Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Dit denken kelners echt over jou op restaurant

25/02/2018 - 12:53
"Wachten op de rekening of dat ene glas wijn: klanten kunnen zich wel eens ergeren aan obers of serveersters tijdens hun restaurantbezoekje. Maar maak je geen illusies: ook het personeel durft al eens klagen over lastige klanten. Drie van hen klappen uit de biecht en geven enkele tips om de communicatie tussen horecapersoneel en klanten te verbeteren. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit denken kelners echt over jou op restaurant (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Wachten op de rekening of dat ene glas wijn: klanten kunnen zich wel eens ergeren aan obers of serveersters tijdens hun restaurantbezoekje. Maar maak je geen illusies: ook het personeel durft al eens klagen over lastige klanten. Drie van hen klappen uit de biecht en geven enkele tips om de communicatie tussen horecapersoneel en klanten te verbeteren. [naar artikel]


2. [VIDEO] - Sportieve kelners lopen behendigheidsparcours door Buenos Aires (23/10/2016 - De Redactie)

Met zijn honderden waren ze, uit verschillende landen en van allerlei leeftijden, voor de 12e editie van de jaarlijkse Argentijnse wedstrijd voor kelners rond de bekende Plaza de Mayo. Winnaar is degene die, in zijn of haar categorie, het drankje het snelst intact over de meet brengt. [naar artikel]


3. Kelners racen door de straten van Buenos Aires (15/10/2017 - VRT NWS)

In de straten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires hebben 470 obers deelgenomen aan een bijzondere race. De deelnemers moeten zo snel mogelijk en zonder morsen met een gevuld dienblad een afstand van 1.600 meter afleggen.   [naar artikel]


4. Kelners klappen uit de biecht: “Steak te hard gebakken? Zeg dat dan” (25/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Wachten op de rekening of dat ene glas wijn: klanten kunnen zich wel eens ergeren aan obers of serveersters tijdens hun restaurantbezoekje. Maar maak je geen illusies: ook het personeel durft al eens klagen over lastige klanten. Drie van hen klappen uit de biecht en geven enkele tips om de communicatie tussen horecapersoneel en klanten te verbeteren. [naar artikel]


5. In je eentje dineren en zwijgende kelners: Japanse keten slaat aan in New York (08/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wie graag in zijn eentje op restaurant gaat, kan bij de Japanse restaurantketen Ichiran terecht. De obers nemen de bestellingen op in absolute... [naar artikel]


6. Hasseltse kelners happen naar adem (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Met temperaturen van 36 graden en meer was het een bijzonder zwaar weekend voor Hasseltse kelners die vaak shiften van twaalf uur moesten draaien mét mondmasker. “Dit is niet lang meer vol te houden”, zeggen ze. [naar artikel]


7. Na corona dreigt tekort aan kappers, kelners en rijinstructeurs (28/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Na de coronacrisis dreigt een tekort aan kappers, horecapersoneel, taxichauffeurs en rijinstructeurs. Dat staat in het nieuwe rapport over knelpuntberoepen dat de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) heeft gepubliceerd. [naar artikel]


8. De verrassende effecten van schaduwinflatie: 6 tips die je voorbereiden op een leven zonder koks en kelners (10/11/2021 - Express)

Lees dit artikel: De verrassende effecten van schaduwinflatie: 6 tips die je voorbereiden op een leven zonder koks en kelners In een recent opiniestuk toonden we aan dat inflatie zich niet alleen vertaalt in prijsstijgingen maar zich ook manifesteert in de vermindering van de kwaliteit van bediening voor dezelfde prijs als degene die daarvoor werd betaald: schaduwinflatie. De horeca is het beste voorbeeld. Vandaag is het regelmatig geduldig afwachten of vechten voor je eten of […] Lees dit artikel: De verrassende effecten van schaduwinflatie: 6 tips die je voorbereiden op een leven zonder koks en kelners [naar artikel]


9. Horeca Vlaanderen klaagt nieuwe flexi-jobwetgeving aan bij Grondwettelijk Hof: “Moeten onze kelners dan bij de concurrentie bijklussen?” (29/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Horeca Vlaanderen stapt naar het Grondwettelijk Hof om enkele beperkende maatregelen in de nieuwe flexi-jobwetgeving te laten vernietigen. Zoals een maximum flexiloon en het verbod om binnen andere takken van eenzelfde onderneming bij te klussen. “Onze wapens die we in de horeca hadden om toch nog rendabel te werken zijn ons ontnomen”, zegt Antwerps horecaondernemer Serge Verboven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!