Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Het rusteloze hoofd van topkok Kobe Desramaults

05/12/2017 - 11:52
"Het nieuwe boek van Kobe Desramaults is geen kookboek geworden. Het lijvige werk focust op de laatste, turbulente jaren van zijn carrière: van zijn afscheid van In de Wulf in het landelijke Dranouter tot de start van Chambre Séparée in Gent. De topkok laat voor een keer niet alleen in zijn keuken, maar ook in zijn rusteloze, vaak duistere hoofd kijken. Met foto’s van De Morgen-fotografen Stefaan Temmerman en Piet De Kersgieter."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het rusteloze hoofd van topkok Kobe Desramaults (05/12/2017 - De Morgen)

Het nieuwe boek van Kobe Desramaults is geen kookboek geworden. Het lijvige werk focust op de laatste, turbulente jaren van zijn carrière: van zijn afscheid van In de Wulf in het landelijke Dranouter tot de start van Chambre Séparée in Gent. De topkok laat voor een keer niet alleen in zijn keuken, maar ook in zijn rusteloze, vaak duistere hoofd kijken. Met foto’s van De Morgen-fotografen Stefaan Temmerman en Piet De Kersgieter. [naar artikel]


2. Prei met sap van prei Chef Kobe Desramaults kan, euh, nog net iets beter koken dan Jeroen Meus: hij heeft een Michelinster. Desramaults favoriete gerecht op het menu van zijn restaurant In de Wulf - prei met gefermenteerd sap van prei - kwam tot stand dank (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. In het hoofd van Kobe Desramaults (04/12/2017 - VRT NWS)

Eerst zou er een boek komen over In de Wulf, het vorige restaurant van Kobe Desramaults. Maar hij besloot dat restaurant te sluiten, en daar zou dan het boek dan over gaan, die sluiting. Of moest het boek dan over de opstart van zijn nieuwe, tijdelijke restaurant, Chambre Séparée in Gent, gaan? Het werd uiteindelijk een mix van sluiting, overgangsperiode en heropening, zonder recepten, maar met inzichten over eten, geïllustreerd met prachtige foto's.  [naar artikel]


4. Kobe Desramaults zet restaurant in de vitrine (12/08/2016 - De Tijd)

16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]


5. Kobe Desramaults zet nu ook restaurant De Vitrine in de etalage (13/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]


6. Wie koopt In De Wulf van Kobe Desramaults en zijn moeder? (02/11/2016 - De Redactie)

Het hotel-restaurant van de topchef staat sinds zondag te koop. "Te koop: multifunctioneel gebouw -totaal gerenoveerd- met woongelegenheid", luidt het op Facebook. [naar artikel]


7. Laatste service voor topchef Kobe Desramaults in sterrenrestaurant 'In de Wulf' (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond sluit Kobe Desramaults voorgoed de deuren van zijn sterrenrestaurant 'In de Wulf' in het West-Vlaamse Dranouter. De topchef kookt straks [naar artikel]


8. Kobe Desramaults neemt op Instagram afscheid van zijn restaurant (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het is zover, sterrenzaak In de Wulf in Dranouter is niet meer. Kobe Desramaults vierde samen met zijn personeel en vrienden het einde van zijn succesrijke restaurant en had op Instagram nog een woord van bedanking voor hen over. [naar artikel]


9. [VIDEO] - Kobe Desramaults: "Dit is het einde, jongens" (17/12/2016 - De Redactie)

Restaurant In de Wulf van sterrenchef Kobe Desramaults heeft de deuren gesloten. "Culture club" toonde op Canvas beelden van de allerlaatste dag. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!