Een klassieke wortelsoep wordt nog lekkerder als je er iets extra's aan toevoegt, zoals pittige Indiase specerijen en rode linzen. Zonder veel [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij een heerlijke wortelsoep. [naar artikel]
Soep is heerlijk, maar kan ook een beetje saai zijn. Als dat bij jouw wortelsoep het geval is, gebruik dan deze extra smaakmakers: een stukje... [naar artikel]
Zoet of hartig, dun of dik: met wafels kun je eindeloos variëren. We serveren je drie originele recepten, van zachte kaneelcreaties met framboos tot pittige chiliwafels met krokante kip. Perfect voor een lazy sunday, of pinkstermaandag. [naar artikel]
Het geheim van die fantastische, super krokante kippenboutjes waar Amerikanen zo dol op zijn? Wie de film 'The Help' heeft gezien, kent het [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij een krokante aardappeltaart... [naar artikel]
Hoofdbarman Stef Michiels van Bar Burbure in Antwerpen proeft voor ons negen chips met picklessmaak. Hij gaat op zoek naar lekker krokante chips waarin je duidelijk het pittige karakter van echte pickles kan proeven. [naar artikel]
Hoofdbarman Stef Michiels van Bar Burbure in Antwerpen proeft voor ons negen chips met picklessmaak. Hij gaat op zoek naar lekker krokante chips waarin je duidelijk het pittige karakter van echte pickles kan proeven. [naar artikel]
Het is het moment om te genieten van heerlijke herfstgroenten: rode kool is nu op z'n best! De favoriet van dit seizoen: rode koolsteaks. Ze passen uitstekend bij couscous en krokante brie. [naar artikel]
Mei is de maand waarin asperges - oftewel het witte goud - ware smaakbommen zijn. Plus: ze zitten nu ook vol vitamines. Wij doen lekker extravagant en werken ze in deze stevige lunch af met krokante prosciutto, romige erwtjespuree en verse kruiden. [naar artikel]
Potjes met een tomaatrode schijn, koffiemokken met bruine randen of kommetjes waar je de wortelsoep niet uitgewassen krijgt: vijf tips om je vaat zuiver te krijgen. [naar artikel]
Chef Stijn Bauwens van Bistro De Kruidenmolen in Klemskerke proeft voor ons 10 garnaalkroketten uit de supermarkt. Waar hij op hoopt zijn garnaalkroketten met een fijne krokante korst, een nog lopende vulling en de heerlijke smaak van grijze garnaaltjes, de kaviaar van onze Noordzee. [naar artikel]
Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]
Het mosselseizoen is al even geopend, en hoewel we houden van een pot natuur, is dit recept met geroosterde tomaten, cayennepeper en wijn een heerlijk pittige concurrent. Doen! [naar artikel]
Wie graag volgens het seizoen eet, heeft ook tijdens de winter geluk. In België worden in deze periode immers veel heerlijke groenten geoogst. Het zijn bijvoorbeeld hoogtijdagen voor de rodekool, aardpeer, wortel, prei en knolselder. Het feit dat deze groenten vers van de pers zijn, komt de smaak en kwaliteit ten goede. Bovendien zijn seizoensgroenten […] Het bericht RECEPT Risotto met krokante aardpeer en hazelnoten verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Dag twee voor Racing Genk in Benidorm. Eerst stonden de traditionele pre-activatieoefeningen op het programma, nadien volgde een pittige training... [naar artikel]
Dag twee voor Racing Genk in Benidorm. Eerst stonden de traditionele pre-activatieoefeningen op het programma, nadien volgde een pittige training... [naar artikel]
Dag twee voor Racing Genk in Benidorm. Eerst stonden de traditionele pre-activatieoefeningen op het programma, nadien volgde een pittige training... [naar artikel]
Deze ochtend trekken vanuit Duitsland enkele pittige onweders de Benelux binnen. Op dit moment is dat onder meer het geval in Luik en Limburg waar... [naar artikel]
De eerste rit in lijn van deze Vuelta voert het peloton van Marbella naar Caminito del Rey. Op het einde ligt een korte, maar pittige slotklim.... [naar artikel]
In de loop van de dag is er opnieuw kans op enkele pittige buien, zegt het KMI. In het binnenland kan dat gepaard gaan met een plaatselijk [naar artikel]
Een teriyaki-sandwich van Subway, pizza margherita van Pizza Hut en krokante kip van KFC: ze bestaan nu ook in de vorm van chips. Vanaf september kunnen liefhebbers stemmen welke fastfood-smaak chipsmerk Lay’s zal blijven produceren, de andere twee verdwijnen dan weer uit de rekken. Maar smaken deze chips écht naar hun smaakvariant in het fastfoodrestaurant? En zijn ze überhaupt lekker? Wij lieten sterrenchef Olivier de Vinck, van het bekroonde restaurant Kommilfoo in Antwerpen, een smaaktest doen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.