Neeroeteren buigt 0-2 achterstand om in 3-2 zege

07/10/2018 - 15:34
"Neeroeteren heeft zaterdagavond de topper in vierde provinciale C tegen Wiemismeer gewonnen: 3-2. De thuisploeg boog na rust - voor liefst 650 (!) toeschouwers - een 0-2 achterstand alsnog om in winst. "

1. Neeroeteren buigt 0-2 achterstand om in 3-2 zege (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Neeroeteren heeft zaterdagavond de topper in vierde provinciale C tegen Wiemismeer gewonnen: 3-2. De thuisploeg boog na rust - voor liefst 650 (!) toeschouwers - een 0-2 achterstand alsnog om in winst. [naar artikel]

2. BUNDESLIGA. Wolfsburg-Belgen boeken knappe zege tegen Leipzig van Openda, Dortmund buigt dubbele achterstand nog om in zege (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Speeldag 12 in de Duitse Bundesliga had opnieuw heel wat spektakel in petto. Bayer Leverkusen nam de leiderspositie terug over van Bayern München, het Leipzig van Loïs Openda ging dan weer onderuit tegen de Wolfsburg-Belgen en Dortmund pakte uit met een knappe comeback. [naar artikel]

3. Tubeke buigt tegen Lommel United 2-0 achterstand om in sensationele 3-6 zege! (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Propaganda voor Eerste Klasse B vanavond met de partij tussen Lommel United en Tubeke. De Limburgers zitten al enkele weken in een dip en hoopten [naar artikel]

4. Tubeke buigt 2-0 achterstand om in sensationele 3-6 zege tegen Lommel United (dat trainer meteen buitengooit) (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

5. Charleroi buigt achterstand één minuut voor tijd nog om naar zege (26/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft op de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League een onwaarschijnlijke zege geboekt tegen Zulte Waregem. De Zebra’s stonden één minuut voor het einde nog op een 1-2 achterstand, maar twee quasi identieke goals op vrije trap zorgden nog voor een 3-2 zege. De Zebra’s pronken zo met een knappe vijftien op vijftien, Zulte Waregem blijft achter met negen op vijftien. [naar artikel]

6. VIDEO: Waasland-Beveren overklast Standard en buigt achterstand om in verdiende zege (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een vormdip? Daar was vanavond bij Waasland-Beveren dan toch weinig van te merken. De Waaslanders keken wel tegen een 0-1-achterstand aan op het... [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Manchester City buigt achterstand in FA Cup nog om in ruime zege (06/01/2018 - Metro)

Met Kevin De Bruyne als invaller heeft Manchester City zaterdag Burnley, met Steven Defour op de bank, uitgeschakeld in de derde ronde van de FA Cup. Het werd 4-1. Ashley Barnes opende enigzins verrassend de score (26.) voor Burnley, en de 0-1 bleef lang op het bord staan. Tot Sergio Agüero er genoeg van had. […] [naar artikel]

8. VIDEO: Zulte Waregem buigt dubbele achterstand om in deugddoende zege (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem wist zich vanavond mathematisch te verzekeren van het behoud in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen kwamen in de eerste helft... [naar artikel]

9. Thorgan Hazard buigt als invaller een achterstand om in een zege (07/04/2018 - Sporza)

Thorgan Hazard was tegen Hertha van goudwaarde voor zijn team. Hij mocht na de rust invallen, scoorde twee keer en bezorgde Mönchengladbach zo de zege: 2-1. [naar artikel]

10. Goffin ontsnapt in eerste ronde Roland Garros: landgenoot buigt 2-0 achterstand om in zege (27/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

David Goffin (ATP 8) heeft zich met grote moeite gekwalificeerd voor de tweede ronde op Roland Garros. Onze landgenoot kwam 2-0 achter tegen de Nederlander Robin Haase (ATP 44), maar Goffin toonde karakter en vocht terug. Uiteindelijk won hij met 3-2 (4-6, 4-6, 6-4, 6-1 en 6-0). [naar artikel]