Jij bent al overtuigd van de lichtere en gezondere keuken, maar je gezelschap hinkt nog achterop? Met deze tips krijg je ze aan boord zonder dat ze... [naar artikel]
Tien jaar geleden leerden Aaron Dessner van The National en Justin Vernon alias Bon Iver elkaar kennen. Op Dark Was the Night vonden ze elkaar, maar voor allebei lijkt de ochtendstond pas aangebroken: “Dit was méér dan het werk op een blauwe maandag. We willen de rest van de week inkleuren.” [naar artikel]
Elke maand trekken onze recensenten lustig proevend het Vlaamse land door, op zoek naar toppers aan het culinaire firmament. Maar hoe denkt zo'n foodie? Wanneer strooien ze met sterren, wat zijn de afknappers? Onze Goesting-recensenten laten in hun geheime boekje kijken. "Restaurant die het allemaal zelf doen en met liefde koken, die hebben het beet." [naar artikel]
Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings?en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de... [naar artikel]
Hilton heeft in zijn hotel op de Groenplaats een eigen restaurant geopend. Bij Blend 32 Kitchen and Bar kan je onder meer een steak tartaar eten die aan tafel wordt gemaakt. Op het menu van de bar staan allerlei gerechten die je met anderen kan delen. [naar artikel]
Als het weer wat meezit, wordt de Belgische kust ook deze zomer de populairste vakantiebestemming. Is de kusthoreca klaar voor die overrompeling? Sterrenchef Luc Bellings en onze journalist Stefan Vanderstraeten zoeken het uit. Zeven zaterdagen, 35 restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag: steak tartaar. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij steak tartaar in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!” [naar artikel]
Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]
Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.