De Morgen

Genk pakt punt in blessuretijd

07/04/2019 - 09:18
"Racing Genk heeft wat het wilde. De Limburgers pakten tegen het Sporting van Frank Vercauteren een gouden punt en zetten een belangrijke stap richting Europese overwintering. Supersub Glynor Plet bezorgde zijn ploeg in blessuretijd alsnog een gelijkspel."

1. Genk pakt punt in blessuretijd (07/04/2019 - De Morgen)

Racing Genk heeft wat het wilde. De Limburgers pakten tegen het Sporting van Frank Vercauteren een gouden punt en zetten een belangrijke stap richting Europese overwintering. Supersub Glynor Plet bezorgde zijn ploeg in blessuretijd alsnog een gelijkspel. [naar artikel]

2. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

3. Antwerp pakt punt bij Standard, Bolat redt penalty in blessuretijd (03/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. [naar artikel]

4. Spanje pakt diep in blessuretijd nog punt in Duitsland (03/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Spanje heeft in de Nations League op de valreep nog een punt gepakt tegen Duitsland dankzij een doelpunt in de 96ste minuut. José Gaya maakte in extremis de openingstreffer van Timo Werner ongedaan: 1-1. [naar artikel]

5. Laurens Vermijl pakt punt in blessuretijd voor THES (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

THES sleepte zaterdagavond pas in blessuretijd een punt uit de brand bij Dender. Het was Laurens Vermijl die een knappe assist van Ceulemans binnenschoof: 1-1. “En zo gaan we alsnog met een goed gevoel naar huis”, aldus Vermijl. [naar artikel]

6. RC Peer pakt dankzij penalty van Huibers in blessuretijd punt bij Heusden-Zolder (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

RC Peer (tweede provinciale B) sleepte in het slot een punt uit de brand op het veld van Heusden-Zolder: 2-2. [naar artikel]

7. BUNDESLIGA. Werder Bremen (met Lynen in de basis) boekt derde opeenvolgende overwinning, Augsburg pakt punt in blessuretijd (03/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Werder Bremen heeft zijn goede vorm doorgetrokken op het veld van Mainz. De bezoekers vierden zaterdagnamiddag op de 20e speeldag in de Bundesliga met 0-1. Ook Leverkusen en Bayern lieten geen steek vallen. [naar artikel]

8. Genk heeft heimwee naar gouden trio: Berge sleept in blessuretijd punt uit de brand (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een knal van Sander Berge zorgde in de slotseconden voor een gelijkspel tegen Antwerp. De Noor kon zo de vijfde nederlaag van het seizoen voor de... [naar artikel]

9. Inefficiënt Genk dankt Bongonda in competitieopener: Limburgers slepen pas in blessuretijd punt uit de brand op Sclessin (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brrr, Racing Genk. De Limburgers ontsnapten in blessuretijd aan een nederlaag tegen Standard - Bongonda wiste de 1-0 van Laifis uit. [naar artikel]

10. LIVE GENK-DEMIRSPOR. 2-1! Muñoz lijkt Genk in blessuretijd dan toch de zege te schenken (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Champions League en Europa League lukte het niet voor Genk, maar tegen het Turkse Adana Demirspor krijgen de Limburgers wel nog een kans om zich te plaatsen voor de Conference League. Volg het heenduel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]