BusinessAM

13/12/2017 - 23:36
"Racing Genk heeft zich woensdag in zijn eerste wedstrijd onder interim-coach Jos Daerden geplaatst voor de halve finales van de Croky Cup. Het had wel strafschoppen nodig tegen Waasland-Beveren. Na 90 minuten stond het 3-3, na 120 nog altijd. Genk deed het in de penalty’s met 4-2 beter. Ruslan Malinovskyi draaide de bal na tien […]"

1. Croky Cup – Racing Genk na strafschoppen voorbij Waasland-Beveren naar halve finales (13/12/2017 - Metro)

Racing Genk heeft zich woensdag in zijn eerste wedstrijd onder interim-coach Jos Daerden geplaatst voor de halve finales van de Croky Cup. Het had wel strafschoppen nodig tegen Waasland-Beveren. Na 90 minuten stond het 3-3, na 120 nog altijd. Genk deed het in de penalty’s met 4-2 beter. Ruslan Malinovskyi draaide de bal na tien […] [naar artikel]

2. Football Talk. Lloris acht weken uit met knieblessure - U19 Racing Genk verslaat Juventus na strafschoppen en bereikt achtste finales Youth League (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het U19-team van KRC Genk heeft zich na een thriller verzekerd van een plaats in de achtste finales van de Youth League. De Limburgse youngsters versloegen woensdag in de barrages op eigen veld het Italiaanse topteam Juventus, dat in de tweede helft twee rode kaarten kreeg, na strafschoppen met 4-3. Na negentig minuten stond het 0-0. [naar artikel]

3. Club verkoopt Racing Genk nieuwe dreun: blauw-zwart stoot na knotsgekke partij en strafschoppen door naar kwartfinales (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe dreun voor Racing Genk tegen Club Brugge. De landskampioen trok in een knotsgekke partij, gekruid met zes goals, na strafschoppen aan het langste eind. Club zit bij de laatste acht, Genk ontwaakt morgen alweer met een kater. [naar artikel]

4. Manchester City na strafschoppen en Arsenal stoten door naar halve finales League Cup (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Manchester City, zonder Kevin De Bruyne, en Arsenal hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finales van de League Cup. In de kwartfinales wonnen de Gunners de stadsderby tegen West Ham United met 1-0. The Citizens hadden strafschoppen nodig tegen Leicester City, nadat het na de reguliere speeltijd en de verlengingen 1-1 was gebleven. [naar artikel]

5. League Cup – Manchester City, na strafschoppen, en Arsenal stoten door naar halve finales (20/12/2017 - Metro)

Manchester City, zonder Kevin De Bruyne, en Arsenal hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finales van de League Cup. In de kwartfinales wonnen de Gunners de stadsderby tegen West Ham United met 1-0. The Citizens hadden strafschoppen nodig tegen Leicester City, nadat het na de reguliere speeltijd en de verlengingen 1-1 was gebleven. Danny […] [naar artikel]

6. WK 2018 – Rusland en Kroatië nemen strafschoppen voor plaats in halve finales (07/07/2018 - Metro)

Gastland Rusland en Kroatië beslissen in een strafschoppenreeks wie er naar de halve finales gaat op het wereldkampioenschap voetbal. Na 90 minuten stond het zaterdagavond 1-1 gelijk in Sochi, na 120 minuten was het 2-2. De winnaar van het duel neemt het woensdagavond in het Luzhnikistadion in Moskou op tegen Engeland, dat zaterdanamiddag Zweden met […] Het bericht WK 2018 – Rusland en Kroatië nemen strafschoppen voor plaats in halve finales verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Club Brugge sneuvelt in halve finales Viareggio Cup na strafschoppen (25/03/2019 - Metro)

De beloften van Club Brugge hebben zich niet kunnen plaatsen voor de finale van de Viareggio Cup, een prestigieus jeugdtoernooi in Italië. De Bruggelingen verloren na strafschoppen (6-5) van Bologna. Na negentig minuten stond het 1-1. In de finale treft Bologna Genoa, dat eerder op de dag in zijn halve finale met 3-2 won van […] Het bericht Club Brugge sneuvelt in halve finales Viareggio Cup na strafschoppen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Peru houdt Uruguay na strafschoppen uit halve finales van Copa América, Luis Suarez is antiheld (30/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Peru heeft zich zaterdag als vierde en laatste geplaatst voor de halve finales van de Copa América. Peru haalde het in het Braziliaanse Salvador na strafschoppen met 5-4 van Uruguay. De enige misser kwam van de voet van Luis Suarez. In de reguliere speeltijd werd niet gescoord. [naar artikel]