Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

ING-topman: 'Ik besef dat het zwaar was voor ING België'

31/01/2018 - 17:26
"17:20 Ralph Hamers, de topman van ING, betreurt dat zijn groep zo zwaar moest ingrijpen in België. 'Maar als je ziet hoe snel klanten het digitale omarmen, dan moet je dit soort transformaties doorvoeren.'"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ING-topman: 'Ik besef dat het zwaar was voor ING België' (31/01/2018 - De Tijd)

17:20 Ralph Hamers, de topman van ING, betreurt dat zijn groep zo zwaar moest ingrijpen in België. 'Maar als je ziet hoe snel klanten het digitale omarmen, dan moet je dit soort transformaties doorvoeren.' [naar artikel]


2. Nicolas en Stijn overleefden zwaar ongeval, en pleiten voor alcoholslot: “Ik besef dat ik op geleende tijd leef” (02/03/2024 - Het Nieuwsblad)

Het ongeval waarbij een dronken bestuurder zonder rijbewijs in Gent twee wielertoeristen doodreed, roept pijnlijke herinneringen op bij honderden fietsers die het meemaakten en het kunnen navertellen. Nicolas De Vos en Stijn Geerinck vertellen hoe zij aan de dood ontsnapten en wat er moet gebeuren om dit soort drama’s te voorkomen. [naar artikel]


3. Remco Evenepoel mag eindelijk juichen: de Vuelta is binnen: “Ik besef dat dit historisch is: voor mezelf, de ploeg én België” (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het is officieel: Remco Evenepoel wint de Vuelta: “Dit is historisch”, vertelde hij kort na de slotrit. [naar artikel]


4. Remco Evenepoel mag eindelijk juichen: “Ik besef dat dit historisch is: voor mezelf, de ploeg én België” (11/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het is officieel: Remco Evenepoel wint de Vuelta: “Dit is historisch”, vertelde hij in het korte flashinterview na de slotrit. [naar artikel]


5. Een dag in het spoor van Miss België Emilie Vansteenkiste: “Ik besef dat ik moet leren om bagger aan te kunnen” (22/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ooit was ’t een evidentie: elke Miss België werd gekatapulteerd tot BV. Maar van de laatste twintig missen doen de meeste namen maar vaag ’n belletje rinkelen. Onze huidige miss Emilie Vansteenkiste (21) wil die trend doorbreken. “Voor ik Miss België werd, had ik andere toekomstplannen”, vertelt Emilie in ‘Dag Allemaal’, dat haar exclusief een dag kon volgen. “Maar nu besef ik dat mijn hart in de media ligt. Ik ben aan het netwerken en er gaan al enkele deuren open.” [naar artikel]


6. Ann Van den Broeck: ‘Ik leefde van chemo naar chemo en hield de moed erin. Pas nu besef ik hoe zwaar het eigenlijk was’ (06/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Voordat ik echt in shock ga, besef ik: ik ben in een zwaar verkeersongeval terechtgekomen. Hoe ga je daarmee om? (21/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Adriaan (37) verhuisde met vrouw en kind naar Lagos: "Door hier te wonen besef ik pas echt hoeveel geluk we in België hebben” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Velen mijmeren er wel eens over, maar weinigen durven het: hun hebben en houden achterlaten om een nieuw leven in het buitenland op te bouwen. Adriaan Verbeke (37) twijfelde geen seconde toen zijn werkgever Barry Callebaut hem vroeg om naar Lagos (Nigeria), de snelst groeiende metropool ter wereld, te verhuizen. “De verschillen met België zijn gigantisch, maar dat maakt het net zo uniek om hier te zijn.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!