers die regelmatig de bioscoop bezoeken, grabbelen graag in een grote kom popcorn om nog ietsje meer van de filmervaring te genieten. Er wordt niet vaak stilgestaan bij hoe de lekkernij wordt gemaakt, maar het proces is verrassend boeiend. Dat bewijzen de filmmakers van het YouTube-kanaal ‘Warped Perception’ met een fascinerende slowmotionopname van poffende maïs. [naar artikel]
Doorgaans verwijzen herdenkingsplaten naar roemrijke gebeurtenissen, maar ook fait divers kunnen al eens goed zijn voor een speciale vermelding. Dat bewijst het initiatief van het café van de Liverpool Guild of Students. [naar artikel]
We houden allemaal van een gepofte aardappel op onze gril. Puur zijn ze niet mis, maar pimp ze met kraakverse veggies, zaden en zure room en je... [naar artikel]
The Messy Chef (aka Jelle Beeckman) is liefhebber van ‘goei’ eten, en da’s nog wat anders dan gewoon maar goed. “Goei eten biedt je honderd procent comfort zonder schuldgevoel. Een lach en heel misschien een broeksknoopje dat openstaat.” Aanvallen maar? [naar artikel]
Eten dat troost. Eten dat energie geeft. Eten dat nostalgisch maakt. Hoe je je voelt, beïnvloedt wat je wilt eten, vindt de Limburgse foodblogger Soumia Aattaoui. In haar eerste kookboek Keuken van Sou reikt ze 70 originele gerechten aan waar je op zo’n moment nood aan hebt. [naar artikel]
Weer een dag zonder vlees maar mét extra smaak. Deze Vlaamse aardappels krijgen met avocado en koriander een exotisch tintje. [naar artikel]
Wedden dat dit hét favo gerecht van je kinderen wordt? Kip + appel + zoete aardappels. Win-win-win. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.