Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Gevreeën? Dan voel je je de volgende dag beter

27/07/2018 - 11:47
"Als je seks hebt gehad, dan voel je je de dag erna beter op emotioneel vlak. Dat blijkt uit een nieuwe studie aan de George Mason-universiteit in Washington, gepubliceerd in het wetenschappelijk vakblad Emotion. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gevreeën? Dan voel je je de volgende dag beter (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Als je seks hebt gehad, dan voel je je de dag erna beter op emotioneel vlak. Dat blijkt uit een nieuwe studie aan de George Mason-universiteit in Washington, gepubliceerd in het wetenschappelijk vakblad Emotion. [naar artikel]


2. Sterrenchef Viki Geunes, het uithangbord van de Belgische gastronomie: ‘Het moet beter, nog beter, altijd beter en beter’ (09/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Na de zomer was ze doodop en zei: ‘Ik heb alles in mijn leven verbeterd – beter werk, betere relatie – maar ik voel me niet beter’’ (11/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Ik schreef vroeger altijd treurige liedjes om me beter te voelen. Nu voel ik me beter in mijn vel’ (29/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. LIVE Amstel Gold Race: “Ben beter dan woensdag” en “Voel me sterker dan vorig jaar”: Belgen vol vertrouwen (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staat de eerste koers van het Ardense drieluik op het programma: de Amstel Gold Race. De renners moeten in Nederlands-Limburg liefst 35... [naar artikel]


6. ‘Ik voel geen “pray for”, kumbaya of kaarsjesmoment meer opkomen. Ik voel woede, vechtlust en vastberadenheid’ (04/06/2017 - De Standaard)

‘Wij zullen winnen. Niet zij. Wij’. Op die manier reageert een strijdvaardige staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) zondag op de aanslag in Londen. ‘Ik begrijp jullie ongeduld, frustratie en bezorgdheid, maar onderschat onze vastberadenheid nooit’, schrijft Francken op zijn Facebook-pagina. [naar artikel]


7. “Ik wil dat jullie panikeren. Voel de angst die ik elke dag voel”: Greta Thunberg heeft duidelijke boodschap voor wereldleiders in Davos (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het vooruitzicht van de opwarming van de aarde zou alle wereldleiders angst moeten inboezemen en hen tot actie aanzetten. Dat heeft Greta Thunberg,... [naar artikel]


8. “Ik voel me niet goed, Paul, ik voel me verward”: zo verliepen de laatste dagen van top-dj Avicii (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

“In zijn broekzak, zijn toilettas, in een leeg blikje... Overal verstopte hij pillen.” Hij maakte miljoenen fans gelukkig met zijn muziek, maar achter de schermen worstelde wereldster Avicii met zijn zelfbeeld, aanhoudende verslavingen en een onuitputtend verlangen naar erkenning. In zijn officiële biografie, die deze week uitkwam, wordt duidelijk hoe de laatste dagen van Tim Bergling verliepen, voor hij op 20 april 2018 overleed in Oman. Hoopvolle dagen, zo blijkt uit getuigenissen, tot een noodlottige ontmoeting met wat fans het tij doet keren. [naar artikel]


9. ‘Zoals ik me hier voel, als ik in het raam sta, voel ik me nergens’: sekswerkers willen niet wijken van de Wallen (05/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. “Ik ben 57 en voel me 77”, zegt de een. Waarna de ander: “Ik ben 65 en voel me een jonge vijftiger” (26/04/2024 - De Standaard)

Deze week leerden we dat je op 74 jaar en acht maanden officieel “oud” bent in de ogen van anderen. En wat dan met de idee dat je toch maar zo oud bent als je je voelt? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!