De befaamde restaurantgids Gault&Millau en de jeugddienst van Hasselt hebben woensdag hun eerste stadsgids voor kinderen voorgesteld. “Vlamingen hebben een bourgondische achtergrond, maar lekker tafelen met kinderen is geen sinecure”, zegt Philippe Onclin van Gault&Millau Benelux. [naar artikel]
Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]
Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]
De bierprijzen zijn er normaal al niet om over naar huis te schrijven, maar dit keer had een Australiër in het Engelse Manchester daadwerkelijk... [naar artikel]
Het zijn moeilijke tijden voor heel wat horecazaken. Wil jij hen een hart onder de riem steken en tegelijk verzekeren dat je er na de passage van het coronavirus nog terechtkan? Wend je dan zeker tot een van deze mooie initiatieven. [naar artikel]
Opmerkelijk nieuw fenomeen in de horecasector: de grensoverschrijdende takeaway. Komend weekend brengen twee Nederlandse klasserestaurants hun foodboxen naar ‘pick-up points’ in Antwerpen. Le Pristine van Sergio Herman laat gevulde koelwagens in de omgekeerde richting rijden. “Hoe meer afwisseling tijdens die ellendige lockdown, hoe beter, toch?” [naar artikel]
Veganuary moedigt mensen aan om het jaar vegan te starten en in de maand januari geen dierlijke producten te consumeren. Maar waar in Limburg kan je terecht voor een lekker vegan etentje? [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.