Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

WK voor foodies: mosseltjes met crunchy twist

08/06/2018 - 12:17
"In WK-tijden zijn we vervuld van vaderlandsliefde en die vieren we met een typisch Belgische gerecht. Geen Belg die 's zomers niet van een potje..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. WK voor foodies: deze mosseltjes met een crunchy twist zijn de perfect wedstrijdsnack (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

In WK-tijden zijn we vervuld van vaderlandsliefde en die vieren we met een typisch Belgische gerecht. Geen Belg die 's zomers niet van een potje... [naar artikel]


2. WK voor foodies: mosseltjes met crunchy twist (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

In WK-tijden zijn we vervuld van vaderlandsliefde en die vieren we met een typisch Belgische gerecht. Geen Belg die 's zomers niet van een potje... [naar artikel]


3. Lifestyle-update: Sieg De Doncker is nu ook model & steun het goede doel en breek een record door mosseltjes te eten (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]


4. Lekkere mosseltjes gegeten? Dit kan je doen met de overschot (14/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Dit weekend las u in Gazet van Antwerpen alles over onze culinaire zoektocht naar De Lekkerste Mosselen-friet in jouw regio. Maar wat als je zelf mosselen hebt klaargemaakt en je hebt wel wat overschot? Daar kan je best nog een lekker gerechtje van maken. Wij trokken naar sterrenrestaurant ’t Fornuis bij chef-kok Johan Segers. [naar artikel]


5. Limburgse buitenkoks: van mosseltjes op het kampvuur tot dessert in de vuurschaal (02/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Mooi weer. De barbecue aan, een lekkere pizza in de houtgestookte oven buiten, of mosseltjes op het kampvuur. Zo ziet een staycation er nog zo slecht niet uit. Wij deden alvast inspiratie op in vijf Limburgse buitenkeukens. [naar artikel]


6. Nog beter dan aan de kust: huisbereide mosseltjes met kraakverse salade en salsa (17/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wij Belgen zijn echte gewoontedieren. Als we mosselen eten kiezen we haast zonder nadenken voor een klassieke bereiding met witte wijn. Terwijl er... [naar artikel]


7. Wat eten we vandaag? Skrei: "Verpak de vis met wat mosseltjes in een papillot in de oven" (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Staat op visdag bij jou standaard kabeljauw op het menu? Dan lust je ongetwijfeld ook de seizoensvis skrei die erop lijkt. Het vel ervan is even crispy als dat van krokant gebakken kipfilet en de vis zelf is op zijn best gebakken in de pan. “Skrei is fijner van smaak, minder vettig en heeft een stevigere bite dan kabeljauw”, klinkt het bij chef Sean Uytterhaegen van het nieuwe visrestaurant Marineau in Antwerpen. De chef tipt hoe je die skrei het best klaarmaakt. Aan tafel! [naar artikel]


8. De favoriete adresjes van topchef Viki Geunes: “Hier eet je de beste mosseltjes in een no nonsense setting” (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]


9. Gratis mosseltjes uit grootste mosselpot ter wereld: “100 kilo tegelijk, maar er kan ook 500 kilo in” (06/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij SLIGRO ISP, aan de Ottergemsesteenweg, worden vandaag en morgen gratis mosselen uitgedeeld. Ze zijn bereid in de grootste mosselpot ter wereld, 1,86 meter hoog en met een diameter van 2,08 meter. [naar artikel]


10. Lotus roept lot 'Crunchy Speculoospasta' terug wegens mogelijke metaaldeeltjes (02/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lotus Bakeries roept een partij 'Lotus Crunchy Speculoospasta' terug, omdat de smeerpasta mogelijk kleine metaaldeeltjes bevat. Dat meldt de [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!