Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Eerste gedeelte Tinelpark geopend, restaurant topchef volgt begin 2019

30/09/2018 - 11:02
"De eerste fase van het Tinelpark in de Mechelse binnenstad is zaterdag feestelijk geopend. De buurt is tevreden. Tijdens de openingsreceptie zorgde topchef Ken Verschueren voor proevertjes. Hij opent begin 2019 zijn restaurant in het aanpalende klooster."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pas geopend restaurant van topchef Willem Hiele blijft gesloten tot einde van het jaar (13/11/2022 - Het Nieuwsblad)

Het pas geopende restaurant Willem Hiele in Oudenburg is gesloten tot eind dit jaar. De nieuwe zaak van de gelijknamige topchef scoorde erg hoog in de recentste editie van culinaire gids Gault&Millau. [naar artikel]


2. Topchef Seppe Nobels en zijn "multiculinaire brigade" toveren Antwerpse Rubenshuis deze zomer om tot restaurant (13/06/2023 - VRT NWS)

Topchef Seppe Nobels palmt deze zomer het Antwerpse Rubenshuis in met zijn Instroom Academy, vluchtelingen die hij opleidde tot kok. Het vijfgangenmenu is geïnspireerd op schilderijen van Rubens en er worden enkel producten uit de tijd van de grootmeester gebruikt. Het restaurant is geopend van 5 tot 29 juli. [naar artikel]


3. Restaurant van topchef Willem Hiele dicht 'om medische redenen' (12/11/2022 - De Tijd)

18:06 Nauwelijks een week nadat topchef Willem Hiele als 'hoogste nieuwkomer' gelauwerd werd door de gastronomische gids Gault Millau met een score van 15/20, blijkt dat zijn restaurant voor de rest van het... [naar artikel]


4. Topchef Maarten Van Essche en Jules Colruyt openen Magma: “We zijn een pizzeria met de streken van een gastronomisch restaurant” (15/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Topchef Maarten Van Essche heeft niet alleen plannen voor een restaurant in de oude pastorie van Heffen (Mechelen). Hij opent binnenkort al zijn eerste restaurant in de Mechelse binnenstad. Voor Magma in de Borzestraat werkt hij samen met Jules Colruyt. De dertiger startte voor zijn familiebedrijf mee de versmarkt CRU op waar hij zich richtte op de bakkerij. [naar artikel]


5. Assistent naakt vastgebonden: topchef neemt ontslag na ontgroening in prestigieus restaurant (29/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Opschudding in Biarritz. Na een vernederende ontgroening van een jonge assistent heeft de Franse topchef Aurélien Largeau ontslag genomen bij het naar hem vernoemde en met een Michelinster bekroonde restaurant in het prestigieuze Hôtel Du Palais. [naar artikel]


6. Restaurant ’t Poorthuys Bokrijk (tijdelijk) dicht na vertrek van topchef Jeff Beyens (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Topchef Jeff Beyens verlaat na twaalf jaar ’t Poorthuys om een eigen zaak te openen in Diepenbeek. Omdat nieuw personeel amper te vinden is, sluit het gastronomische restaurant in Bokrijk voorlopig de deuren. [naar artikel]


7. Topchef Pieter-Jan Lint (35) opent “eerste gastronomisch veganistisch restaurant van België”: “Wereld tonen dat het anders kan” (17/04/2022 - Het Nieuwsblad)

Merelbeke is een gastronomisch restaurant rijker. Maar gerechten op basis van vlees, vis en zelfs melk, kaas en eieren staan niet op de menukaart van ‘Amaranth’. Topchef Pieter-Jan Lint (35) kookt uitsluitend plantaardig. “Een dame blanche zonder melk of room? Waarom niet?” [naar artikel]


8. Het vernieuwd gedeelte van Hasseltse Kapelstraat geopend (27/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Het vernieuwd gedeelte van de Hasseltse Kapelstraat is donderdagmiddag geopend. Daarmee komt, vlak voor de koopjesperiode, een eind aan een flink verlengde periode van aanleg. [naar artikel]


9. Kobe Desramaults opent begin juni al nieuw restaurant op Sicilië (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Groot culinair nieuws: topchef Kobe Desramaults opent een restaurant op Sicilië. De chef landt begint mei op het eiland, de opening is voorzien voor begin juni. Dat betekent dat de chef naar Italië verhuist. “Zeker tot eind oktober”, zegt hij. [naar artikel]


10. Topchef Willem Hiele heropent na 2 maanden zijn restaurant: “Ik ben op mijn limieten gestoten” (05/01/2023 - Het Nieuwsblad)

Het restaurant van topchef Willem Hiele opent op vrijdag 13 januari opnieuw de deuren. Twee maanden geleden sloot het restaurant nog om ‘medische redenen’. Op zijn Facebook maakt Hiele bekend dat hij als mens op zijn limieten was gestoten. “We kijken ernaar uit om iedereen opnieuw te ontvangen”, klinkt het. [naar artikel]


11. Vlaamse topchef woest op respectloze klanten: "Twee uur lang uitgescholden, mijn vrouw stond in de keuken te huilen" (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sam Van Houcke, topchef van restaurant Onder den Toren in Hansbeke, haalt in een heftige Facebookpost zwaar uit naar onbeschofte gasten. Na een [naar artikel]


12. Was dit de reden van plotse sluiting zaak Willem Hiele? Parket wil topchef voor rechter brengen (31/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bericht De Morgen. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]


13. Restaurant topchef Willem Hiele opent opnieuw na maanden sluiting wegens “medische redenen”: “Ik ben als mens op mijn limieten gestoten” (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg sloot in november de deuren, amper twee maanden na de opening. “Door medische redenen”, klonk het officieel, maar wat er precies aan de hand was wou niemand kwijt. Nu blijkt dat Hiele het restaurant sloot omdat hij “op zijn limieten was gestoten”, zo schrijft hij zelf op zijn facebookpagina. Na twee maanden sluiting kan het restaurant op 13 januari opnieuw openen. [naar artikel]


14. In ‘de stad van hesp en kaas’ wagen Sara en Bart zich toch aan een vegan restaurant (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Sara Cool en Bart Peuteman hebben het veganistische restaurant Babsies geopend. “Niet enkel het eerste vegan restaurant in Diksmuide, maar ook in de Westhoek.” [naar artikel]


15. Kind aan huis bij sjeiks in het Midden-Oosten en sterren van Hollywood, maar in ons land is Amerikaanse topchef niet welkom: “Intussen loopt ons nieuwe restaurant wel elke avond vol” (22/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Karen Shu (38) is de wanhoop nabij. Al anderhalf jaar wacht de Amerikaanse topchef op een verblijfsvergunning in ons land. Na de zoveelste weigering vreest ze het ergste, en dat terwijl haar nieuwe restaurant in de Antwerpse Brederodebuurt elke avond volloopt: “Zo’n lijdensweg, en toch lijk ik er geen vat op te hebben.” [naar artikel]


16. Restaurant ‘The Jane’ ontruimd na brand (09/03/2019 - Het Nieuwsblad)

De Antwerpse brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brand aan het dak van het restaurant ‘The Jane’ in Berchem. Volgens een woordvoerder van de Antwerpse politie is het restaurant van topchef Sergio Herman uit voorzorg ontruimd, ongeveer 100 klanten en 50 personeelsleden moesten het pand verlaten. [naar artikel]


17. Topchef Danny Vanderhoven moet tijdelijk restaurant sluiten na onverwachte operatie (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Topchef Danny Vanderhoven moet tijdelijk zijn restaurant De Griffie in de Hasseltse stationsbuurt sluiten na een onverwachte operatie aan zijn rechterbeen. [naar artikel]


18. Sergio Herman koopt eerste Fine Fleur frambozen voor zijn nieuwe restaurant in Cadzand (17/05/2017 - Het Nieuwsblad)

De Roeselaarse REO Veiling pakt voor het eerst uit met zacht fruit onder het kwaliteitslabel Fine Fleur. Woensdag werden de eerste frambozen van het land geveild en het was Tinos Fruit uit Westkapelle dat als eerste afdrukte. De frambozen gaan richting Cadzand, naar AIRrepublic, het restaurant van topchef Sergio Herman. [naar artikel]


19. Hasselts restaurant ‘De Goei Goesting’ wordt cocktailbar (16/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]


20. GETEST. Wat als een topchef hamburgers bakt? “Om duimen en vingers af te likken” (02/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Wat als een topchef zijn zinnen zet op de creatie van de perfecte hamburger? Het antwoord kunt u momenteel proeven bij restaurant Petit Cuistot in Lier. Chef Nils Proost overbrugt daar de coronasluiting met hamburgers om duimen en vingers van af te likken. [naar artikel]


21. Restaurant Willem Hiele opnieuw open na pauze van twee maanden (05/01/2023 - De Tijd)

20:41 Twee maanden nadat hij zijn restaurant 'om medische redenen' sloot, gaat topchef Willem Hiele terug aan de slag. Zijn restaurant tussen Oudenburg en Oostende heropent op 13 januari. [naar artikel]


22. Nieuw restaurant van topchef Willem Hiele blijft tot het einde van het jaar gesloten: "Omwille van medische redenen” (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg, dat pas een tweetal maanden geleden de deuren opende, blijft tot het einde van het jaar gesloten. “Door medische redenen”, klinkt het officieel in de entourage van de chef. Deze week nog werd de zaak op de grens met Oostende bekroond door Gault&Millau als ‘Hoogste Nieuwkomer van het Jaar’. [naar artikel]


23. Topchef Karen (37) kookte voor de Obamas en Beyoncé, en opent nu plantaardig restaurant in de Antwerpse Brederodebuurt (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Meghan Markle, Beyoncé en Jay Z, Michelle en Barack Obama: noem een superster en Karen Shu (37) heeft hun smaakpapillen wellicht al verwend. De Amerikaanse topchef ruilt na achttien jaar echter het blitse leven in Amerika in voor een eigen restaurant in de Brederodebuurt. Met een volledig plantaardig menu en een minimalistisch interieur en hoopt ze nu Antwerpse harten te veroveren: “Koken voor de sjeiks in Qatar was een ervaring, maar ik ben verliefd geworden op deze stad.” [naar artikel]


24. Nudisten kunnen voortaan in het centrum van Parijs naakt op restaurant (21/11/2017 - VRT NWS)

In Parijs is vandaag een restaurant geopend voor liefhebbers van naaktrecreatie. Wie het restaurant bezoekt, moet zijn kleren in de garderobe achterlaten.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!