Gazet van Antwerpen

Antwerp pakt punt bij Standard, Bolat redt penalty in blessuretijd

03/12/2017 - 16:33
"Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. "

1. Bolat kroont zich met penaltysave tot grote held tegen ex-club en schenkt Antwerp punt op Sclessin (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Twee goals, een bal op de lat en Bolat die een penalty pakt. Standard en Antwerp speelden gelijk op Sclessin. Het is wat het is. [naar artikel]

2. Bolat na gestopte penalty: "Wil me verontschuldigen bij fans van Standard" (03/12/2017 - Sporza)

Sinan Bolat redde eigenhandig een punt voor Antwerp, maar achteraf bood hij uitgebreid zijn excuses aan aan de supporters van Standard, in woord en daad. [naar artikel]

3. Bolat excuseert zich bij Standard-fans voor gepakte strafschop (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sinan Bolat was vandaag de held voor Antwerp nadat hij in het absolute slot van de wedstrijd tegen zijn ex-ploeg Standard een penalty stopte.... [naar artikel]

4. Sinan Bolat bezorgt Antwerp punt: “Ik ben nu beter dan in mijn Standardperiode” (04/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp deed alweer een goede zaak met het oog op Play-off 1. Het pakte een punt op het veld van rechtstreekse concurrent Standard en heeft dat in grote mate te danken aan doelman Sinan Bolat. Die stopte in de extra tijd een onterecht gefloten strafschop van Orlando Sa. “Dit vergeet ik nooit meer.” [naar artikel]

5. Geen penalty voor Antwerp, wel tegengoal in blessuretijd na potje knokvoetbal tegen Anderlecht (17/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft dankzij een goal in blessuretijd gewonnen op het veld van Antwerp. Yannick Bolasie kopte het winnende doelpunt binnen op assist van Yari Verschaeren. De match kende een zeer bewogen slotfase, waarin de videoref ook een aan Antwerp toegekende penalty ongedaan had gemaakt én Anderlecht-doelman Didillon zijn team rechthield. Anderlecht komt alleen op de zesde plaats, Antwerp wordt door Standard van de derde plaats verdrongen. [naar artikel]

6. Bolat is al aangekomen op trainingskamp Antwerp (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft maandagmiddag de transfer van doelman Sinan Bolat (ex-Genk, ex-Standard, ex-Club Brugge) aangekondigd. Bolat tekende voor drie seizoenen bij het stamnummer één en arriveerde ’s avonds al op het oefenkamp van The Great Old. [naar artikel]

7. LIVE: Bolat kroont zich tot held van Antwerp en pakt strafschop in blessuretijd! (1-1) (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 14u30 Sclessin Ref: Bart Vertenten Rechtstreeks duel in strijd om PO1 [naar artikel]

8. Antwerp kondigt komst oude bekende aan (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft vanmiddag de transfer van doelman Sinan Bolat (ex-Genk, ex-Standard, ex-Club Brugge) aangekondigd. Bolat tekent voor drie seizoenen bij het stamnummer één. [naar artikel]

9. Antwerp haalt Bolat terug naar België (17/07/2017 - Sporza)

Antwerp wordt de vierde Belgische club in de carrière van doelman Sinan Bolat. Antwerp plukt Bolat weg bij Porto, waar hij al enkele jaren op een dood spoor zat. [naar artikel]

10. RC Peer pakt dankzij penalty van Huibers in blessuretijd punt bij Heusden-Zolder (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

RC Peer (tweede provinciale B) sleepte in het slot een punt uit de brand op het veld van Heusden-Zolder: 2-2. [naar artikel]

11. Standard en Hoefkens ontsnappen aan nieuwe nederlaag: Kanga redt punt tegen STVV met penaltygoal diep in blessuretijd (28/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde immers op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te gaan zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten echter nog een punt. [naar artikel]

12. Wat een ontknoping: Standard komt in blessuretijd langszij na spektakelmatch in Brugge (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge is nog geen kampioen. Een gelijkmaker van Cop in blessuretijd bezorgde Standard een duurbevochten punt op het veld van de competitieleider na een wedstrijd die alles had wat een topper hebben moet. Alleen een winnaar ontbrak: het werd 4-4 nadat Standard in de extra tijd nog gelijkmaakte! [naar artikel]

13. VIDEO: Bolat pakt fantoompenalty Sa (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard kwam deze middag niet verder dan 1-1 tegen Antwerp. De thuisploeg kreeg in de absolute slotfase nog een belachelijke strafschop na een... [naar artikel]

14. Sinan Bolat keert met ambities terug naar België: "Ik wil rol spelen in de heropbouw van Antwerp" (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sinan Bolat (28) streek opnieuw in ons land neer. De Turkse doelman is na Genk, Standard en Club Brugge bij Antwerp aan zijn vierde Belgische [naar artikel]

15. Sinan Bolat tekent na moeilijke periode bij Antwerp: “Ik pas bij deze club” (18/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Bolat is back. Na vier moeilijke seizoenen bij Porto tekende de ex-kampioenenmaker van Standard gisteren een contract voor drie jaar bij Royal Antwerp FC. Een club naar zijn hart: ambitie, traditie, een passioneel publiek en een coach waarmee hij in 2009 nog de titel pakte. Bolat vindt het allemaal terug bij de Great Old. Het eerste interview met het nieuwe Antwerp-sluitstuk vanop de stage in Doorwerth. “Ik kijk er enorm naar uit om voor een volle Bosuil te spelen” [naar artikel]

16. Zag Genk penalty door de neus geboord? Ito stormde op Bolat af, maar gaat neer na duwtje (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een kwartier voor tijd ontsnapte Antwerp. Onuachu kopte een verre bal door en zette Ito zo op weg naar Bolat. Seck haalde de Japanner met zijn... [naar artikel]

17. Doelman Sinan Bolat: 'De Antwerpfan is een kampioenstitel waard' (29/03/2019 - Knack)

Vrijdag begint Play-off I met Standard-Antwerp, twee vurige teams in rood en wit. Mengen zij zich in de titelstrijd? Doelman Sinan Bolat van Antwerp sluit het niet uit. 'Alles is mogelijk: dat is het zotte aan die play-offs.' [naar artikel]

18. Antwerp pakt op de valreep een punt bij AA Gent (24/11/2019 - Metro)

AA Gent en Antwerp hebben op de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld. Gent leek de partij lange tijd naar zich toe te trekken door een vroeg doelpunt van Yaremchuk (13.), maar Zinho Gano maakte vier minuten in blessuretijd alsnog gelijk voor Antwerp. Het was de tweede wedstrijd tussen beide teams in […] Het bericht Antwerp pakt op de valreep een punt bij AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

19. Genk pakt punt in blessuretijd (07/04/2019 - De Morgen)

Racing Genk heeft wat het wilde. De Limburgers pakten tegen het Sporting van Frank Vercauteren een gouden punt en zetten een belangrijke stap richting Europese overwintering. Supersub Glynor Plet bezorgde zijn ploeg in blessuretijd alsnog een gelijkspel. [naar artikel]

20. Antwerp bevestigt komst van Sinan Bolat (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft een nieuwe grote naam te strikken. De neo-eersteklasser bevestigde zonet de komst van doelman Sinan Bolat. De voormalige doelman van onder meer Standard, Club Brugge en Racing Genk tekende vandaag een contract op de Bosuil. [naar artikel]

21. Standard blijft steken op een gelijkspel tegen Antwerp (03/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. [naar artikel]

22. Sterk KRC Genk pakt gouden punt in strijd om play-off 1 (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Een sterk KRC Genk pakt een gouden punt mee uit Brugge. De Limburgers kwamen snel op voorsprong dankzij een goal van Karelis, maar amper vier minuten later maakte Hans Vanaken gelijk na een strafschop. Het was diezelfde Vanaken die Club Brugge op voorsprong bracht, nadat Karelis eerder een strafschop miste. Uiteindelijk zorgde Malinovskyi, opnieuw via penalty, voor de 2-2. Club heeft nu 14 punten voorsprong op Anderlecht terwijl Charleroi zondag Standard ontvangt. KRC Genk blijft in de top zes dankzij een beter doelpuntensaldo dan Antwerp. [naar artikel]

23. Aanvoerder Heynen redt diep in blessuretijd nog een punt voor bleke leider (17/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Een bleke leider KRC Genk leed voor het eerst dit seizoen twee matchen op rij puntenverlies. Toch smaakte het punt op KV Mechelen nog mierzoet, aanvoerder Bryan Heynen kopte pas in de slotseconden van de vier minuten blessuretijd de gelijkmaker (2-2) tegen de netten. [naar artikel]

24. Standard pakt in extremis verdiend punt op eigen veld dankzij geklungel in STVV-defensie (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om Europees voetbal. De Rouches raakten in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen een ultradefensief STVV. Stipe Perica tekende in blessuretijd voor de gelijkmaker. [naar artikel]

25. Eén punt gewonnen, vijf lichtpunten gespot bij Antwerp (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp hield aan zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau in dertien jaar één punt over. Maar misschien belangrijker zijn de lichtpunten op het veld. Van Bolat tot Oulare, Antwerp maakte een frisse indruk. Vijf opmerkelijke vaststellingen na speeldag één. [naar artikel]