"AIRrepublic", het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft meteen een Michelinster in de wacht gesleept. Herman ontving eerder al een Michelinster voor de Resto-Bar "Pure C" in hetzelfde Cadzand, die hij ook dit jaar behoudt. En zijn restaurant "The Jane" in Antwerpen heeft twee Michelinsterren. [naar artikel]
Op een steenworp van Pure C rijst binnenkort het nieuwe restaurant van Sergio Herman uit het zand. Het restaurant op het strand van Cadzand nét [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp vandaag officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wil weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
Tot eind mei is het onmogelijk om online nog een tafeltje te reserveren bij Air Republic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand. Ook The Jane in Antwerpen is op de website volledig volzet. [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp gisteren officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wilt weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
Een tafeltje reserveren is nu al mogelijk, maar de deuren van AIRepublic gaan eind maart pas open. Het restaurant in Cadzand is de derde telg van Sergio Herman, die ook nog eigenaar is van The Jane en Pure C. [naar artikel]
Dit weekend gaat in Cadzand het laatste restaurant met het keurmerk Sergio Herman dicht. De Nederlandse badplaats moet verder zonder de man die haar op de kaart zette. Wij gingen kijken hoe dat verloopt. “Een Michelinster is mooi, maar het schrikt ook af.” [naar artikel]
Vanavond zwaait AIR Republic, het nieuwe vis- en zeevruchtenrestaurant van Sergio Herman de deuren open in het Nederlandse Cadzand. Wie onderweg [naar artikel]
AIRrepublic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand, opent op 31 maart de deuren. Reserveren voor het nieuwe restaurant kan sinds [naar artikel]
In Antwerpen heeft sterrenchef Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Blueness Antwerp voorgesteld. Net als Blueness in het Nederlandse Cadzand is het een mix tussen de moderne Franse keuken en een Japanse touch. Blueness Antwerp ligt pal naast Le Pristine, eveneens van Herman, en beide restaurants bevinden zich onder het dak van de mode- en ondernemersfamilie Dheedene. [naar artikel]
Sergio Herman wil volgende maand AIRcafé openen, een nieuw deelproject van zijn net geopende restaurant AIRRepublic in Cadzand, met uitzicht op de zee en de haven. [naar artikel]
Midden in de zomer opende Sergio Herman Blueness in Cadzand. Nu het Japans getinte Europese restaurant op kruissnelheid draait, wil hij wel praten over het Strandhotel waar hij ook Pure C heeft en dat uitkijkt op de jachthaven met AIRrepublic, over The Jane in Antwerpen en plannen met het Frites Atelier. Over onrust in zijn hoofd en liever thuis zijn. [naar artikel]
Sergio Herman waagt zich aan een nieuw avontuur, dit keer met een moderne brasserie in Cadzand die het lekkers van de zee in de spotlights zet. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman zal geen vlees meer serveren in zijn restaurant op de Cadzandse zeedijk Pure C. “Chefs moeten het goede voorbeeld geven”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman stopt na vijftien jaar zijn engagement in de restaurants in Cadzand. Pure C en Airrepublic houden op te bestaan. Zijn nieuwe uitdagingen liggen onder meer in het Oosten. [naar artikel]
Na twee Michelinsterren voor The Jane en eentje voor Pure C, heeft Sergio Herman nu ook een ster te pakken met zijn nieuwste restaurant AIRrepublic in Cadzand. Dat blijkt uit de Michelingids 2018 waarvan de Nederlandse versie juist werd bekendgemaakt. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman, een van de bekendste horeca-ondernemers van de Lage Landen, zwaait Cadzand vaarwel en zet alles in op een doorbraak in Azië. In het nieuws: Het culinaire wereldje staat in rep en roer na de aankondiging van Sergio Herman gisteravond. De Nederlandse badplaats Cadzand (nabij Knokke) zal het binnenkort zonder zijn gerenommeerde chef […] [naar artikel]
Het restaurant Pure C in Cadzand verliest zijn twee Michelinsterren in de Nederlandse gids anno 2023. Het gevolg van een nieuwe aanpak van Michelin. De procedure moet los gezien worden van de kwaliteit van het restaurant, reageert Sergio Herman in een verklaring. [naar artikel]
De Nederlander Syrco Bakker gaat begin volgend jaar weg bij Pure C, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand. [naar artikel]
15:29 Chef-kok Sergio Herman stopt met zijn restaurants in het Nederlandse Cadzand. Dat is zowel een klap voor het lokale Strandhotel als voor de hele kustgemeente. [naar artikel]
Pure C, het restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft een tweede Michelinster gekregen. "De gerechten zijn er ongemeen boeiend... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.