In WK-tijden zijn we vervuld van vaderlandsliefde en die vieren we met een typisch Belgische gerecht. Geen Belg die 's zomers niet van een potje... [naar artikel]
In WK-tijden zijn we vervuld van vaderlandsliefde en die vieren we met een typisch Belgische gerecht. Geen Belg die 's zomers niet van een potje... [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
Dit weekend las u in Gazet van Antwerpen alles over onze culinaire zoektocht naar De Lekkerste Mosselen-friet in jouw regio. Maar wat als je zelf mosselen hebt klaargemaakt en je hebt wel wat overschot? Daar kan je best nog een lekker gerechtje van maken. Wij trokken naar sterrenrestaurant ’t Fornuis bij chef-kok Johan Segers. [naar artikel]
Mooi weer. De barbecue aan, een lekkere pizza in de houtgestookte oven buiten, of mosseltjes op het kampvuur. Zo ziet een staycation er nog zo slecht niet uit. Wij deden alvast inspiratie op in vijf Limburgse buitenkeukens. [naar artikel]
Wij Belgen zijn echte gewoontedieren. Als we mosselen eten kiezen we haast zonder nadenken voor een klassieke bereiding met witte wijn. Terwijl er... [naar artikel]
Staat op visdag bij jou standaard kabeljauw op het menu? Dan lust je ongetwijfeld ook de seizoensvis skrei die erop lijkt. Het vel ervan is even crispy als dat van krokant gebakken kipfilet en de vis zelf is op zijn best gebakken in de pan. “Skrei is fijner van smaak, minder vettig en heeft een stevigere bite dan kabeljauw”, klinkt het bij chef Sean Uytterhaegen van het nieuwe visrestaurant Marineau in Antwerpen. De chef tipt hoe je die skrei het best klaarmaakt. Aan tafel! [naar artikel]
Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]
Bij SLIGRO ISP, aan de Ottergemsesteenweg, worden vandaag en morgen gratis mosselen uitgedeeld. Ze zijn bereid in de grootste mosselpot ter wereld, 1,86 meter hoog en met een diameter van 2,08 meter. [naar artikel]
Lotus Bakeries roept een partij 'Lotus Crunchy Speculoospasta' terug, omdat de smeerpasta mogelijk kleine metaaldeeltjes bevat. Dat meldt de [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.