Het pas geopende restaurant Willem Hiele in Oudenburg is gesloten tot eind dit jaar. De nieuwe zaak van de gelijknamige topchef scoorde erg hoog in de recentste editie van culinaire gids Gault&Millau. [naar artikel]
Topchef Seppe Nobels palmt deze zomer het Antwerpse Rubenshuis in met zijn Instroom Academy, vluchtelingen die hij opleidde tot kok. Het vijfgangenmenu is geïnspireerd op schilderijen van Rubens en er worden enkel producten uit de tijd van de grootmeester gebruikt. Het restaurant is geopend van 5 tot 29 juli. [naar artikel]
18:06 Nauwelijks een week nadat topchef Willem Hiele als 'hoogste nieuwkomer' gelauwerd werd door de gastronomische gids Gault Millau met een score van 15/20, blijkt dat zijn restaurant voor de rest van het... [naar artikel]
Topchef Maarten Van Essche heeft niet alleen plannen voor een restaurant in de oude pastorie van Heffen (Mechelen). Hij opent binnenkort al zijn eerste restaurant in de Mechelse binnenstad. Voor Magma in de Borzestraat werkt hij samen met Jules Colruyt. De dertiger startte voor zijn familiebedrijf mee de versmarkt CRU op waar hij zich richtte op de bakkerij. [naar artikel]
Opschudding in Biarritz. Na een vernederende ontgroening van een jonge assistent heeft de Franse topchef Aurélien Largeau ontslag genomen bij het naar hem vernoemde en met een Michelinster bekroonde restaurant in het prestigieuze Hôtel Du Palais. [naar artikel]
Topchef Jeff Beyens verlaat na twaalf jaar ’t Poorthuys om een eigen zaak te openen in Diepenbeek. Omdat nieuw personeel amper te vinden is, sluit het gastronomische restaurant in Bokrijk voorlopig de deuren. [naar artikel]
Merelbeke is een gastronomisch restaurant rijker. Maar gerechten op basis van vlees, vis en zelfs melk, kaas en eieren staan niet op de menukaart van ‘Amaranth’. Topchef Pieter-Jan Lint (35) kookt uitsluitend plantaardig. “Een dame blanche zonder melk of room? Waarom niet?” [naar artikel]
Het vernieuwd gedeelte van de Hasseltse Kapelstraat is donderdagmiddag geopend. Daarmee komt, vlak voor de koopjesperiode, een eind aan een flink verlengde periode van aanleg. [naar artikel]
Groot culinair nieuws: topchef Kobe Desramaults opent een restaurant op Sicilië. De chef landt begint mei op het eiland, de opening is voorzien voor begin juni. Dat betekent dat de chef naar Italië verhuist. “Zeker tot eind oktober”, zegt hij. [naar artikel]
Het restaurant van topchef Willem Hiele opent op vrijdag 13 januari opnieuw de deuren. Twee maanden geleden sloot het restaurant nog om ‘medische redenen’. Op zijn Facebook maakt Hiele bekend dat hij als mens op zijn limieten was gestoten. “We kijken ernaar uit om iedereen opnieuw te ontvangen”, klinkt het. [naar artikel]
Sam Van Houcke, topchef van restaurant Onder den Toren in Hansbeke, haalt in een heftige Facebookpost zwaar uit naar onbeschofte gasten. Na een [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bericht De Morgen. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]
Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg sloot in november de deuren, amper twee maanden na de opening. “Door medische redenen”, klonk het officieel, maar wat er precies aan de hand was wou niemand kwijt. Nu blijkt dat Hiele het restaurant sloot omdat hij “op zijn limieten was gestoten”, zo schrijft hij zelf op zijn facebookpagina. Na twee maanden sluiting kan het restaurant op 13 januari opnieuw openen. [naar artikel]
Sara Cool en Bart Peuteman hebben het veganistische restaurant Babsies geopend. “Niet enkel het eerste vegan restaurant in Diksmuide, maar ook in de Westhoek.” [naar artikel]
Karen Shu (38) is de wanhoop nabij. Al anderhalf jaar wacht de Amerikaanse topchef op een verblijfsvergunning in ons land. Na de zoveelste weigering vreest ze het ergste, en dat terwijl haar nieuwe restaurant in de Antwerpse Brederodebuurt elke avond volloopt: “Zo’n lijdensweg, en toch lijk ik er geen vat op te hebben.” [naar artikel]
De Antwerpse brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brand aan het dak van het restaurant ‘The Jane’ in Berchem. Volgens een woordvoerder van de Antwerpse politie is het restaurant van topchef Sergio Herman uit voorzorg ontruimd, ongeveer 100 klanten en 50 personeelsleden moesten het pand verlaten. [naar artikel]
Topchef Danny Vanderhoven moet tijdelijk zijn restaurant De Griffie in de Hasseltse stationsbuurt sluiten na een onverwachte operatie aan zijn rechterbeen. [naar artikel]
De Roeselaarse REO Veiling pakt voor het eerst uit met zacht fruit onder het kwaliteitslabel Fine Fleur. Woensdag werden de eerste frambozen van het land geveild en het was Tinos Fruit uit Westkapelle dat als eerste afdrukte. De frambozen gaan richting Cadzand, naar AIRrepublic, het restaurant van topchef Sergio Herman. [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
Wat als een topchef zijn zinnen zet op de creatie van de perfecte hamburger? Het antwoord kunt u momenteel proeven bij restaurant Petit Cuistot in Lier. Chef Nils Proost overbrugt daar de coronasluiting met hamburgers om duimen en vingers van af te likken. [naar artikel]
20:41 Twee maanden nadat hij zijn restaurant 'om medische redenen' sloot, gaat topchef Willem Hiele terug aan de slag. Zijn restaurant tussen Oudenburg en Oostende heropent op 13 januari. [naar artikel]
Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg, dat pas een tweetal maanden geleden de deuren opende, blijft tot het einde van het jaar gesloten. “Door medische redenen”, klinkt het officieel in de entourage van de chef. Deze week nog werd de zaak op de grens met Oostende bekroond door Gault&Millau als ‘Hoogste Nieuwkomer van het Jaar’. [naar artikel]
Meghan Markle, Beyoncé en Jay Z, Michelle en Barack Obama: noem een superster en Karen Shu (37) heeft hun smaakpapillen wellicht al verwend. De Amerikaanse topchef ruilt na achttien jaar echter het blitse leven in Amerika in voor een eigen restaurant in de Brederodebuurt. Met een volledig plantaardig menu en een minimalistisch interieur en hoopt ze nu Antwerpse harten te veroveren: “Koken voor de sjeiks in Qatar was een ervaring, maar ik ben verliefd geworden op deze stad.” [naar artikel]
In Parijs is vandaag een restaurant geopend voor liefhebbers van naaktrecreatie. Wie het restaurant bezoekt, moet zijn kleren in de garderobe achterlaten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.