AA Gent houdt tegen Westerlo de punten thuis

21/08/2016 - 22:18
"AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie."

1. AA Gent houdt tegen Westerlo de punten thuis (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie. [naar artikel]

2. Westerlo houdt de punten thuis tegen Roeselare op eerste speeldag in de Proximus League (04/08/2018 - Het Belang van Limburg)

KVC Westerlo is het seizoen in 1B zaterdagavond begonnen met een 2-1 zege tegen Roeselare. Jens Naessens was met twee goals de uitblinker bij de thuisploeg. [naar artikel]

3. Westerlo houdt de punten thuis tegen Roeselare (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

KVC Westerlo is het seizoen in 1B begonnen met een 2-1-zege tegen Roeselare. Jens Naessens was met twee goals de uitblinker bij de thuisploeg. [naar artikel]

4. Proximus League – Westerlo houdt de punten thuis tegen Roeselare (04/08/2018 - Metro)

KVC Westerlo is het seizoen in 1B zaterdagavond begonnen met een 2-1 zege tegen Roeselare. Jens Naessens was met twee goals de uitblinker bij de thuisploeg. In een matige eerste helft zorgde Naessens (23.) voor het eenzame hoogtepunt. De Westelse aanvaller werkte vanuit een scherpe hoek een lange bal van Van Den Bogaert af en […] Het bericht Proximus League – Westerlo houdt de punten thuis tegen Roeselare verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. FT België. Westerlo houdt de drie punten thuis tegen Roeselare - Mannaert: “Reken er niet op dat Danjuma dit jaar nog speelt” (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo heeft op de zeventiende speeldag in de Proximus League met 2-0 gewonnen van Roeselare. Voor de thuisploeg een deugddoende zege na een... [naar artikel]

6. Proximus League – Westerlo houdt de drie punten thuis tegen Roeselare (01/12/2018 - Metro)

Westerlo heeft zaterdag op de zeventiende speeldag in de Proximus League met 2-0 gewonnen van Roeselare. Voor de thuisploeg een deugddoende zege na een eerdere één op twaalf. Na de pauze zorgden Sava Petrov (52.) en Kurt Abrahams (69.) voor de doelpunten in het Kuipje. In de stand springt Westerlo met 23 punten voorlopig over […] Het bericht Proximus League – Westerlo houdt de drie punten thuis tegen Roeselare verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. LIVE (20u). Houdt Westerlo de punten thuis tegen Beerschot-Wilrijk? (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Eerste speeldag PO2 • Groep A • Het Kuipje [naar artikel]

8. Westerlo houdt de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo heeft in play-off 2A de punten thuis gehouden tegen Eupen. De club uit de Kempen had genoeg aan een goal in de eerste helft van Ambroise... [naar artikel]

10. VIDEO. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)