De geur, het uitzicht en uiteraard ook de smaak van kip tikka masala zijn niet te vergelijken met eender welke andere kipbereiding die ik ken. Het gerecht komt uit het Perzische Mughalrijk, dat Noord-India beheerste tussen 1526 en 1757. Ondertussen is kip tikka masala superpopulair in de hele wereld. Het is zelfs het meest gegeten gerecht in Engeland. Bij ons zijn er ook wel enkele restaurants die een lekkere chicken tikka massala bereiden. [naar artikel]
Kip tikka masala is een klassieker uit de Indische keuken, in dit recept ontdek je de yummy combi met zalm. De basis voor de marinade is garam... [naar artikel]
Over de oorsprong van de Indiase kip tikka masala met zijn romige, mild gekruide saus woeden nog hevige discussies. Of de Britten meegeholpen... [naar artikel]
Niet enkel meer voor de eenzame single, maar nu ook voor baby's: de diepvriesmaaltijd. Colruyt start met een assortiment versbereide gemaakte babyvoeding. Eigen onderzoek wees uit dat er een gebrek was aan gevarieerd, vers en snel eten voor de jongste spruit. En er mag ook wat variatie zijn. Vandaar de keuze voor onder meer cottage pie en tikka masala. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: kip tikka masala met citroenrijst. [naar artikel]
In overleg met het voedselagentschap (FAVV) haalt voedselproducent Starmeal het product hot bowl tikka masala van het merk Foodmaker uit de rekken. Mogelijk staat op het label niet vermeld dat het product amandelen bevat. [naar artikel]
“Ik hou van lekker en — vooral — gezellig tafelen in bistro’s en brasseries, met af en toe een haute cuisine-avontuur”, vertrouwt journaliste en columniste Mia Doornaert (76) ons toe. “Daarin word ik verwend in mijn wijk, die een beetje op Parijs in Brussel lijkt.” Welke eetadresjes kunnen haar dan altijd bekoren in de hoofdstad van ons land? [naar artikel]
Toen Satnam Singh Sandhu met zijn gezin vanuit Zwitserland naar Limburg verhuisde, besloot hij zijn passie voor de Indische keuken voort te zetten. Zo startte hij samen met zijn vrouw Pushpinder in 2011 Little India in Herk-de-Stad. [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.