Sporza

Verbist over Brugse penalty: "Videoref had niet moeten tussenkomen"

30/10/2017 - 16:33
"Ook na Club Brugge-Sint-Truiden was de videoref het gespreksonderwerp. Scheidsrechtersbaas Johan Verbist geeft zoals elke maandag zijn visie."

1. Verbist over Brugse penalty: "Videoref had niet moeten tussenkomen" (30/10/2017 - Sporza)

Ook na Club Brugge-Sint-Truiden was de videoref het gespreksonderwerp. Scheidsrechtersbaas Johan Verbist geeft zoals elke maandag zijn visie. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Scheidsrechtersbaas Verbist over soap op Mambourg: "Videoref moest Delferière aansporen om tóch naar beelden te kijken, want een penalty was hier zeker mogelijk" (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Fase 1: "schoolvoorbeeld" Minuut 4. Dessoleil begaat een haakfout op Kubo, ref Delferière ziet er geen graten in. Videoref Tim Pots vraagt zijn... [naar artikel]

5. Scheidsrechtersbaas Verbist: “Club had penalty moeten krijgen, we willen refs voor play-off-wedstrijden beter voorbereiden” (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

“We willen tijdens de play-offs scheidsrechters voor elke wedstrijd naar ons hoofdkwartier roepen om hen beter voor te bereiden op die partij.” Dat... [naar artikel]

6. Football Talk België. Verbist over strafschopfase in Racing Genk-Club Brugge: "VAR had geen penalty mogen geven" (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Beter laat dan nooit. Scheidsrechtersbaas Johan Verbist heeft alsnog duiding gegeven bij de strafschopfase op speeldag vier in de wedstrijd tussen... [naar artikel]

7. Zij proeven al van de vrijheid: 88 Brugse zwanen na vijf maanden ‘quarantaine’ terug op de Brugse reien (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

88 Brugse zwanen mogen weer vrij rondzwemmen in de Brugse reien. De dieren zaten 142 dagen, ofwel bijna vijf maanden opgehokt door een uitbraak van vogelgriep in ons land. Nu zijn de vertrouwde zwanen weer terug. “Ze stellen het goed”, klinkt het. [naar artikel]

8. Club Brugge wint Brugse Metten na penalty’s van Sporting, opvallende rol voor nieuwkomers (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft de Brugse Metten, zijn jaarlijkse galamatch voor eigen publiek, gewonnen. Na de reguliere speeltijd was het 2-2, maar in de strafschoppenreeks trok Club aan het langste eind. Een opvallende rol was weggelegd voor de nieuwkomers. Recordaankoop David Okereke maakte een goede indruk en scoorde meteen, linksback Eduard Sobol was verantwoordelijk voor een tegengoal door een overbodige strafschopfout. [naar artikel]

9. Jupiler Pro League – Club met penalty’s voorbij Lissabon in Brugse Metten (19/07/2019 - Metro)

Club Brugge kreeg vrijdag in de laatste rechte lijn richting de competitiestart met Sporting Lissabon een stevige tegenstander op bezoek voor de Brugse Metten. Club hield goed gelijke tred met de Portugese topclub, na 90 minuten stond het 2-2 en na penalty’s kon het uiteindelijk aan het langste eind trekken (4-3). Recordaankoop David Okereke en […] Het bericht Jupiler Pro League – Club met penalty’s voorbij Lissabon in Brugse Metten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. LIVE ZULTE WAREGEM-CERCLE. Geen derde Brugse goal na penalty, maar Essevee blijft voor zware opgave staan (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 18u30 • Elindus Arena • Ontsnapt Essevee alsnog aan degradatie? [naar artikel]