Wie Jani kent, weet dat hij van desserts houdt, maar het jammer vindt dat hij er van verdikt. In dit filmpje leert raw food chef Julie hem hoe je een gezonde variatie op de cheesecake maakt. En er komt geen grammetje kaas aan te pas. [naar artikel]
Je kent het wel: het is vier uur, je zit aan je bureau, je energiepeil neemt een duik en je wil iets zoet. Om te vermijden dat je dan naar pralines of snoep grijpt, heeft Jani's vriendin Barbara een recept voor gezonde candy bars. Getest en goedgekeurd in Hollywood. [naar artikel]
Marsepein is normaal een suikerbom, maar in dit filmpje leert Jani van raw food chef Julie hoe hij marsepeinballetjes kan maken zonder suiker, en dus zonder schuldgevoel. [naar artikel]
Op zoek naar een recept tegen verveling? Dit zijn Sandra Bekkari haar tips om samen met je kinderen gezond te koken, te bakken én te snoepen. Maar... [naar artikel]
Op het internet circuleert er een recept dat momenteel razend populair is: de ‘magische chocoladetaart’ die gemaakt wordt met water en zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
Op het internet circuleert een razend populair recept voor een ‘magische chocoladetaart’. Die wordt gemaakt met water, zonder eieren en boter. Maar is die ook lekker? We namen de proef op de som. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt Loïc een chocoladetaart. [naar artikel]
"Ik ben verslaafd aan ijs, maar na je dertigste kan je dat niet meer elke dag eten". Een groot probleem voor Jani, maar gelukkig heeft hij zijn vriendin Barbara. Zij leert hem hoe je met bananen een ijsje kan maken dat dezelfde smaak en structuur heeft als echt bananenijs, maar dan zonder room en suiker. Smakelijk! [naar artikel]
Vanmorgen schreven we nog dat chocoladetaart dé ontbijttrend van het jaar is. Dit recept om een heerlijk chocolade-perentaart te maken, komt dan [naar artikel]
Taartenbakkers toveren tegenwoordig de gekste en mooiste lekkernijen uit hun hoed, maar deze chocoladetaart van de Amerikaanse Alex Yeatts [naar artikel]
Voor zijn nieuwe programma duikt Jani Kazaltzis de studio in. In 'Matchmakers' laat de fashiongoeroe vrijgezellen daten...zonder dat ze het zélf... [naar artikel]
Vaak doet alleen al de áánblik van een decadente chocoladetaart ons hart sneller slaan. Drie keer raden dus wat we zullen ervaren wanneer we een... [naar artikel]
Koken met pure, onbewerkte, eerlijke ingrediënten, daar kan je nooit iets verkeerds mee doen. Daarom: weg met alle foodfabels en een ode aan koken... [naar artikel]
16:46 In de afgelopen jaren begonnen tv-koks zoals Jeroen Meus, Wim Ballieu en Sergio Herman hun eigen restaurants. Ze ondervonden dat koken op tv makkelijker is dan koken in hun eigen restaurant. [naar artikel]
Jani Kazaltzis, Kelly Pfaff of Julie Vermeire: één van hen wint zondag het tweede seizoen van 'Dancing with the Stars' op VIER. "Bakken stress en... [naar artikel]
Heb je flink veel etentjes gepland tijdens eindejaar en sta je erop om dan zelf veel te koken en bakken? Leuk, maar wel arbeidsintensief! Met dank... [naar artikel]
In het nieuwe seizoen van 'Jani Gaat', waagt Jani zich ook aan een introductie in de pornowereld. In deze exclusieve video zien we hoe Jani een dag meeloopt op een pornoset in Los Angeles en zijn kans schoon ziet om een rolletje te versieren. [naar artikel]
Jani Kazaltzis (41) schrijft vanaf 1 juli een nieuw verhaal bij SBS. Het multimediabedrijf achter VIER, VIJF en ZES lanceert ‘JANI’: een gloednieuw... [naar artikel]
Ze laat zich van haar meest openhartige kant zien in Jani’s programma ‘Natur’elle’ op Jani.be, maar Pommeline Tillière (26) krijgt daardoor bakken bagger over zich heen. Jani Kazaltzis (41) en heel wat andere mensen betuigen nu hun steun aan de voormalige ‘Temptation Island’-verleidster. Ook Pommelines ex Fabrizio. Al zou hij dat beter niet doen, vindt Pommelines huidige lief Cirio. Hij noemt Fabrizio schijnheilig. [naar artikel]
Jani Kazaltzis heeft hulp nodig voor het tweede seizoen van 'Jani gaat...', meer bepaald: een publiek. Want Jani wordt voor de eerste keer - en [naar artikel]
Wat is er leuker dan koken vanuit je comfortzone, met net een tikkeltje extra? Het kookboek The fast five geeft telkens vijf snelle smaaktwists aan klassieke gerechten, waardoor je ze anders gaat bekijken. [naar artikel]
Voor een nieuwe aflevering van 'Jani gaat' trok Jani naar Aalst Carnaval. Vanavond zien we hoe Jani zich laat omtoveren tot een 'voil janet' en [naar artikel]
De Antwerpse Ellen Van Gool (29) verzamelt lekkere, makkelijke en gezonde recepten op haar blog en haar Instagramaccount @kokerellen. Haar passie voor koken ontdekte ze eerder toevallig in haar studententijd. In tien jaar tijd maakte ze van haar hobby haar deeltijds beroep en vanaf januari gaat ze zelfs voltijds als Kokerellen aan de slag. “Ik wil mijn lezers eraan herinneren dat koken en eten vooral ook om gezelligheid draait.” [naar artikel]
Na veel getreuzel zet zeewier nu ook in België voet aan wal. In zijn boek Zeegroenten: koken met algen en wieren toont Donald Deschagt hoe je met het glibberige goedje lekkere en gezonde gerechten op tafel tovert. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.