Kip tikka masala is een klassieker uit de Indische keuken, in dit recept ontdek je de yummy combi met zalm. De basis voor de marinade is garam... [naar artikel]
De geur, het uitzicht en uiteraard ook de smaak van kip tikka masala zijn niet te vergelijken met eender welke andere kipbereiding die ik ken. Het gerecht komt uit het Perzische Mughalrijk, dat Noord-India beheerste tussen 1526 en 1757. Ondertussen is kip tikka masala superpopulair in de hele wereld. Het is zelfs het meest gegeten gerecht in Engeland. Bij ons zijn er ook wel enkele restaurants die een lekkere chicken tikka massala bereiden. [naar artikel]
Over de oorsprong van de Indiase kip tikka masala met zijn romige, mild gekruide saus woeden nog hevige discussies. Of de Britten meegeholpen... [naar artikel]
Niet enkel meer voor de eenzame single, maar nu ook voor baby's: de diepvriesmaaltijd. Colruyt start met een assortiment versbereide gemaakte babyvoeding. Eigen onderzoek wees uit dat er een gebrek was aan gevarieerd, vers en snel eten voor de jongste spruit. En er mag ook wat variatie zijn. Vandaar de keuze voor onder meer cottage pie en tikka masala. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: kip tikka masala met citroenrijst. [naar artikel]
In overleg met het voedselagentschap (FAVV) haalt voedselproducent Starmeal het product hot bowl tikka masala van het merk Foodmaker uit de rekken. Mogelijk staat op het label niet vermeld dat het product amandelen bevat. [naar artikel]
Op bovenstaande foto is een Panamese AquAdvantage zalm te ziem, samen net een “gewone” leeftijdsgenoot. De eerste wordt diep in het Panamese regenwoud door een Amerikaans bedrijf gekweekt, niet ver van de grens met Costa Rica en ver van pottenkijkers en bemoeials. De AquAdvantage zalm groeit zes keer sneller dan een normale. Sinds begin augustus […] The post Genetisch gemanipuleerde zalm is 6 keer groter dan een normale zalm; in Canada ligt hij al in de winkel appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Burger zonder rundvlees [naar artikel]
In een slaatje, op een toast of als aperitiefhapje: een stukje gerookte zalm is lekker en veelzijdig. Maar zelfs in dat aanbod schuilen soms onverwachte ongezonde ingrediënten. Waar moet je op letten als je gerookte zalm kiest? En is een duurder plakje of biologische zalm per se beter? Diëtiste Sanne Mouha nam tien verschillende soorten gerookte zalm onder de loep. “Gerookte zalm past in een evenwichtig voedingspatroon, maar hier moet je wel voor oppassen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.