Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Feest! Nu ook kroketten bij McDonald’s

12/12/2017 - 16:53
"Krokettenfans kunnen hun hart vanaf dinsdag ook ophalen bij hamburgerketen McDonald’s. De restaurantgroep lanceert in België ‘Fancy Croquettes’ als alternatief voor de alombekende frietjes."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Feest! Nu ook kroketten bij McDonald’s (12/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Krokettenfans kunnen hun hart vanaf dinsdag ook ophalen bij hamburgerketen McDonald’s. De restaurantgroep lanceert in België ‘Fancy Croquettes’ als alternatief voor de alombekende frietjes. [naar artikel]


2. Nu ook (eindelijk?) in Antwerpen: kroketten uit de muur (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)

Kroket uit de muur, Hollandser kan het niet, maar vanaf nu kan je ook in Antwerpen genieten van een snelle warme hap uit een automaat. Karin Van Mechelen (43) en haar dochter Lina (20) openden deze week ‘t Spoorfrituurke in het Centraal Station en introduceerden daar de eerste snackmuur in het Antwerpse. [naar artikel]


3. Yes! McDonald’s serveert nu ook kroketten (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor liefhebbers van aardappelkroketten, want vanaf vandaag kan je bij McDonald’s terecht voor de ‘Fancy Croquettes’. Speciaal voor de... [naar artikel]


4. BV 24/7. Kroketten genoeg ten huize Pascal Braeckman en ook Wendy Van Wanten is er helemaal klaar voor (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. [naar artikel]


5. Sterrenchef Luc Bellings test kustklassiekers: "Dit is geen stoofvlees, maar pap om kroketten te vullen" (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen België-Nederland op het EK Voetbal? Dan zorgen tweesterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten daar wel voor. Voor de zesde [naar artikel]


6. Kleinere borden in PXL om minder frieten en kroketten te verspillen (19/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Na de kerstvakantie gaat PXL Catering - dat jaarlijks aan 400.000 mensen eten serveert in de drie restaurants van de hogeschool - nieuwe borden in gebruik nemen. Opmerkelijk kleiner dan de huidige. “Om verspilling tegen te gaan, vooral van bijgerechten als frieten en kroketten”, zegt Rudy Rampelberg, coördinator van de catering. “Van die bijgerechten moeten we gemiddeld per maaltijd 100 gram in de afvalcontainers gooien. Gigantisch veel, dus.” [naar artikel]


7. Overheid roept bedrijven op: “Stop met die kroketten en frieten op het menu te zetten” (25/02/2017 - Het Nieuwsblad)

Het Vlaams gezondheidsinstituut vraagt met aandrang dat bedrijven hun warme maaltijden gezonder én evenwichtiger maken. Dagschotels in het bedrijfsrestaurant zijn immers te vaak uitsluitend met frietjes of kroketten te verkrijgen, zo blijkt uit een grootschalige bevraging. “Bedrijven beseffen te weinig dat ongezonde voeding hun werknemers ziek – én dus afwezig ­ maakt”, beklemtoont voedingsexpert Patrick Mullie. [naar artikel]


8. Jeroen Meus maakt kippenbrood met sla en kroketten (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Er komen geen grote culinaire kunsten kijken bij dit sappige vleesbrood van kippengehakt. De kinderen zullen smullen van de stukjes kaas die erin [naar artikel]


9. 70.000 kroketten, 22.400 falafels,... : Mercado in cijfers (15/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

De hippe culinaire hotspot op de Antwerpse Groenplaats sluit even de deuren opent weer binnen een dikke maand, op vrijdag 18 augustus. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!