Sporza

Union zakt verder weg na thuisnederlaag tegen Tubeke

30/09/2016 - 22:53
"In 1B is Tubeke verrassend met de volle buit aan de haal gegaan op het veld van Union: 0-1. Het klimt in één klap van de kelder naar de top van de rangschikking."

1. Union zakt verder weg na thuisnederlaag tegen Tubeke (30/09/2016 - Sporza)

In 1B is Tubeke verrassend met de volle buit aan de haal gegaan op het veld van Union: 0-1. Het klimt in één klap van de kelder naar de top van de rangschikking. [naar artikel]

2. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker van Nilsson (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Union heeft in extremis een nederlaag afgewend tegen Westerlo. Nilsson scoorde in het ultieme slot nadat Foster de bezoekers in de eerste helft op voorsprong had getrapt. Union wipt dankzij het gelijkspel wel over Club Brugge naar de derde plaats. [naar artikel]

3. Union vermijdt op het nippertje een zure thuisnederlaag tegen Westerlo: gelijkmaker valt pas in 92e minuut (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is in het eigen Dudenpark net niet tegen een (verrassende) nederlaag aangelopen. Westerlo kwam op slag van rust op voorsprong via Foster. In de tweede helft ging Union nadrukkelijk op zoek naar minstens de gelijkmaker en die vond het pas in de extra tijd. Nilsson hield verdiend een puntje in Sint-Gillis. [naar artikel]

4. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker, Brusselaars springen over Club naar derde plek (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de 0-1-nederlaag tegen Union Berlin heeft Union zondagmiddag de kans gegrepen om over Club Brugge naar de derde plaats te springen. Al had het team van coach Karel Geeraerts wel bloed, zweet en tranen nodig om in eigen stadion een punt uit de brand te slepen tegen Westerlo. Invaller Nilsson maakte pas diep in blessuretijd gelijk. [naar artikel]

5. Europees sprookje van Union eindigt met zware thuisnederlaag tegen Leverkusen (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Het is mooi geweest. Union SG heeft geen nieuw hoofdstuk aan zijn Europese sprookje kunnen toevoegen – Leverkusen was te sterk. Maar verdikke, wat hebben we deze campagne genoten… [naar artikel]

6. Club definitief veroordeeld tot figurantenrol in Champions’ play-offs na thuisnederlaag tegen Union (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union blijft met Antwerp en Genk meedraaien in de titelrace, Club Brugge is definitief veroordeeld tot een figurantenrol in Champions’ play-offs. Ziedaar het resultaat van een avondlijke pot voetbal op Jan Breydel die op 1-2 eindigde. [naar artikel]

7. Arsenal ziet titeldroom uit elkaar spatten na pijnlijke thuisnederlaag tegen Brighton, Deniz Undav (ex-Union) velt met goal mee het verdict (14/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Een eerste titel in twintig jaar is plots heel ver weg voor Arsenal. Om hun titelambities gaaf te houden moesten de Gunners in eigen huis winnen van Brighton, maar dat lukte niet. Het leed met 0-3 zelfs een pijnlijke nederlaag. Leandro Trossard viel al in de eerste helft in, maar ging mee ten onder. [naar artikel]

8. Proximus League – Cercle Brugge haalt uit tegen Tubeke, Lierse boekt in extremis eerste zege tegen Union (23/09/2017 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdag een ruime 4-0 overwinning behaald tegen Tubeke op de zevende speeldag van eerste klasse B. Later op de avond maakte Lierse in de absolute slotfase nog een 0-1 achterstand goed tegen Union. De Pallieters pakten zo met 2-1 hun eerste overwinning van het seizoen. Na twee nederlagen op rij tegen Beerschot […] [naar artikel]

9. Cercle Brugge haalt uit tegen Tubeke, Lierse boekt in extremis eerste zege tegen Union (23/09/2017 - De Morgen)

Cercle Brugge heeft een ruime 4-0 overwinning behaald tegen Tubeke op de zevende speeldag van eerste klasse B. Later op de avond maakte Lierse in de absolute slotfase nog een 0-1 achterstand goed tegen Union. De Pallieters pakten zo met 2-1 hun eerste overwinning van het seizoen. [naar artikel]