KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong weg, maar smeert Gent wel thuis eerste puntenverlies aan onder Vanderhaeghe

18/02/2018 - 16:25
"KV Mechelen staat weer een stap dichter bij het behoud. Op het veld van AA Gent liep het team van Dennis Van Wijk tot 0-2 uit, maar na rust..."

1. AA Gent lijdt thuis eerste puntenverlies onder Vanderhaeghe, Mechelen weer wat dichter bij het behoud (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen staat weer een stap dichter bij het behoud. Op het veld van AA Gent liep het team van Dennis Van Wijk tot 0-2 uit, maar na rust... [naar artikel]

2. EINDE: Gent wint een eerste keer thuis en dat onder Vanderhaeghe (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ghelamco Arena Scheidsrechter: Sébastien Delferière Eerste wedstrijd voor Vanderhaeghe als coach Waasland-Beveren wist nog maar een keer te winnen... [naar artikel]

3. Herbeleef: Gent wint een eerste keer thuis en dat onder Vanderhaeghe (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong uit handen, maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft een belangrijk punt geraapt op het veld van AA Gent. Na een wedstrijd met twee gezichten werd het 2-2 in de Ghelamco Arena. Een enthousiast Malinwa overvleugelde de Buffalo’s voor de pauze en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Gent rechtte de rug na de rust en sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand. Door de puntendeling loopt Mechelen een puntje uit op Eupen in de stand. Gent laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen. [naar artikel]

5. 4-3! KV Mechelen smeert AA Gent eerste nederlaag in zes competitiematchen aan na knotsgekke partij (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een spektakelrijke wedstrijd leerde AA Gent weer wat verliezen is. De Buffalo’s waren al vijf wedstrijden ongeslagen en kregen de voorbije weken geen goals meer tegen, maar onder impuls van uitblinker Storm gingen zij in Mechelen met 4-3 onderuit. Union won dan weer van Zulte Waregem met 0-2. [naar artikel]

6. Met lesje in efficiëntie smeert KV Mechelen AA Gent eerste thuisnederlaag aan (19/01/2024 - Sporza)

AA Gent heeft 2024 ingezet met twee nederlagen. Na de bekeruitschakeling slikte het tegen KV Mechelen zijn eerste nederlaag voor eigen publiek. Terwijl de thuisploeg morste met de kansen, was KV Mechelen dodelijk efficiënt: 2-1. [naar artikel]

7. Benavente schenkt Charleroi drie punten tegen Gent, dat eerste nederlaag lijdt onder Vanderhaeghe (27/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Yves Vanderhaeghe heeft voor het eerst verloren als coach van AA Gent. De Buffalo’s gingen op het veld van Charleroi met 2-0 ten onder, dankzij... [naar artikel]

8. Ondanks puntenverlies bij KV Mechelen blijft AA Gent in pole voor plaats in Champions’ play-offs (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent mag zich gelukkig prijzen dat ook Club puntenverlies leed. De Buffalo’s kwamen niet verder dan een 1-1-gelijkspel in Mechelen. Status quo dus in de strijd om de vierde plek. [naar artikel]

9. Yves Vanderhaeghe is de nieuwe coach van AA Gent (04/10/2017 - Metro)

Yves Vanderhaeghe (47) is de opvolger van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent. Dat raakte vandaag bekend op een persconferentie in het oefencomplex Wolfputsite in Oostakker. Vanderhaeghe moest medio september opstappen bij KV Oostende na een dramatische competitiestart (1 op 21). Vorig jaar loodste hij KVO naar de bekerfinale en een vierde plaats in Play-off I. […] [naar artikel]

10. Eerste thuisnederlaag onder Vanderhaeghe: AA Gent verliest tegen KVO kostbare punten na knotsgek einde (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent leed tegen KV Oostende zijn eerste thuisnederlaag onder Yves Vanderhaeghe. De Buffalo's verloren kostbare punten in de strijd om Europees... [naar artikel]

11. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Mrabti mist penalty: wie pakt de drie punten in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent kan vanavond op het veld van KV Mechelen al zeker zijn van een eerste plek in de Europe play-offs. Daarvoor moeten de Buffalo’s vanavond winnen in Mechelen en mag Genk zelf geen drie punten pakken thuis tegen Charleroi. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

12. Eerste thuisnederlaag onder Vanderhaeghe: AA Gent verliest kostbare punten in strijd om Europees voetbal (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

13. Nu al zwarte januarimaand voor AA Gent: KV Mechelen smeert Buffalo’s eerste thuisnederlaag in competitie aan (19/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Ai Ai Gent. Terwijl de financiën weer rooskleurig ogen, gaat het op het veld helemaal mis. Eerst Club Brugge, nu ook KV Mechelen (1-2): het worst case scenario dat januari kon worden, ontvouwt zich nu al. Of hoe de afwezigheid van Watanabe zuur opbreekt. [naar artikel]

14. Gewonnen tegen KV Mechelen maar toch ontslagen: Cercle Brugge dumpt Yves Vanderhaeghe (28/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Yves Vanderhaeghe is niet langer coach van Cercle Brugge. Na de zege tegen KV Mechelen werd Vanderhaeghe bedankt voor bewezen diensten. [naar artikel]

15. Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan (30/03/2019 - Metro)

KV Kortrijk heeft Excel Moeskroen zaterdag een 3-1 nederlaag aangesmeerd in de opener van Play-off IIb. De Henegouwers slikten hun eerste nederlaag in 2019. Het team van Yves Vanderhaeghe kwam in de achtste minuut op voorsprong in het Guldensporenstadion. Felipe Avenatti glipte door de buitenspelval en prikte de bal voorbij Butez. Teddy Chevalier (21.) verdubbelde […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. Vanderhaeghe: "Opletten geblazen, want Mechelen zal vertrouwen getankt hebben" (18/02/2018 - Sporza)

KV Mechelen gaat vanmiddag op het veld van AA Gent op zoek naar punten in de strijd om het behoud. Maar het zal het niet onder de markt hebben. Volg het hier vanaf 14.30u. [naar artikel]

17. Oostende houdt Gent in evenwicht: eerste puntenverlies in eigen huis voor Buffalo’s (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent is zijn maximum in de eigen Ghelamco Arena kwijt. Na acht thuismatchen zonder puntenverlies in de Jupiler Pro League, geraakten de Buffalo’s niet verder dan 1-1 tegen KV Oostende. Ex-Gent-speler El Ghanassy bracht de bezoekers met een werldgoal na 20 minuten op voorsprong, Kalifa Coulibaly (weer hij) maakte tien minuten voor het einde al even fraai de gelijkmaker. Door dit gelijkspel komen Oostende en AA Gent opnieuw naast Anderlecht op een gedeelde derde plaats. [naar artikel]

18. Vanderhaeghe over de Slag om Vlaanderen: "Rivaliteit is groot" (28/01/2018 - Sporza)

AA Gent ontvangt vanmiddag Club Brugge. Kan de leider profiteren van het puntenverlies van Charleroi of botst blauw-zwart op de thuisreputatie van Gent? Aftrap om 14.30u. [naar artikel]

19. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

20. Yves Vanderhaeghe voorgesteld bij AA Gent: “Hoofdstuk Vanhaezebrouck volledig afgesloten” (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft woensdagnamiddag op het oefencomplex in Oostakker zijn nieuwe coach Yves Vanderhaeghe voorgesteld. De 47-jarige Vanderhaeghe tekende een contract tot 30 juni 2019 bij AA Gent en moet de Buffalo’s na een slechte competitiestart van de veertiende plaats toch nog naar Play-off 1 proberen te loodsen. [naar artikel]

21. LIVE. Geeft Gent voorsprong op bezoek bij Oostende nog uit handen? (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18u * Versluys Arena * Wat kan AA Gent in eerste match onder Thorup? [naar artikel]

22. LIVE (20u30): Hoe vergaat het Vanderhaeghe in zijn debuutwedstrijd bij Gent? (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. AA Gent speelt Europees na zege bij KV Mechelen (22/05/2021 - De Standaard)

In een heerlijke pot voetbal trokken KV Mechelen en AA Gent vrank en vrij in de aanval. Na een aangename eerste helft ontplofte het beslissende duel helemaal na rust dankzij een listige kopbalgoal van Bezus en even later verdubbelde Tissoudali de Gentse voorsprong. Mechelen reageerde via Kaboré die door Castro-Montes werd aangetikt in de zestien: Druijf zette de elfmeter om. Malinwa trok in de slotfase nog alle registers open maar Gent bleef overeind en gaat zo toch Europa in. [naar artikel]