KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong uit handen, maar pakt belangrijk punt in Gent

18/02/2018 - 16:32
"KV Mechelen heeft een belangrijk punt geraapt op het veld van AA Gent. Na een wedstrijd met twee gezichten werd het 2-2 in de Ghelamco Arena. Een enthousiast Malinwa overvleugelde de Buffalo’s voor de pauze en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Gent rechtte de rug na de rust en sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand. Door de puntendeling loopt Mechelen een puntje uit op Eupen in de stand. Gent laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen."

1. KV Mechelen kan 0-2 voorsprong aan rust niet vasthouden maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen keert met een punt terug van AA Gent. Malinwa stond al na twintig minuten 0-2 voor na goals van Tainmont en Rits, maar de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog 2-2 van. In de strijd om het behoud heeft KV Mechelennu twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen dat zaterdag verloor bij Zulte Waregem. [naar artikel]

2. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen na rode kaart Schoofs, Zorgane bezorgt Charleroi een punt (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne. Malinwa ging met een 2-0-voorsprong - maar ook met een man minder na rood voor Schoofs - rusten. Zorgane bezorgde de bezoekers nog een punt met twee goals. [naar artikel]

3. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong weg tegen Zulte Waregem: Essevee pakt punt Achter de Kazerne (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Zulte Waregem hebben na een spektakelrijke namiddag de punten gedeeld. Het werd 2-2 Achter de Kazerne. Malinwa gaf een 2-0-voorsprong na de pauze helemaal weg. Sangaré en Vossen bezorgden Essevee nog een punt. [naar artikel]

4. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen na rode kaart Schoofs voor vliegende tackle (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne. Malinwa ging met een 2-0-voorsprong - maar ook met een man minder na donkerrood voor Schoofs - rusten. Zorgane bezorgde de bezoekers nog een punt met twee goals. [naar artikel]

5. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

6. “Niet slim, dat weet Rob zelf ook wel”: KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen na rode kaart Schoofs voor vliegende tackle (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne. Malinwa ging met een 2-0-voorsprong - maar ook met een man minder na donkerrood voor Schoofs - rusten. Zorgane bezorgde de bezoekers nog een punt met twee goals. “De uitsluiting van Rob veranderde de hele wedstrijd”, vertelde Mechelen-coach Defour. [naar artikel]

7. “Had de VAR te kampen met een black-out?”: KV Mechelen geeft tegen Charleroi weer voorsprong weg (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong weg, maar smeert Gent wel thuis eerste puntenverlies aan onder Vanderhaeghe (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen staat weer een stap dichter bij het behoud. Op het veld van AA Gent liep het team van Dennis Van Wijk tot 0-2 uit, maar na rust... [naar artikel]

9. Westerlo geeft tegen OHL alweer een voorsprong uit handen en pakt een puntje (23/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het wil maar niet lukken voor Westerlo. Net zoals tegen KV Mechelen en Standard stak het team van interim-coach Bart Goor zijn hand uit naar de drie punten. Dit keer was het de Leuvense aanvoerder Mathieu Maertens die de voorsprong van Westerlo ongedaan maakte. [naar artikel]

10. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen Cercle in incidentrijke wedstrijd (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In een bits, maar aangenaam kijkstuk hielden KV Mechelen en Cercle Brugge elkaar in evenwicht. Alle doelpunten vielen in een dol derde kwartier, waarin Malinwa een op dat moment gevleide 2-0-voorsprong uit handen gaf. Ondanks een handvol kansen kon de thuisploeg na rust geen afstand meer nemen van de Vereniging, het bleef 2-2. Van Der Bruggen en Souza kregen nog rood. [naar artikel]

11. Tussen hoop en vrees: KV Mechelen mist penalty, maar pakt belangrijk punt (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na een vroege achterstand pakte Malinwa een punt tegen Charleroi, de tweede in de stand, dat alweer niet kon overtuigen. De Carolo’s leken vooral... [naar artikel]

12. Waasland-Beveren geeft wéér 2-0 voorsprong uit handen, Verdier schenkt Malinwa punt (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

L'histoire se répète. Net als vorige week bij Racing Genk gaf Waasland-Beveren vandaag een 2-0 voorsprong uit handen. In de slotseconden schonk [naar artikel]

13. AA Gent wint nu ook op het veld van KV Mechelen dankzij doelpunt in de 94e minuut en verstevigt leidersplaats in Europe play-offs (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent is op dreef. Op het veld van KV Mechelen won het met 1-2, al ging dat niet zonder slag of stoot. Gent kwam voor rust op voorsprong via Ngadeu, maar slikte in de 89e gelijkmaker van Hairemans. In de 94e minuut sleepte het alsnog de drie punten na een doelpunt van Tissoudali in ware carambole-stijl. Gent pakt zo 9 op 9, Antwerp en Anderlecht zien het graag gebeuren. [naar artikel]

14. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Mrabti mist penalty: wie pakt de drie punten in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent kan vanavond op het veld van KV Mechelen al zeker zijn van een eerste plek in de Europe play-offs. Daarvoor moeten de Buffalo’s vanavond winnen in Mechelen en mag Genk zelf geen drie punten pakken thuis tegen Charleroi. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

15. Mechelen geeft late voorsprong uit handen (10/04/2019 - De Morgen)

16. KV Mechelen en AA Gent houden elkaar in evenwicht: 1-1 (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen en AA Gent hebben Achter De Kazerne 1-1 gelijkgespeeld op de derde speeldag in de Jupiler Pro League. De Buffalo’s leken na een mislukte competitiestart nochtans lange tijd op weg naar een belangrijke driepunter: Samuel Kalu bezorgde de bezoekers na een half uur de voorsprong, maar ex-Buffalo Tim Matthys bezorgde de thuisploeg in de slotfase met een verwoestend afstandsschot alsnog een punt. [naar artikel]

17. AA Gent klopt KV Oostende en pakt eerste overwinning in Europe play-offs (13/05/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft voor het eerst gewonnen in de Europe play-offs. Roman Yaremchuk en Bruno Godeau brachten de Gentenaars op voorsprong, Andrew Hjulsager maakte nog de aansluitingstreffer voor de kustboys. KV Oostende blijft wel leider in deze nacompetitie, met nog één punt voorsprong op AA Gent. [naar artikel]

18. Charleroi geeft voorsprong in slotminuten uit handen (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi blijft ook na zeven speeldagen ongeslagen in de Jupiler Pro League. Maar de Henegouwers gaven in de absolute slotfase - nochtans het sterke punt van Charleroi - nog een 2-0-voorsprong tegen Waasland-Beveren uit handen. Dankzij goals van Thelin (87’) en Ibrahima Seck (90’+2’) werd het alsnog 2-2. Daardoor laat Charleroi voor de tweede week op een rij twee dure punten liggen en moet het de leiding afstaan aan Club Brugge. Het telt nu één punt minder dan Club. Komende zondag volgt in het eigen Stade du Pays de topper om de eerste plaats tegen de West-Vlamingen. [naar artikel]

19. OHL geeft twee keer voorsprong uit handen op het Lisp (02/09/2016 - Sporza)

In 1B hebben Lierse en OH Leuven de buit verdeeld. OHL kwam op het Lisp wel twee keer op voorsprong, maar de thuisploeg sleepte in het slot nog een punt uit het vuur. [naar artikel]

20. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

21. Tim Matthys bezorgt ex-ploeg AA Gent fikse kater in Mechelen (12/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

22. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

23. Malinwa gooit dubbele voorsprong te grabbel, STVV pakt drie punten in Mechelen na waanzinnige ommekeer (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen kan AA Gent zondagavond zien uitlopen tot vier punten. Malinwa gooide in eigen huis een dubbele voorsprong helemaal grabbel tegen STVV, dat met 2-3 won. [naar artikel]

24. Sint-Truiden geeft dubbele voorsprong uit handen, maar pakt toch de volle buit tegen Westerlo na late treffer van Hayashi (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden heeft op bezoek bij KVC Westerlo de volle buit gepakt. De Truienaars gaven een 0-2-voorsprong helemaal uit handen, maar dankzij een doelpunt van Hayashi pakten de Kanaries toch de drie punten. [naar artikel]

25. Charleroi op gelijke hoogte met Anderlecht en AA Gent na gelijkspel tegen Waasland-Beveren (26/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Charleroi en Waasland-Beveren hebben vanavond de punten gedeeld na een aangename partij. De bezoekers kwamen via Ampomah en Vanzo op een dubbele voorsprong, maar de Zebra’s stelden nog orde op zaken. Charleroi glipt voorlopig de top zes binnen, terwijl Waasland-Beveren een belangrijk punt pakt in de degradatiestrijd. [naar artikel]