Je bakt een taart en na afloop palmt een gigantische afwasberg het aanrecht in. Herkenbaar? Dan zal deze mango-tarte tatin een verademing voor je... [naar artikel]
Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
Ze had net een prachtig weekend achter de rug. Maar maandagochtend werd Heidi Fonteyn (49) niet meer wakker. “Ze was een prachtige vrouw, zowel van binnen als van buiten”, zegt haar bedroefde man Frank Van Eenaeme (62). Naast een gevierd schoonheidsspecialiste was de Oostakkerse vooral “een echt familiemens”, ze laat vier (plus)-kinderen achter. [naar artikel]
Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman haalden hun beste ideeën boven om een volledig etentje klaar te stomen en toverden een volledig menu uit hun potten en pannen. Van een soepje om mee te beginnen, tot een ovenschotel of vol-au-vent, een dessert én zelfs een snelle lunch. Voor amper 22 euro verras je je gasten aan tafel of gewoon je tafelgenoten. Smakelijk! [naar artikel]
Belgische desserts schuiven we graag aan de kant voor deze Turkse klassieker: baklava! Het dessert met bladerdeeg, noten en siroop is zacht en zoet, maar bevat geen geraffineerde suikers. Honing en sinaasappelsap zorgen voor smaak en maken het gebakje heerlijk smeuïg. [naar artikel]
Veel mensen die een kilootje kwijt willen, letten extra op hun eten. Op vakantie gaan of genieten tijdens het weekend kan in die gevallen een bron van stress zijn. Want welke keuzes maak je in de rij voor dat grote buffet op je all-in vakantie? Bestel je die cocktail op restaurant of niet? En na de vakantie of het weekend: hoe pak je het dan weer aan als je hier en daar te veel hebt gegeten? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft 8 concrete tips om zorgeloos te genieten. [naar artikel]
De Nederlandse Chef-kok Rutger van der Weel heeft zijn nieuw dessert vernoemd naar Max Verstappen. Het staat op de kaart in zijn restaurant Katseveer bij Wilhelminadorp. Het dessert kreeg de naam ‘Max33’. [naar artikel]
Een dessertje dat er té goed uitziet om in te bijten? Het klinkt contradictorisch, maar de creaties van de Italiaanse patissier Matteo Stucchi [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.